Впечатления от Amway!

• 249 182
  • 678
  •   1
Отговори
# 285
Това скоро, го чувам от 1986 година и както и при Хербалайф никога няма да се случи. Не и с официален офис bowuu

# 286
имам официална информация!От юни месец ще има сайт и сертификати на БГ!

# 287
От доста години вече режима за хранителните добавки е само регистрационен, няма сертифициране, разрешителни и тн. Не вярвам при този свит пазар, точно Амуей да се занимава да открива офис в България.

# 288
ако искате след празниците мога да публикувам малко информация!!!

# 289
  • Варна
Не съм част от Amway, но прочетох едни доста негативни коментари относно "тези структури", та ми изникна въпросът: Вие правите ли разлика между пирамида и МЛМ? Защото има доста наплашени и опарени хора от пирамиди, а доколкото знам те са и незаконни като структури, в САЩ има осъдени хора за това... Но мрежовият маркетинг, освен че на пръв поглед изглежда на пирамида, на втори поглед няма нищо общо с нея... Simple Smile

# 290
Щом има придвижване на стоки и дистрибуторите получават бонуси само за реализиран оборот, за каква пирамида говорим? Това си е просто друг начин за придвижване на стоки от производител до клиент.

# 291
  • Варна
Щом има придвижване на стоки и дистрибуторите получават бонуси само за реализиран оборот, за каква пирамида говорим? Това си е просто друг начин за придвижване на стоки от производител до клиент.

Именно, но прочетох коментар на потребител/ка, че никога не би подкрепила "тези организации" дори и с левче. Еми супер, нека да си подкрепяме монополистите, магнатите и всички ония, които не си знаят парите. После що богатите ставали по-богати, а бедните - по-бедни. Мрежовият маркетинг си е чисто и просто бизнес с минимум инвестиция. Страхотно е да се захванеш и с друг тип бизнес, но МЛМ си е най-евтиния и безрисков вариант да започнеш, иначе колко българи могат да извадят няколко хиляди от джоба си за започване на друг бизнес? Другото е цял живот да работиш на заплата за някой друг... еми хубаво, всеки сам си избира. Grinning
А относно негативните коментари - еми, разбира се, че ги има, това е най-нормалното нещо на света. Няма да е нормално, ако всеки един, който се захване, успява. Във всичко е така. Сигурно ако днес се отворят 10 нови магазина, до няколко години от тях ще останат и ще процъфтят 1-2, но това не означава, че бизнесът по принцип не работи, нали така? Еми, в МЛМ е същото - това, че някои хора не са успели, не означава, че бизнесът не работи. Съжалявам, ако са се набутали с пари. Със сигурност ще са по-малко набутани, отколкото собствениците на 8-те магазинчета, които не са просперирали, защото там вложенията са били много повече. Wink

# 292
  • Sofia
Еми супер, нека да си подкрепяме монополистите, магнатите и всички ония, които не си знаят парите. После що богатите ставали по-богати, а бедните - по-бедни.

Хаха, собствениците на Amway какво състояние имат, имаш ли представа? Да не се окаже, че и ти подкрепяш някой магнат, закупувайки продуктите му  Laughing

Иначе да, това си е бизнес, като всички останали. Някой печели повече, друг - по-малко. Инвестицията не е много, затова и рисковете не са големи, а възможностите да спечелиш значимо и да се издържаш от това са минимални.

# 293
  • Някъде на път....
Това скоро, го чувам от 1986 година и както и при Хербалайф никога няма да се случи. Не и с официален офис bowuu

Не че нещо, ама Хербалайф има официален офис в България.  Peace

# 294
Ползвам само паста за зъби на Аmway, но какво беше очудването ми като видях в една приятелка тенджери на  Аmway. Каза ми, че ги има от поне 10 години и е много доволна от тях Peace

# 295
  • София

Именно, но прочетох коментар на потребител/ка, че никога не би подкрепила "тези организации" дори и с левче. Еми супер, нека да си подкрепяме монополистите, магнатите и всички ония, които не си знаят парите. После що богатите ставали по-богати, а бедните - по-бедни.

Не искам да се заяждам, но и в МЛМ имаш шеф. И този шеф е доста по-богат от собственика на който и да е магазин  Peace

# 296
  • Пловдив
Аз не съм дистрибутор на нито една подобна марка, но според мен това недоволство към МЛМ е само в България. Просто българина не може да не завижда на "комшията", че прави нещо, продава и печели.  Българина предпочита да отиде в магазина и да си купи подобно нещо, на същата цена , че дори и на по-висока само и само да не би комшията да стане по-богат от него.
МЛМ е същото като магазин, поне аз така го виждам, само че те гледат за зарибят хора, които да им ползват продуктите, за това и предпочитат да станеш дистрибутор и да купуваш на по-ниски цени, от колкото да си купуваш на високите. Защото когато си дистрибутор, ти ще предпочетеш да си купуваш от техните продукти, а не от подобни в магазина примерно и дори и да не продаваш, ти вече си един почти 100% редовен клиент. Докато в магазините, днес ще си купиш един продукт, утре ще решиш да пробваш подобен , но на друга фирма и т.н и т.н Лично аз съм сравнявала цените на някой продукти от МЛМ и на подобни в магазинната мрежа и са едни и същи ( говоря когато МИЛ продуктите са на дистрибуторски цени).

# 297
  • София
Ivka, много си права. Аз в последните страници на тази тема не видях никакво мнение за продуктите, само се плюе по фирмата и по дистрибуторите, че чак си разваляли и приятелствата заради това - ами то е до човек явно

# 298
Да, определено тук има много злоба.

# 299
  • Пловдив
За да съществуват тези фирми толкова години и то по цял свят си има причина..Отностно досадните дистрибутори, да, има доста такива, и на мен са ми много неприятни, но и в магазините има такива продавачи, досадни, така че всичко си е до човека  Peace

Общи условия

Активация на акаунт