Всички и се радваха, гушкаха .... абе голяма игра падна и тя милата бързо, бързо се умори и заспа още в таксито. Ама беше много хубаво...чак и на мен ми се прииска да вляза при децата... ето и снимки:

Хайде хубава и лека вечер от нас....
Всички и се радваха, гушкаха .... абе голяма игра падна и тя милата бързо, бързо се умори и заспа още в таксито. Ама беше много хубаво...чак и на мен ми се прииска да вляза при децата...

Е питам аз, колко толкова се промени тази фонтанела за един месец, при това от самосебе си, че да налага такава драстична промяна. 

Пробвала съм какво ли не...
И при трите бебето стои по един и същи начин според мен
.
. След някои друг месец Боби най-голям ще излезне от всички. Играчката е страхотна, от къде я купи, никъде не съм виждала подобна.
. Миналата седмица една приятелка дойде на гости с нейното бебе и както уж и двете ги гледахме, Марти за секунда ми грабна чашата с кафе, отпи си, реши, че не му харесва и я хвърли. Целия беше в кафе + килима и табуретката. На мен ми стана много смешно, добре че кафето не беше горещо.

) супер книжка с най-необходимите неща (там май също го пишеше), предполагам, че доста педита ги раздават. Направо почвам да се чудя какво правят повечето педита на консултациите
. Направо се попикахме, даже го и заснехме като компромат като порасне
. Абе изобщо щуротиите са пълни, вече какви ли не ги ражда. Изобщо напоследък с всеки изминал ден става по-забавен, а само като се сетя, че плановете бяха сега да се връщам на работа.

! Намери и и друго приложение - навира се под нея и я разглежда детайлно
! Е, на излизане си удря главата по няколко пъти, ама то е пластмаса и аз само стоя и го гледам. Да свиква да се оправя!
! Та не знам имаме ли или нямаме белег. Аз поне не виждам такъв!
!
! Иначе, ако има опора много готино се е научил да пада по дупе, ама като не се държи не е усъвършенствал падането
! Играе, играе и дойде с отворена уста. Докато не му позволе да ме ухапе не изчезва и ме преследва така
! Като си хареса някои посяга да го гали. Много е сладко
!
После от 14:30-15:00 до около 17:30 и вечерта ляга в 21:30.Обикновено се събужда най-рано в 6:30, а най-късно в 7:45.Точно и аз преди няколко дни питах как спят другите деца през деня и от това, което получих като отговори май само Ясен на Вери спи колкото Станислав през деня.
Много плаче, особено когато му слагам боди и блузка или якето.А как мрази шапките и качулките...Почти колкото мен като бях малка

Веси, просто си го представих Жорко как се е измъкнал от чувала 
.
еййй опасен този Марти. От сега е любовчия
На няколко приятелки децата проходиха на по 9-10 месеца, а са ползвали проходилки. По съм склонна да вярвам, че се прескача пълзенето с нея, но това не важи за Жорката. Пълзи като луд навсякъде 

9 месеца в корема и още толкова извън него
, но предстоят празници - 8 март, рожден ден
те си знаят кога да се повредят

една цигара не може да изпуши човек 

А на няколко пъти се разсърди, че му вземам нещата от ръцете..
От самото начало давам само по 1 капка,но от месеци вече давам я има 1 за седм.,я не...Все още не му е затворена фонтанелата,но смятам, че като го извеждам слънцето ми съдейства 
Марти от кой е видял къде да целува ?