Отговори
# 90
Здравейте   bouquet
Честити месечинки на бебоците  newsm51
по една кукличка за Куклите

и автомобил за мъжете

Термометър ползвам живачен, вече му хванах цаката, проблема е, че всеки опит за мерене на температура  е  изакване  Laughing  Имам и дигитален и с него мерех под мишница, но откато падна не му вярвам.

# 91
  • София
Здравейте!

Честити месечинки! Да са живи и здрави и само да радват мама и тати!

Ние вече сме с нова прическа - гола глава  newsm53 ! Много е смешна, ето ви снимчица я видите. Подстригахме я собственоръчно с машинката.

И вече иска само права да я държа, не иска да стои седнала, само се изпъва- страшна работа сме- на мама ръцете да са яки, а като си помисля, че сме от по-леките...

# 92
Хоп троп, здравейте!  Wink

Аз се поизгубих, че малко работа ни налегна тук вкъщи. И темите не успях да проследя... Прегледах тази отгоре отгоре. Simple Smile

Честит рожден Ден на Тони!   bouquet

Ние и по- точно Ясен сме добре. Simple Smile На 8 месеца беше 9500 и 74см, за последния месец е качил 550гр. Може да се каже, че е само на кърма, не ще да яде това детенце и това е. Предлагах храна под всякакъв вид и форма, но не. Да прави каквото иска, насила храна и с маймуноджулъци няма да давам. Още няма зъби, а долу са така подути...аха аха да се покажат. Постижения си няма милото: върти се като пиле на грил като го сложа на спалнята, почна да седи по- стабилно, скача...А да, и непрекъсното нещо си говори, вече чувам всякакви срички. Явно ще е приказлив като кака си. Нощно време не знам по колко пъти се буди за манджа, ама аз вече му свикнах.

Цикъл нямам.
Ми май това е.  newsm78

И нещо любопитно за киселите млека, на който му е интересно. Бях си обещала да не пускам повече линкове и статиики в темата, ама...

http://missby.wordpress.com/2009/01/26/7-kiseli-mleka/
http://missby.wordpress.com/2009/01/27/7-kiseli-mleka-2/
http://missby.wordpress.com/2009/02/10/kiseli-mleka-3/

Приятен следобед!  Wink

# 93
Благодаря на Вери беше ми много интересно това за млеката. Това е , че в различните региони има различни марки кисели млека.Домашното прясно от здрава крава и после заквасено е най добро.

# 94
  • Miami
Привет  Simple Smile

Вери, тъкмо се зачудихме къде се изгуби  Simple Smile Ясен може да е на кърма,  обаче иначе на кила и см го докарва  Hug Жорко яде като разпран всичко каквото му дам и пак е дребус  Grinning

cveta3 , защо  подстригахте и без друго малкото косица  newsm78

# 95
запис-мапис

# 96
Хей здравейте и от Ботевата чета  Laughing!!! Аз днес попълних документите за майчинството и благодаря на всички за инфото!  bouquet Ще видим как сме се справили!
За "не-то" ние също разбираме и се спираме, смеем се и продължаваме, но определено има време за възпитание Wink
Честито на порасналите с още един месец, и мамита моля пожалете ме! Стига с тези привлекателни торти, че направо е психически тормоз! Закакво тренирам като луда и гриза марули Laughing Peace
cveta3 за да се сгъсти косичката на дребничката ли я "лъснахте" ?
Ние от самото начало сме с Памперс и се чудя дали да пробваме и други?! newsm78
Що се отнася до паданията, Ицко има едно падане този месец благодарение на "грижите" на нервния татко, който нежно го остави полегнал на фотъойла и детето падна на дюшемето  Twisted Evil При мен веднъж към 4-тия месец се свлече от кошницата от дивана, но просто се плъзна на килима Embarassed Педито инак за паданията каза,че са опасни заради фонтанелата, че в главичката може да стане кръвоизлив без видими показатели, и като разберем за него "да е вече късно" Shocked Shocked Shocked Аз като ми го каза след падането от фотьойла, щях да умра от страх и тя ми каза "винаги трябва да се страхуваш! Не трябва да пада!" #Crazy

# 97
Юхуууу и от мен  Hug Малката спи и аз да използвам времето да форумствам Mr. Green

Веси, честити първи стъпки на Марти  nuts (само това човече ми изглежда като ходещо)

Термометър ползвам дигитален на Чико - мери Т за 10 секунди.

Червено цвекло
давам по малко, но не мисля, че й действа разхлабително, както всички казват. Само дето акитата после са лилави  hahaha

От днес вече заместихме и второ хранене с каша. Дадох й оризова безмлечна и съм взела една кутия НАН 2, за да й правя кашите с него. Мартина яде и отваря човката за още, ама на мен ми е толкова гадно на вкус  Sick Направо му се чудя на това дете   Thinking

"НЕ"
аз казвам, когато тръгне да лапа нещо, което не е играчка - например дистанционното или телефона. Понякога имам чувството, че ме разбира, защото спира и само ме гледа, но пък друг път си ги лапа на воля  Joy

Кори, каня се да те питам още от както бременеехме - коя е мацката от аватара ти? На мен малко ми прилича на актрисата, която играе Ким в "24"...

Мартина вчера се изправи за първи път на решетките на креватчето и днес го повтори многократно това упражнение. Много й е забавно. Седи, седи и по някое време се отпусне и падне по дупе. Е, вече и устната си прехапа и тече малко кръв, обаче юнак без рана не може. Плака 20 секунди, след това продължи да се катери  Crazy

Хайде, приятно изкарване на празниците. Ние сме си в София, обаче мисля да се отдадем на пълен мързел  Mr. Green Целувки   bouquet

# 98
Вери, благодаря за инфото - много любопитно. Вереята много ме изненада, аз напоследък купувах точно нея...хм.
За паданията и ние в събота паднахме и то на главичката. сега ми се струва, че даже малко е сплесната там главичката й, а е близо до фонтанелата. педито я видя, ама то какво може да се каже отвън. наистина трябва да сме внимателни и да ги пазим, ама то все става неочаквано...
радвате ли се на празниците?ще пътувате ли? ние ще сме си тук - нашия татко е на работа,, но дано да дойде пролетта както казват метеоролозите, че 2 дни не сме излизали заради болестта и вече полудяхме.
весели празници на всички и честити месечинки   bouquet

# 99
  • варна
 Вери, тъкмо щях да търся темата, където четох за този експеримент. Може да успея да осигуря домашно мляко и ще пробвам.
  Оказа се, че Боян обича кисели неща- мандарина да смуче, кисело мляко ,катък .
 Не че изяжда повече от три лъж. или хапки ама, поне не се дърпа. Аз всеки ден готвя зеленчуци с масло или с месце и ги пасирам, после ги ям пред него. Онзи ден изяде две лъжици пълни като хващаше лъжицата от ръката ми. Това си е напредък за нас.

# 100
orhid, и Виктор си пада по киселото. Един път му дадохме да опита лимон. Никаква отрицателна реакция нямаше, даже напротив. Документирано е  Grinning:

# 101
  • Miami
Кори, каня се да те питам още от както бременеехме - коя е мацката от аватара ти? На мен малко ми прилича на актрисата, която играе Ким в "24"...

Танитка, нямам представа коя е мацката  Grinning Просто ми хареса и нали е руса като мен, леко се асоциирах с нея  Blush А този сериал "24" хич не ме кефи и не знам коя е Ким  Mr. Green

Хихи, Виктор как си похапва лимонче  Laughing Ще трябва да пробвам Жорката  Wink

Абе мацки, това с подстригването и сгъстяването на косата вярно ли е  newsm78

michala, вярно ти е казала педито. Знам случай, при който детето е изтървано като малко, ударило си е главата и сега не е  добре(вече е ученик). А тогава е нямало видими проблеми. Така, че наистина трябва да се внимава. Не че Жорко не падна два пъти до сега от леглото... уф, те белите бързо стават.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 22:37 от Kory

# 102
  • Стара Загора
Момичета, ако организирате(хаиде, да организираме) Варненска срещичка, моля, бройте ме и мен. Драснете ми на лични, да се разберем.  Hug

# 103
Здравейте и от мен,включвам се набързо с едно въпросче,че  много се притеснявам,дупето на Паола се подсече от 2-3 дена е така и не мога да си го обясня,сега е с нови памперси,някакви които баща ми ми ги донесе от Англия,по-принцип ползва на "памперс",но и друг път съм ползвала други марки,баща ми при всеки курс ми носи от различна страна памперси на различни марки и до сега не е имала проблем Rolling Eyes,тя от няколко дена ака почти на всяко преобуване и не знам дали не е от това че докато я преобуя минават няколко минути,а понякога и до 20-30 мин.ако не разбера веднага  Blush иначе я мия при всяко преобуване като се е накала под чешмата така че е добре измита и за това не знам  ooooh!,дано сте ми разбрали въпроса и някои да пише,лека вечер  Hug

# 104
  • Стара Загора
И Коки така се подсича от както прояде "човешка храна" , явно някои храни са по агресивни на изхода.  Mr. Green Вчера например, на обяд си легна с чисто бяло дупе и се сьбуди наакан, а дупито му алено. Не се притеснявай, мажи с повече крем и за ден-два ще се оправи. Разбира се има вероятност и да е от новия памперс. Май не помогнах много.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт