Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Направо са страхотни децата Heart Eyes И всички как умело позират Laughing

# 46
Aelia снимката е невероята  Heart Eyes
flowerдобре дошла Hug
Айчуха,пожелавам ти много здраве,късмет,щастие и любов!

# 47
Направо са страхотни децата Heart Eyes И всички как умело позират Laughing
Страхотна снимка,като от списание  smile3521
Кетито,честита първа "думичка" Grinning!
Добре дошла на flower

# 48
Честит рожден ден, Айчуха!  newsm59

Аелия, снимката е разкошна! Толкова са красиви бебетата!
Солей, голямо наддаване за тази възраст, браво на Пуканката! Heart Eyes

# 49
Тити, аз от сума ти време съм на вълна закуската на Деян. Обаче днес си направих сандвичи със сирене и яйца за разнообразие. cook  

Айчуха, Честит Рожден Ден! Здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet

Тази снимка на Тримата мускетари и Пепи, пардон, Дартанян, съм я забелязала първа  Crossing Arms  Много е яка  bowuu

Кети, следващото ще е пак момиче  Joy

фам-солей, голям скок в растежа сте направили, браво Simple Smile

Днес времето щяло да бъде хубаво, но уви, мърсотията няма да се телепортира никъде и ще си газим в кални локви и преспи  Confused

# 50

Попаднах на тези публикации и направо не знам какво да  давам като дойде ред на млечните  newsm78
http://www.moreto.net/novini.php?n=35346
http://www.moreto.net/novini.php?n=35317
А това за хляба направо ме срази
http://www.moreto.net/novini.php?n=35974

Добро утро, аз да се разпиша пък после ще чета назад.
Без да съм чела статиите, само като видях заглавията мога да кажа - истинско кисело мляко с млечно-кисели бактерии е ЕлБи (в Билла само, Роса, и дтуги има сигурно де); сирене пак Роса и на Маджаров, и от на мъжа ми мандрата  hahaha (ама те само за износ работят, правят гръцки сирена) ; за хляба знам, че трябва да е тежък истинския хляб,а  не такъв пухкав и въздушен.
Не успях да пратя актуална снимка за колажа, ама другия път. Много са сладки всички наши бебоци  Grinning
Моето дете само знае да стои седнало, нищо друго не прави; щипе ме по бузите и ме целува  Heart Eyes ( с отворена уста се доближава до лицето ми, ама много смешно)
Краката му са почти винаги изпотени, само по чорапки, вече не му слага чорапогащници, нали е мъж  bowuu А студени са му ръцете, защото не му слагам ръкавички, само на мен  Blush
От март мисля да въведа месо, за сега сме на зеленчуци, плодове и каша без глутен и без мляко. Уж ще му никне зъб, майка ми веднага се изказа да го отбивам като излезе  #2gunfire направо е за разстрел, що за разсъждения  Whistling

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:38 от Milena_vk82

# 51
Хайде и аз да се запиша в тази ни тема.  Hug
Чета за ходане и пълзене си говорите.
Калин също не пълзи и не иска да пълзи,явно той ще е от този тип деца дето няма да пълзят,а направо ще проходят.
Иначе се изправя и говори думи,като не и върти пръста,мама,баба,деди и непрекъснато крещи.

Тази снимка е разкошна  Blush

# 52
Започва да ме "подпира" въпроса за гледането на бебето след навършването на 1г. Нашата баба (свекърва) взе полека да свири отбой, както можеше и да се очаква. Подали сме молба за ясли, но не съм убедена, че е най-добрият вариант, пък и не се знае дали ще ни огрее изобщо. На минималната заплата до навършване на 2 г. не знам как ще караме, пък и пак се поставя същия въпрос с 1 г. отлагане.... Rolling Eyes Какви са плановете ви?

# 53
  • Варна
Добро утрооо  Grinning
Във Варна слънце пече, нямаше сняг и локви няма  Flutter
Аз сирене взех и давам Маджаров в кутия със саламура, претендират уж за истински и само такива млечни продукти май ще давам  Peace Сиренето дето е от тенекия е много съмнително и до 1 годинка ще се въздържа да давам такова поне..
Добре дошла на flower  Hug!Още една варненска мама в отбора!! Grinning
Снимката на Пепи, Анна, Ива и Сами е много сладка  Heart Eyes.Те хубави деца, как да не излизат хубаво, де  Hug
Лучия, пазарувам сега бански и летни неща ,защото сега е изгодно мила - има разпродажби  Wink
Солей, браво на Габи, много порснала!
Сутрин пия кафе с мляко, рядко хапвам няколко бисквитки и плод - това за закуската де ..
Сандвичи рядко си правя, поне опитвам  Crazy
Оциклих се, без болка грам за сега, но доста обилно.Забелязвам обилен цикъл и аз до сега, та за това се чудя още за спиралата, че знам че става по-обилен и продължителен...
Павел се обръща хиляди пъти, но не пълзи и не се изправя.И седенето му не е от най стабилните..Има 3 зъба.Ака на гърне вече като го сложа, де ...Simple Smile
Айчуха, Честит Рожден Ден!  newsm38 newsm51

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:55 от Vessi_to

# 54
ох, миленче, като се появиш да изръсиш някой лаф, мед ми капе по сърцето  Heart Eyes

Пърли, аз овесените ядки пък ги обичам добре престояли в кисело мляко и малко мед.

flower, добре си дошла и без снимки на кафета  Wink по-добре се издай коя  си, кое е детето, момче/момиче, име, кила, ръст, пълзи/не пълзи говори или не, чете книги или свири на пиано  Hug

# 55
Слушайте кво ся, първо ще напиша, после се връщам да чета.
Ихааа, Тити, страшно си красива наистина, Peace ама верно си голям инат. Twisted Evil Аз толкова чаках, чаках и се надявах, пък ти в гръб. Сложи една снимка в анфас, бре, жена! Е, гръб, гръб, ама фин и красив! Айде, от мен да мине, няма та те тормозя повече. Mr. Green Знаеш ли, не искам да ти прозвучи като четкане, ама наистина ми стана много любопитно как изглеждаш като булка, не толкова щото пусна мухата и избяга, ами винаги страшно много съм се кефила на постовете ти, имаш много нестандартно чувство за хумор (заедно с Пърли), което страшно ми допада. Всеки твой пост е някак интересен и различен. Дори като казваш нещо обикновено пак го правиш готино. Е те зат`ва те тормозих толкоз! Laughing
Сисони, Джули, много са сладки малките бебки заспали по очи! Миличките! Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Ех, Тити, пак ме разсмя сутринта.Четяло ли детето книги,свирило ли на пиано?Да вземем да включим във въпросника: рецитира ли "Опълченците на Шипка" и "Хаджи Димитър"?  hahaha
 Добре дошла на flower

# 57
  • София
Айчуха, Честит Рожден Ден!

Кети, следващото ще е пак момиче  Joy

Ти се смееш, ама аз го използвам като застраховка за трето дете. Мъжа ми иска момче  hahaha

Аелия  Hug ще ви изпапкам, завидях ви  Blush Рапунцел , не за първи път- Евала на мъжа ти Peace А какъв ви е апарата Embarassed

# 58
ох, миленче, като се появиш да изръсиш някой лаф, мед ми капе по сърцето  Heart Eyes

Пърли, аз овесените ядки пък ги обичам добре престояли в кисело мляко и малко мед.

flower, добре си дошла и без снимки на кафета  Wink по-добре се издай коя  си, кое е детето, момче/момиче, име, кила, ръст, пълзи/не пълзи говори или не, чете книги или свири на пиано  Hug
А ако свири на цигулка детето, какво да каже майка му  Sunglasses
Тити вЕрно дай една снимка!
Влизам в банята, че малкия заспа, имам 20 мин  Laughing

# 59
  • София
Аз предлагам да съберем подписка Тити да се покаже булка  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
А и НБМ, не я видях Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт