Нашия режим е следния:
7-7,30 - 200 АМ
10,30 - попара или детски кус кус +60гр. плодово пюре
13,30-14,00 - пюре зеленчуково/месно 180гр
16,30-17,00 - млечна каша 180-200гр
20,00 - 200гр АМ
По повод на жълтъка аз му давам вече по един през ден.
Много гушки и цунки от мен и Йойо за всички порастнали бебчета и всички сдобили се с малки перлички в устичките! 
Поникнала ми е нова, към 2 см. е някъде и като щръкне нагоре приличам на крайпътен храст в главата.
Но се радвам, че все пак поникна, че по едно време ме беше хванал страх, че ще си остана плешо. 
вече спрях да броя и записвам кога какво давам. Е, гледам да има 2-3 дена от едното до другото, но общо взето въвеждам доста смело. От няколко дена Йойо яде овес под формата на кашичка, след около седмица мисля да й дам и овесени ядки за закуска.
И аз доста пъти съм се чудила как да разбера колко мляко изпива, след като я кърмя, но се надявам, че й стига. Тя сама си определя кога да суче, след пюретата минават към 4 часа, но иначе след кърмене до другото са точно 3 - като по часовник се обажда.
За жълтъка не мога да помогна, още не съм давала, мисля да го отложа чак като навърши годинка.
А сега Вери като спомена какво е опитвал Ясен, и се сетих, че и Йойо наскоро опита портокал - като го засмука, едвам го извадих от устата й. 
,но като му дам попарата после не е гладен по 6-7 часа
и ни се разваля целия график.
До сега не можеше да става, понеже спи с чувалче и то доста дебело. В първия момент чак се стреснах, една глава стърчи и се пули, после пък ми стана смешно, особено като го видях изправен и чувалчето като рокля се влачи след него
Един доцент от НСА ни беше казал, че яйцето и медът са най-съвършените продукти на природата, поради ценните си хранителни качества. Щом си го въвела и няма проблем, според мен не трябва да го спираш, а да го увеличиш на 1/2. Аз самата все забравям да давам жълтък(давам по два пъти в седмицата по 1/2), но вече ще гледам да съм по редовна.
)
.
.
, и така.
.
,ама такава е.
Колкото пъти се сетя за тези памперси все се чудя дали да не ги предложа за продан/има още 40 бр. и да си купя по-големи,но от друга страна през деня не е имало фалове,макар да пълзи,в паяка се притиска и т.н.Но да не ви занимавам повече с глупости....И за храненето не смятам да пиша,защото нямаме режим-каквото реша на момента,това давам освен кърменето.

; и я бисквитка, или банан, настъргана ябълка м/у храненията. А понякога и троши4ки хляб й давам, особено когато ние се храним.
, ама как го измъчи само този зъб-събудил се е нощес в 2:30 , заспа към 6:00, събуди се в 8:30 и още е буден.Спи му се, ама не може да заспи и реве.А на мен така ми се спи
. какво ли не пробвах-панадол дентинокс, пансорал, дентокинд-нищо не му помага , боли го и това е.Направо ми е много жал за него.Ако с всеки един зъб е така не знам как ще ми издържат нервите.Ходя като ударен самолет и страшно много ми се вие свят.