Впечатления от Amway!

• 249 159
  • 678
  •   2
Отговори
# 270
  • Sofia
Maya, не те разбирам Rolling Eyes
Твърдиш ли, че почистващият препарат е натурален или не?

Иначе ползвай си каквото желаеш, въпросът беше натурални и безвредни ли са продуктите на компанията или не. Това зависи от използваните съставки, а не от това дали има и други съмнителни продукти на пазара.

# 271
  • София
Това зависи и от количеството на така наречените "вредни съставки" .Повечето продукти на пазара са "наблъскани" с такива. И затова ни заболява корем, получаваме екземи. Не исках да пиша, защото звучи несериозно но в първите години от Амуей на нашия пазар препоръчваха Лок-а да се пие/2-3 капки в чаша вода/ за киселини. Ще кажеш, че защото съдържа сода. Може би. Аз лично никога не бих го пила, нито пък препоръчала на някой, но за къпане гласувам с две ръце. Все пак по- добре си вземи душ-гел. Това е, че Лок-а се продава като универсален почистващ продукт. Имах клиентка, която основно го ползваше за миялната си - доволна е. Аз си го ползвам за почистване на всичко. Все пак се обърни към човека от който си го купила - негово задължение е да ти обясни, дори да ти даде листовка с указания за ползване. За различни цели съотношението препарат: вода е различно.

# 272
  • Sofia
Добре, тогава за трети път да помоля да ми кажеш кои са натуралните и кои вредните съставки в продукта, за да си направя сметка за количеството на вредните.

# 273
  • София
И как ще разбереш за количествата? Вярно пише тези съставки, под тях на шишето в проценти пише и други. Не ги разбирам на румънски са. Имам и един продукт със сапунено орехче. На него пише: сапунено орехче, консерванти и ензими, но кои и колко - иди ги разбери. Затова пиша от позиция на многогодишно ползване- доволна съм, ефикасно и икономично е. Не ми поврежда обработваните  материали. Не ми дразни кожата. А ти пак  се обърни към човека който ти го е продал. Имаш право да го върнеш, дори и ползвано. Това е едно от предимствата на МЛМ продуктите. За мене ТОВА НЕ Е ХИМИЧЕН ПРОДУКТ. Извинявай, че ти крещя, но по какъв друг начин да ти обясня - ДОВОЛНА СЪМ ОТ НЕГО. И не само аз.

# 274
  • Sofia
Явно не си наясно - подредбата на съставките също се подчинява на определени правила, от тях се вижда кое преобладава, кое не, но както и да е, не си наясно със съставките, разбрахме.
Просто си решила, че продукът е натурален и това е, няма значение какво съдържа.
Радвам се, че ти се отразява добре, със здраве да си ги ползваш, което не е гаранция, че няма да дразни моята кожа.
Спирам дотук, ще потърся информация от дистрибутор, който разбира от състав на продуктите.

# 275
И как ще разбереш за количествата? Вярно пише тези съставки, под тях на шишето в проценти пише и други. Не ги разбирам на румънски са. Имам и един продукт със сапунено орехче. На него пише: сапунено орехче, консерванти и ензими, но кои и колко - иди ги разбери. Затова пиша от позиция на многогодишно ползване- доволна съм, ефикасно и икономично е. Не ми поврежда обработваните  материали. Не ми дразни кожата. А ти пак  се обърни към човека който ти го е продал. Имаш право да го върнеш, дори и ползвано. Това е едно от предимствата на МЛМ продуктите. За мене ТОВА НЕ Е ХИМИЧЕН ПРОДУКТ. Извинявай, че ти крещя, но по какъв друг начин да ти обясня - ДОВОЛНА СЪМ ОТ НЕГО. И не само аз.
Мхм, това имах предвид - върнах няколко странички назад, и по мнение на жени ви описват като секта и прочие. МЛМ залага на внушенията, а не на факти и знания, и това се вижда перфектно и във ваше лице. Вие дори незнаете какво предлагате... най-малкото е недопустимо, било дори щото било на румънски... Извинявам се, но аз искам да знам за какво си давам парите. Не на думи - доволен/на съм, а поради какво. Давам ги заради качеството на продукта най-вече, а не поради начина и вида на предлагането. А доколко това според вас не е химичен продукт (може би метафизичен), оставям без коментар.

# 276
  • София
И аз приключвам - с предубедени хора не се спори. Дано да успеете в търсенето на точни съставки и количествата им. Бих ви препоръчала да не дишате и въздуха - не знаете какви вредни съставки съдържа. А за храните - въобще не яжте, там със сигурност се знае, че са много вредни.
Между впрочем съм тотален враг на всякакви секти и това най-много ме обижда....

# 277
  • Sofia
Ние сме с факти и въпроси, ти си с предубежденията.
Не можеш да кажеш какви са съставките в продукта, но твърдиш, че са натурални.
Питам те кои са вредните- не знаеш, но твърдиш, че са малко. Laughing
Питам те за количествата - казваш, че не може да се разбере количеството на вредните от съдържанието, е как разбра, че са малко тогава? Laughing

Ние не сме предубедени, просто преди да закупим търсим информация. Има конкретно питане- натурални ли са съставките, направила съм си труда даже да ги намеря, защото на продукта ги няма (което е противозаконно!).  - ти започваш да ме убеждаваш, че са напълно натурални, понеже ти си доволна  Rolling Eyes

Не разбирам защо изобщо се включи - питам за натуралността на продукта, а не дали ти си доволна от него. Rolling Eyes Това не ме интересува в случая, един ще е доволен, друг - не. Всеки сам има право да си преценява какво да диша и какво да си купува, аз търся конкретна информация. Купувам си и продукти с вредни съставки, чета си съдържанието, преценявам си дали да поема риска. Но не съм съгласна да ме вземат за шаранче и някой да ми обяснява колко са безвредни продуктите, пък на опаковката да пише друго. Лъжата е дразнеща, не съставките!

# 278
  • Varna
Хайде да ги видим колко са ефикасни.Кой препарат да купя за баня-Лок универсален или някой от двата за баня в жълта или бяла опаковка?Искам да е най-силния.
 Нещата ги виждам така-ако чистят добре мога да преживея не 100% им безвреден произход ,но ако не чистят ми е все тая колко са био,щях да ползвам оцет или сода в такъв случай  Joy

# 279
  • София
От 19.11 има официален сайт за България. www.amway.bg. Заповядайте Peace

# 280
  • Varna
По добре не го препоръчвайте сайта Simple Smile нито има информация според която можеш да избереш продукт,нито възможност да поръчаш.Просто куп предложения как да станем техни партньори  Thinking

# 281
И аз преди време се интересувах какво точно се съдържа в ЛОК-а. Просто защото наистина ми влияе добре на кожата, докато чистя. Разбрах, че съдържа екстракт от люцерна, а съдържанието му е това: Active Ingredients
Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Pareth 25-7 or Pareth 23-7, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Ingredients
Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Pareth 25-7 or Pareth 23-7, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

ако някой може да каже по-точно, мисля, че ще е полезно на доста хора.
Все пак мога да кажа, че дори да не е био, пак съм много доволна.

# 282
И аз преди време се интересувах какво точно се съдържа в ЛОК-а. Просто защото наистина ми влияе добре на кожата, докато чистя. Разбрах, че съдържа екстракт от люцерна, а съдържанието му е това: Active Ingredients
Ingredients

ако някой може да каже по-точно, мисля, че ще е полезно на доста хора.
Все пак мога да кажа, че дори да не е био, пак съм много доволна.

Sodium lauryl sulfate – SLS (среща се още като Sodium laureth sulfate или Sodium laureth ether sulfate, SLES)* e химичен сапунен агент, който в последно време е подложен на контрол по безопасността, заподозрян като потенцилно токсично вещество. Среща се в много широка гама от продукти за ежедневна употреба, свързани с личната хигена и грижата за тялото. Сред тях са пасти за зъби, шампоани, лосиони, сапуни, течни сапуни за лице и тяло и много др.

Първоначално не е било предвидено Sodium lauryl sulfate да се употребява в продукти за масова употреба. Използван е като индустриална добавка в силно почистващи препарат за обезмасляване. А днес се намира в продукти, които са в близък и чест контакт с човешката кожа.

# 283
  • София
Странно - темата съм я започнала в 2009 г, почти по това време на годината. Ето сега отново 4 години по късно отново се сблъсквам с Амуей.
Моя бивша колежка ми се обади тия дни, по принцип не бяхме много близки с нея в работата ми, а и след като напуснах, не ме е търсила, но ето, на, пет месеца след напускането ми получих позвъняване. Обади ми се с молба за помощ, искала нещо да ме пита, държала на мнението ми като професионалист. Реших, че някаква инициатива са започнали и имат нужда от съвет, та ... реших да помогна. Но не можело по телефон, държеше да се видим. Виждаме се ние, на по чайче, и тя започва да ме облъчва ... Чак 2 часа по-късно ми каза, че за Амуей става дума.

Това все едно аз съм го писала. Една моя приятелка - страхотен професионалист в работата си, с която повечето пъти се виждаме по купони и сбирки, един ден ми звъни с предложение за работа. И понеже и аз съм се занимавала с това, което тя прави, се зарадвах. Ще се видим, ама преди това ще ме води на някаква среща, помагала на някакви приятелки. И после ще говорим по бизнес. Леле, все едно бях на събиране на представителите на Цептер! Първо ме подразни, че не ми каза директно за какво става въпрос, срещата беше пряко свързана с работата. После почнаха да ме мажат с някакви кремове - дали съм усещала разликата между лявата, намазаната буза, и дясната... Накрая ми обясни моята приятелка за какво става въпрос и аз от уважение казах "Ще си помисля". Голяма грешка! То беше канене на семинари по чужбина (които си плащам аз, нали), регистрирай се - сега с намаление, зариби хора... Аз и казах "Дай ако искаш един каталог, ще го сложа на бюрото в работата и ще ти правя поръчки"... Ама идеята там не са простите поръчки. И стигнах до там, че два месеца по-късно тя като ми звъни се правя на ударена. Видяхме се наскоро, пак ме зарибява но този път да си поръчам. И се чудя дали да не го пробвам този универсален препарат. Ей така, да не съм уж толкова резервирана.... Имало някакви промоции на препарати, но не ми се вътри с повече от 20 лева, за да видя какво е.
Изчетох бая неща и много познати ми споделиха негативни отзиви - не толкова от продуктите им (някои от тях явно наистина стават), ами от цялата стратегия и пирамидална структура. Наистина си е голяма секта.

Най-много ме е яд, че си развалих отношенията с човек, който наистина уважавах. И ще уважавам, докато си поддържа основната работа, защото много я бива в нея, дано не я зареже заради тази пирамида. Но аз съм си виновна - направих грешка едва на третия път да кажа "НЕ" (след което ми пратиха друг човек, на по-високо ниво да ме облъчи, да ме регистрира уж безплатно, да ми обясни...) и с това си причиних страхотен тормоз.

# 284
  • София
От 19.11 има официален сайт за България. www.amway.bg. Заповядайте Peace
Сайт има, но не и адрес в България! В "Контакти" пак е адрес в Румъния.
Тези дни ми се обади позната, на която отказах преди година, защото фирмата не е регистрирана в България, за да ми съобщи, че вече имало БГ фирма. Да, ама не. Нямат нито офис, нито юридическа регистрация тук. Проучих малко нещата, и продуктите им още не могат да се продават официално в България - още не били получили санитарни или някакви други разрешителни.
Предложи ми регистрация за 23 лв., но без каталози на български език, а само с онлайн магазин.
Тоест пак трябва да се плаща доставка от Румъния, и всичко да става през Румъния.

Някой има ли повече информация?

Общи условия

Активация на акаунт