Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Пфууу,докато се добера до компа и то нова темичка.
  smile3501 на Сисони и за заглавието.
 Момичета,ама как не ви досрамя в тоя студ за плаж и бански/че и прашки/ да говорите    grinning039 ?
 Аз това лято плажа май ще го пропусна  Rolling Eyes И не заради друго,ама с три хиени какъв плаж бе?Двете госпойци ще бягат към морето,малкия след тях сигурно ще пълзи/щото по пясъка току-що проходило дете/ трудно върви или пък ще иска да го яде и аз кво...Аааа не,мерси.Аз обичам да отида,да си легна на хавлийката и мързелиииво да се излежавам,а като ме напече да се бухна в морето.
Дуци, и моето момче не пълзи,няма зъби,че и не говори.Виж седнало седи,а с проходилката е фъркотевица.Със захранването мисля сме добре и по тоя повод искам да ви питам нещо.Другата седмица смятам да му въвеждам заешко месце.Тази му въвеждам жълтък и в петък,събота ще сме стигнали количеството от 1/4.Та питането ми е:да му давам ли жълтък в зеленчуковото пюре през седмицата когато въвеждам заек?
 И не на последно място:Честити месечинки на Боби и Илия!Да са здрави,много усмихнати и да радват околните.
 Редактирам,че сега се сетих.Като алтернатива на попарата може да се дава и кус-кус бебешки на Плазмон.Казват,че много хубаво се сварявал и децата го харесвали,но мисля че е подходящ когато бебето има поне 2-3 зъба и може да дъвче.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:16 от lucia

# 31
Точно днес показвах на Майра снимки от първото море на Пепи, беше точно на 1 годинка Grinning
Та както й казах и на нея - почивка след 20 години, сега е само разнообразие Mr. Green

# 32
  • София
Лучия, мисля, че трябва да редуваш - един ден яйцето, а другия ден - месото. Това е вече при захранено бебе, но би трябвало да е така и при самото захранване. Знам ли ...  newsm78

# 33
Чудех се за тази хиалуронова киселина в Генгигела. Тя била за запълване на бръчки също...Дали не може да се използва това кремче за околоочния контур след време  Mr. Green

Джоли с теб ще умра от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 34
Та както й казах и на нея - почивка след 20 години, сега е само разнообразие Mr. Green

Ееее ти пък. Аз от кога съм се размечтала за лятната ни ПОЧИВКА. Само си редя разни планове в главата... Crazy Дано не си останат само планове де Wink

# 35
Dolly, kupa , благодаря за подкрепата  Hug
Евридик@ , сериозна съм  Wink при мене нЕма мърдане, щото и съпругът ми ще тренира там  /сакън да не ме изпусне  ooooh!Wink така че,  ако ме домързи, той ще ме влачи  Joy

# 36
Уф  Tired
Като не съм имала никакви проблеми с Яна и сега ми идва изневиделица. Много е тъпо да не знаеш защо ти плаче бебето.
Реве от болка, събужда сес рев, или са зъби или гърло или уши...няма температура. Връцете ми спи, на светло е по-спокойна сякаш. Последните две нощи спа, но през деня е някакъв ужас. Дали няма да ми намалее кърмата така...ще взема да се поизцедя.

Подсетихте ме да питам тити как прави овесените ядки, по спомен сякаш знам, че тя даваше на Деян... Искам да науча Елито от малка, защото с Яна съм изпуснала момента, засега не мога да я накарам да ги пробва.

Честити месечинки и честито на всички празнуващи други поводи! Не съм ви чела.

# 37
Суперско заглавие   bouquet
Много сладки бебоци, ей! Много се смях на спящите бебенца  Joy  Дони, вие с тия красиви деца трябва да имате поне още две. Боян толкова много е пораснал - изглежда като 1 годишен. Пък и с тая косица - страхотен е! Heart Eyes
ДеЩо, и на мен ми прилича на зъби. Макар че Сами още няма зъби, ми е спретвал същите купони и след преглед при педито това се оказва.  Tired
Тити, как не те беше срам след толкова молене само една снимка да ни отпуснеш и то в гръб  Crossing Arms

Ето една снимка от неделя (авторските права са на мъжа на Рапунцел  Mr. Green)
Днес виках Сами да идва при мен с пълзене. Идва човека и като го награбя - мачкам и целувам, а той се кефи  Heart Eyes Така си играем. Иначе и той не седи много стабилно - клати се насам-натам и току реши да изследва нещо и забие нос.  hahaha Чудя се, толкова време нищо ново не правеше, все едно и също и изведнъж всеки ден ми сервира нови умения  ooooh! Явно си имат някакви периоди в които си предпочитат спокойствието, а после - бум  Shocked и започват с изненадите.
Имам един въпрос за месото. Свинското кога може да се дава (крехко без тлъстини) и дали има някаква опасност от трихинелоза от домашно месо (замразено във фризер)? Въпросът ми е малоумен, знам, но все пак да попитам. След замразяване и достатъчна топлинна обработка едва ли трихинелата може да оцелее. Обаче все пак ми влезе тая муха в главата и искам да съм спокойна, та затова питам.

# 38
  • София
Маги каза ба-ба  Laughing пукам се от кеф bowuu Но естественно ми е свършила батерията.Много обичам да записвам първите неща.

# 39
Кетито, честито! Mr. Green
Айчуха, честит рожден ден! Желая ти много любов, семейна хармония и пълна къща с дечица! newsm67  Gift  ura

# 40
  bouquet

Айчуха, честит рожден ден!
от всичко хубаво, по мнооого!!!

# 41
  • Варна
Хайде да се отчета и аз след днешната консултация. Моята дъщеря ме изненада,аз все си мисля,че не яде много това дете,пък то наддало сериозно за последния месец. Вече е 8,500кг (+1,200) и 67см (+ 3,5) Хич не съм очаквала на тази възраст да качва толкова  Rolling Eyes Резултатите от изследванията са добри,всичко е в норма,само хемоглобина е 107,но докторката каза,че за бебета нормалния е 110. Добави,че тя е захранена късно и всичко изглежда в реда на нещата. Днес трябваше да сложим последната ваксина (хепатитната),но се оказа,че нямат,така че прескочихме ревовете (по-точно-отложихме ги).

И като говорим за ревове, Де Що,аз също мисля,че са зъби.Габи беше същата до скоро,сега малко се е кротнала,но зъб още няма. Толкова време чаках и моето дете да започне да заспива преди 2ч.,а сега се моля да спи спокойно. Уж заспива,но се пробужда с рев (или само с мрънкане) през половин час.На практика се оказва,че преди успявах повече да се наспя.
Иначе седи все по-стабилно,но преди три дни както си седеше на повивалника (само така има шанс да я облека без да огласи квартала) и реши да се навежда настрани.В резултат залитна и тръгна да пада.Не успях да реагирам достатъчно бързо,но първо помислих,че не се е ударила,но се оказа по-късно,че все пак е уцелила ръба на кошарата.В резултат сега има синьо петно на едната буза  ooooh!
Още не може да седи достатъчно стабилно,а вече иска да се изправя.Че и се сърди диването,вече не иска да седи... Как да му обясня,че крачката му още са кашкавалени? Иначе прави опити да пълзи,но няма сила (който все иска да го разнасят...),пък и дупето  тежиии  Laughing

Честито на всички празнуващи,чиито поводи съм пропуснала!
Честит рожден ден на Айчуха!

Аз пък чакам Дуци да покаже още снимки с новия обектив.Достатъчно време ти дадохме да се упражняваш  Crossing Arms

# 42

Тити, кажи какво закусваш всеки ден? Аз съм на периоди, яде ми се нещо, мога да го ям сума ти време, после обаче друго ми се дояжда.

препечени филийки с масло, някакво сирене, някакъв сух колбас и някакъв конфитюр, с други думи войнишка закуска  Rolling Eyes
Тити няма бански. Тити ще си купи бански, като се удовлетвори от вида си, за който не полага никакви грижи  ooooh!

ДеЩо, овесените ядки ги купувам фини  и само ги заливам с топло мляко, слагам за Деян 1-2 лъжички мед.

Аелия - страхотно сте ги събрали хлапетата Simple Smile

ние вкъщи си разменяме вече 2 седмици някакъв вирус. Деян още не е оздравял, на мен ми се поразкара, но Ясен беше зле снощи, с температура за пръв път, много сополи и очите му сълзят, сълзят....беше му много трудно да спи, но сукането го облекчава. Не знам дали ще стигнем до лекар..
айчуха, не знам къде изчезна, но да си здрава и весела   bouquet

# 43
Добро утро!
Приемате ли нови попълнения при вас? Аз като нова в темата ще почерпя по едно кафе ....

# 44
Добро утро на всички и добре дошла на flower

Днес сме на консултация та да видим колко е станал дребен. Като отидем пак ще има един смях на лекаря, той винаги му се смее и пее  Simple Smile
Е родих се с това чувалче. Тази сутрин даже и малко по късно се събуди.
И ние не сме от много можещите бебета.
Това което можем е:
да се обръщаме и да скачаме като го държи някой и с храната проблеми нямаме всичко яде.
Това което не може е :
да пълзи и да ходи, а и зъби нямаме нито един.

Честити празник на малки и големи  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт