Впечатления от Amway!

• 249 210
  • 678
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Понеже видях,че в темата продължава да се пише, да се включа с новини, които научих.
Офис с продукти в България няма да има. Ще се работи на принципа на Ейвън. Поръчваш по интернет, ще се доставят продуктите от Румъния с доставка по избор до пощенски клон или адрес. Това ще стане постепенно до юни месец. Сега пак си получаваш поръчката в кашон на твое име, но от куриери на дистрибуторската линия. Не е незаконно. Все едно да кажете като си поръчвате от чуждестранни сайтове, че е незаконно.
Аз не съм дистрибутор на нито една подобна марка, но според мен това недоволство към МЛМ е само в България. Просто българина не може да не завижда на "комшията", че прави нещо, продава и печели.  Българина предпочита да отиде в магазина и да си купи подобно нещо, на същата цена , че дори и на по-висока само и само да не би комшията да стане по-богат от него. И аз мисля същото Naughty Лично  съм виждала чекове за милиони на дистрибутори от Америка, Англия, Германия, а за България от 7-8 хиляди. Май пак ще разбуня духовете,но който иска да вярва. Но наистина в България е много по-трудно.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 19:32 от m a y a

# 301
  • Sofia
Хайде стига сте писали глупости, почти няма забогатяли от тази фирма в БГ, затова няма нищо за завиждане. Хората споделиха впечатления и лично мнение (и раздразнение), на което имат право. Осмиват се смешните твърдения, че нямало печелещи магнати в тази фирма (някой ще отговори ли какво е състоянието на собствениците), както и се посочват негативите - няма офис в БГ, продуктите изобщо нямат нито българска, нито английска инструкция (което за мен е недопустимо, все пак са препарати, да не говорим, че е незаконно), както и това, че част от дистрибуторите нямат познания за продуктите си и говорят глупости (включително и в тази тема). Дистрибуторката, която ми предложи продуктите хич не беше за завиждане, даже ми стана жал как се оплете и не можа да ми отговори на елементарни, логични въпроси за продуктите и какво съдържат.

Иначе нека си съществува фирмата, пък и който иска да си печели от нея. Няма никакъв драматизъм Peace
Ако вземат и да се вслушат в негативните мнения и да си отстранят недостатъците само ще спечелят.

# 302
Понеже видях,че в темата продължава да се пише, да се включа с новини, които научих.
Офис с продукти в България няма да има...

Е тогава защо лъгахте до последно, че ще има?

Всички, които хвалят МЛМ продуктите или са много наивни, или са дистрибутори на някоя МЛМ компания.
Здраво им промиват мозъците, което още по-красноречиво говори, че великата им компания е просто една пирамида. Не че се заяждам...
Казвам това, защото от време на време имам контакт с хора, които ми предлагат МЛМ продукти. Начина им на убеждаване е такъв (т.е. елементарен), че биха убедили някой, който не разбира от тези неща.

# 303
  • Пловдив
Офис с продукти в България няма да има...

Е тогава защо лъгахте до последно, че ще има?

Всички, които хвалят МЛМ продуктите или са много наивни, или са дистрибутори на някоя МЛМ компания.
Здраво им промиват мозъците, което още по-красноречиво говори, че великата им компания е просто една пирамида. Не че се заяждам...
Казвам това, защото от време на време имам контакт с хора, които ми предлагат МЛМ продукти. Начина им на убеждаване е такъв (т.е. елементарен), че биха убедили някой, който не разбира от тези неща.

А рекламата по ТВ, като те "убеждава" да пиеш Кока-Кола и да ядеш чипс , това не е елементарно ?

# 304
А рекламата по ТВ, като те "убеждава" да пиеш Кока-Кола и да ядеш чипс, това не е елементарно?

Малката съществена разлика е, че тв рекламите си плащат за да ги излъчват, и досаждат на зрителя в рамките на минути/секунди.
При вас - мултилевълите, освен че се опитвате рекламата ви да е без пари, използвате и откровени лъжи само и само да преобърнете джобовете на някой балам, като му пробутате безбожно и нереално скъпи продукти. Само не ми излизайте с обяснението че са скъпи, защото били много качествени. Скъпи са поради пирамидалния характер на фирмичката ви.

П.П. Ако може да ми отговориш на 1 прост въпрос: Ако ти печелиш 40-50% от цената на МЛМ продукт, щото си на по-високо стъпало в пирамидата, а и тези под тебе също печелят %-ти от продажбите - Е тогава колко е истинската му себестойност? - Ами той излиза в пъти по-евтин... Whistling
Не сте пирамида, а?!

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 15:27 от krem-karamel

# 305
  • Пловдив
А рекламата по ТВ, като те "убеждава" да пиеш Кока-Кола и да ядеш чипс, това не е елементарно?

Малката съществена разлика е, че тв рекламите си плащат за да ги излъчват, и досаждат на зрителя в рамките на минути/секунди.
При вас - мултилевълите, освен че се опитвате рекламата ви да е без пари, използвате и откровени лъжи само и само да преобърнете джобовете на някой балам, като му пробутате безбожно и нереално скъпи продукти. Само не ми излизайте с обяснението че са скъпи, защото били много качествени. Скъпи са поради пирамидалния характер на фирмичката ви.

П.П. Ако може да ми отговориш на 1 прост въпрос: Ако ти печелиш 40-50% от цената на МЛМ продукт, щото си на по-високо стъпало в пирамидата, а и тези под тебе също печелят %-ти от продажбите -  Е тогава колко е истинската му себестойност - Ами той излиза в пъти по-евтин... Whistling
Не сте пирамида, а?!

Първо, аз нямам нищо общо с фирма от МЛМ...просто си разсъждавам..А, ти колко мислиш , че печелят магазините от надценките ? Знаеш ли , че има продукти на пазара, които се продават с над 100% надценка, има с по 300-400% , да не кажа , че има и с повече???!!!! Това, явно не ти е ясно....

И как ще е рекламата на МЛМ без пари??? Нали дистрибуторите взимат процент, значи им се плаща, за рекламата....

# 306
  • София
Момичета, с нас или без нас МЛМ съществува по света от десетки години. МЛМ не е мръсна дума. Няма защо да се спори за това. Който разбрал, разбрал, който не - да е жив и здрав,живота продължава. И все пак темата е Впечатления от Amway. Ако искате си направете тема " За и против МЛМ" и си спорете там колкото искате.

# 307
Ползвам само паста за зъби на Аmway, но какво беше очудването ми като видях в една приятелка тенджери на  Аmway. Каза ми, че ги има от поне 10 години и е много доволна от тях Peace

Амуей продават не само пасти за зъби,но и почистващи препарати, белина, дори парфюми, и всичко каквото се сетиш...

Съвсем скоро се втрещих като видях с очите си, че моя много близка роднина си е накупила от всичките изроени от някаква нейна позната - дистрибуторка.
Сякаш няма наоколо магазини и хипермаркети, че е тръгнала да пълни бездънните джобове на алчни за пари дистрибутори.
Само, че засега не си давам вид, че й се чудя на акъла. Преструвам се, че се радвам на придобивките й Mr. Green
Решила съм да им разбутам дистрибуторското гнездо. Ще се срещна лично с дистрибуторката й, ще спечеля доверието й, и...после ще разбере с кого си има работа Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 22:27 от krem-karamel

# 308
А ти ли и даде парите на тая твоя близка, та така ще се намесваш какво и откъде да си купува?

# 309
  • Пловдив
Ползвам само паста за зъби на Аmway, но какво беше очудването ми като видях в една приятелка тенджери на  Аmway. Каза ми, че ги има от поне 10 години и е много доволна от тях Peace

Амуей продават не само пасти за зъби,но и почистващи препарати, белина, дори парфюми, и всичко каквото се сетиш...

Съвсем скоро се втрещих като видях с очите си, че моя много близка роднина си е накупила от всичките изроени от някаква нейна позната - дистрибуторка.
Сякаш няма наоколо магазини и хипермаркети, че е тръгнала да пълни бездънните джобове на алчни за пари дистрибутори.
Само, че засега не си давам вид, че й се чудя на акъла. Преструвам се, че се радвам на придобивките й Mr. Green
Решила съм да им разбутам дистрибуторското гнездо. Ще се срещна лично с дистрибуторката й, ще спечеля доверието й, и...после ще разбере с кого си има работа Mr. Green

Shocked, не знам за дистрибуторите, но ти определено не си в час  Crazy

# 310
  • София
Ето това е точно човешката злоба, която само в България я има. Крем карамел,пожелавам ти успех, но надали!! Joy Joy

# 311

Shocked Завиждаш на роднината, лицемерничиш към придобивките й... подготвяш се за скандал...    Shocked

# 312
Аз не съм дистрибутор на нито една подобна марка, но според мен това недоволство към МЛМ е само в България. Просто българина не може да не завижда на "комшията", че прави нещо, продава и печели.  Българина предпочита да отиде в магазина и да си купи подобно нещо, на същата цена , че дори и на по-висока само и само да не би комшията да стане по-богат от него.
МЛМ е същото като магазин, поне аз така го виждам, само че те гледат за зарибят хора, които да им ползват продуктите, за това и предпочитат да станеш дистрибутор и да купуваш на по-ниски цени, от колкото да си купуваш на високите. Защото когато си дистрибутор, ти ще предпочетеш да си купуваш от техните продукти, а не от подобни в магазина примерно и дори и да не продаваш, ти вече си един почти 100% редовен клиент. Докато в магазините, днес ще си купиш един продукт, утре ще решиш да пробваш подобен , но на друга фирма и т.н и т.н Лично аз съм сравнявала цените на някой продукти от МЛМ и на подобни в магазинната мрежа и са едни и същи ( говоря когато МИЛ продуктите са на дистрибуторски цени).
Ей, големи народопсихолози се извъдихте, да бяхте овладели и пълния член, щеще да е почти като научен труд... МЛМ не е същото като магазин. Първо, защото магазинерите не обикалят всичките си приятели да им обясняват как трябва да си купят от тяхната стока. Не правят семинари как тяхната боза (на цената на скъпо шампанско) е най-добрата боза и от нея ти порастват най-големите гърди. Щото те така казват, не че има някакви доказателства за това.  Второ, магазинерите, за разлика от дистрибуторите на Амуей плащат данъци за тази си дейност. Магазинът, за разлика от Амуей е регистриран и плаща данъци в България и ако се отровя от бозата в него мога да се оплача на здравната инспекция, комисията за защита на потребителите и т.н.
Да, МЛМ-ът не е непременно лош. Но да се игнорират критиките просто като им се сложи етикет "комшийска завист" е нелепо.

# 313
  • София
Боже, колко злоба има на тоя свят, Боже! Хубаво, пълнете джобовете на чуждите вериги хипермаркети, внимавайте само да не би някоя ваша позната да вземе да спечели 5 лв. от вас - много е страшно. По-добре да не виждаш чий джоб пълниш и да не го познаваш.

# 314
Не, вместо това да даваме многократно повече пари на чисто българската МЛМ компания Амуей, нали? И понеже като сме тъпи не знаем, че като идем в хипермаркета и там плащаме заплатите на някакви хора, ако го знаехме - щяхме да гладуваме и да ходим голи и боси, само и само  да не дадем пари на някого. Понеже всеки, който не пазарува от Амуей е стиснат егоист... Удобно твърдение...

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:55 от *Coraline*

Общи условия

Активация на акаунт