Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
А-а-у ooooh! забравих да честитя месечинката и на Дамяна на мама Доли ! Ми така е,като сме се разтлали в 2 месеца.
Дуци,и ние сме от изоставащите,а като гледам всъщност май сме доста.

# 16
нямаме мартенички тук  ooooh!

и ние, тази вечер плета мартеници. А не знам какво по-приятно за момче да измисля. мъж ми пък иска класическа, а това е по-трудно да го напискюля.

Ясен пък не разбира още, че може да си седи на дупето. Мен не ми трябва толкова да пълзи, защото трябва да лазя след него. Искам да седи, защото така като си освободи ръцете, ще може да играе с много нови играчки , и да играем заедно.

# 17
Сисони мерси за темичката и хубавото заглавие   bouquet
Симпатюхче благодаря за линка, сложих си го в Предпочитани  Hug
Честита месечинка на Дамяна на Доли   bouquet
О, Веси, с прашка след лазещия или прохождащ Павел ще си готина гледка Mr. Green
Това ме подсети за една случка. Вижда ме племенника ми по прашка и пита "Лельо, защо си по дупе?"  hahaha
Попаднах на тези публикации и направо не знам какво да  давам като дойде ред на млечните  newsm78
http://www.moreto.net/novini.php?n=35346
http://www.moreto.net/novini.php?n=35317
А това за хляба направо ме срази
http://www.moreto.net/novini.php?n=35974

# 18
  • София
само на мойто дете ли са му ледени краката всеки път като се приберем след разходка?

Защо са и студени, как я обуваш и завиваш Thinking

# 19
  bouquet за темичката
От 1 март съм на фитнес с личен инструктор  Party Купих си екип , една камара парцалки за мен и още една за Бобо  Crazy абе с други думи, за два дни изхарчих една торба пари  Whistling  на мъжо взе да му става лоооооооошо  Laughing

# 20
  • Варна
Минавам набързо да почерпя за месечинката на Дамяна, моля заповядайте по едно десертче:

Благодаря на майчетата, които са се сетили за нас!  Hug
ЕЛ, и аз веднага я разпознах Лора в списанието, сладурана голяма!  Heart Eyes

Бях писала преди няколко дни, че Дани е с кашлица и хрема, но не давам предписания антибиотик. Еми наложи се да го дам, защото на 3-тия ден се чуха и хрипове в гърдите. Все още малко покашля, утре ще я водя да я видят отново. Хиляда пъти повтарях на Константин, да не се доближава да малката и да си слага ръката като кашля, но... то чува ли....  Sad

Успех с фитнеса Shada!
И аз имам въпиюща /очевадна/ нужда от фитнес, но още се услушвам. Всъщност може ли да се съчетават фитнес и кърмене?

Поздравления на Sisoni за хубавото заглавие!   bouquet

# 21
Такааа, да си довърша сега....
Честита месечинка и на Дамяна!

Никол и Дарито много сладичко си спинкат  Heart Eyes
Матей голям сладур, а на Донка момчетата са големи красавци   Flutter

Хванах се за главата направо, ужас  ooooh!

Тити, теб те бива в тия неща, аз мартенички не че не мога да направя де, ама нито имам прежда, нито ми се купува по едно кълбо за 2 мартенички  Confused. Ако се бях сетила навреме, щяха да ни пратят, ама ей чак сега се сещам  Rolling Eyes

За яденето - ние ядем няколко зеленчука и плода и пиле, още не съм въвела нито каши, нито глутен, нито млечни, но не сме изостанали според мен поне  Thinking. Попара не знам още дали ще давам, аз лично обчам и си правя от време на време, но май мисля да давам каши с плодове или със сирене и масло, като започна да давам закуска, пък по-нататък ще видим.
Иначе Габи само дето се върти много, обикаля дивана/леглото/килимчето си, но се придвижва само с въртене. Иначе нито пълзи, нито се изправя, отдавна се опитва да седне, но още не може сама, иначе като се хване за ръцете ми сяда и е много щастлива  Grinning, задържа се за малко седнала, но е шило и веднага иска да хване нещо и като се наклони да го стигне  се катурва  Laughing

Ели, честито ви публикуване, Лора и тя ще става известна, а  Wink
Иве, много ти отива новия цвят, супер си.
Шада, успех с фитнеса.

Хайде лека вечер, че много се разписах май.

# 22
Тъй, докато хората си купуват на тях, аз понакупих на мъжа. Осъвремених го, стана пич.

Амаринова, все се чудя за вашия полудоказан рахит... Толкова вит.Д изпи Алекс, толкоз дремахме на слънце... Май генетичната предпоставка се оказва най-силна... Да нямате някой в рода?

Доли, честита ви месечинка! Бързо да се оправя Дамянка!

Веси, честито прашки. Лятото ти и Ивето ще поприпичате д-то на плажа, а аз ще ви снимам за доказателство.  hahaha

Тити, снимките от плажа?!?

# 23
Тъй, докато хората си купуват на тях, аз понакупих на мъжа. Осъвремених го, стана пич.
hahaha hahaha
Shada, успех с фитнеса, да си сериозна!
Киса, ужасно е това с храните, да. Точно днес чух за една мандра на около 80 км от София, дето много ми я похвалиха, освен да ходим дотам и с тенекии да вземаме сирене. Аз месо почти не ям, но не си представям живота без сирене и кашкавал Tired А за хляба е ясно - месене у дома му е майката. Баси, върнаха ни десетки години назад с това промишлено производство, а уж идеята е точно обратната.

# 24
Привет!
Може ли малко помощ? МОля майките на дечица, на които трудно и с мъкаимизбиват зъбкитеда ми кажат какво им е поведението, какво им става. Елена постоянно мрънка, има хрема, едва я приспивам, не иска да суче, например яде към три и половина следобед, после до девет пи изцедена кърма на почивки - общо 175... малко ли е, много ли е, не знам, но не иска да суче..
скъсва се да мрънка, супер неспокойна е, иска само на ръце.
Педиатърката я прегледа и изписа само коларгол, каза, че не може да прецени дали са зъби...

# 25
Едвам ви изчетох,но така е като не съм редовна  Embarassed
Първо честити месечинки на всички  newsm51
Нашите юлчета големи сладури бре,то Павел,Алекс,Емо,Ноеми,Яна.,Матей,Йоана и Ирена,Боян и Сами,Никол(столчето на Иванчо е същото)Дари... Heart Eyes
И клипчето на Сами гледах,чудесен е  Peace
Пърли,добре сте си изкарали гледам,Белинда вие също.Много хубави снимки,а Бобо е един усмихнат бонбон
Тони,Майра,хубави аватари  Grinning      
На всички болни пожелавам да оздравяват  Hug
Kisa05,честито   bouquet
ИвEлина,много хубав цвят и ти отива.
Веси,честит бански  Wink
Браво на Лора,ще става звезда тя от малка.
Шада,успех в начинанието  Peace
Това с храните наистина е ужасно.
Попара все още не давам,но мисля скоро му предложа да видим дали ще се хареса.
Аз от онзи ден съм на диетата на Дюкан,и вече съм -2 кг   Grinning
Астарта,как върви твоята диета,гледам тикерчето ти пак на начална позиция  newsm78
Хайде лека нощ от мен,че дълъг пост излезе.

# 26
ДеЩо според мен са си точно зъби /но все пак и аз немога да съм на 100% сигурна/. В къщи е същата картинка. Точно преди малко рева и неможем да я успокоим с мъжа ми. Мазахме венците, гушкахме се, разнасяхме се, бибероната я плюе със засилка и т.н. Е накрая дадох панадол и сега заспа. По принцип в 20:30 като заспи чак сутрин се събужда, но тази вечер рева милото много. Все едно слушаш разгонено коте, гадно си беше. Аман вече с тия зъби и като си помисля , че само 2 са излезнали, а колко има още.......... косата ми настръхва

# 27
ДеЩо, зъби са най-вероятно, но тя и от хремата може да не иска да суче, да й е трудно да диша. И на ръце може да иска пак заради хремата, във вертикално положение налягането в носленцето е по-освободено...

Тити, кажи какво закусваш всеки ден? Аз съм на периоди, яде ми се нещо, мога да го ям сума ти време, после обаче друго ми се дояжда.

# 28
Тити не закусва, все пак при нея е сезона на банските.

# 29
Много хубаво заглавие, Сисони   bouquet

Сакси, да не й се изпотяват краката и за това да са й студени? С какво я обуваш? Имам спомен, че беше с доста чифта чорапки последния път, но може да не помня  newsm78

Със захранването - не сме на попара и млечни или жълтък, но има избор детИто. Месоядна е вече, но не го тачи. Нещо отказваше пюрета та бях спряла за около седмица с нови неща и 2 дена с пюрета. Сега пак си отваря сама устата. Иначе седи, но още трябва да се засили кръстчето и я подпирам от време на време. Иначе седнала играе, но не може сама да стигне до това положение или да се изправи. Върти се на ръце на 360градуса, а за да стигне до където си е наумила се търкаля. Последният хит е да пипа неща, различни от играчките. Фен е на ламината и го удря като барабан Simple Smile Зъби - 0бр Simple Smile

ДеЩо, не мога да помогна. Дано бързо ви се размине  Hug

Чудех се за тази хиалуронова киселина в Генгигела. Тя била за запълване на бръчки също...Дали не може да се използва това кремче за околоочния контур след време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт