Впечатления от Amway!

• 247 110
  • 678
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Имах и един препарат за съдове, който чакаше да му дойде времето да го използвам.
Дойде му. Иии между другото измива много добре. Имах една тенджера, в която варях едно време едни билки и дъното и стените бяха станали кафяви от тия билки и нищо не можеше да ги изчисти. А само една капка (ама буквално една капка) от концентрата и опакото на гъбата (грубата част) с малко търкане стана беличко и чистичко. Не знам как го направи, ама ме впечатли много и реших да го споделя Simple Smile Паста още не съм купила, ама и на нея времето ще й дойде Simple Smile

# 511
Аз използвам пастата за зъби и четката за зъби и съм доволна. Използвам също L.O.C. Универсален почистващ препарат - не го заменям с нищо друго - имам дете на 2 години с атопичен дерматит и не мога да чистя с нищо друго , защото кожата на малкият се възпалява , стига ме до гнойни рани. Аз също имам проблеми с кожата - по ръцете и използвам DISH DROPS Концентриран препарат за миене на съдове и от него съм доволна. Малкият го къпя със серията на BODY SERIES G&H с мед и глицерин - сапуна и лосиона за тяло. На дъщеря ми и давам от детските Mултивитамини и Мултиминерали за дъвчене - мога да кажа , че почти не боледува за разлика от миналата година. От септември месец , не е ходила 3 дни , на градина. Аз взимам -  B комплекс плюс и сега си чакам - Кал Маг D плюс. Мъжът ме пие Daily - започна да се възстановява много бързо - направи операция и още на втората седмица тръгна на работа. Използвам препарата за фурни Оven Сleaner - фантастичен и един гланц за устни на beautycycle с огледало и светлинен ефект - приятелките ми полудяха по него - доволна съм , но за съжаление ми свърши. Единственото нещо от което не съм доволна е Шампоана за боядисана коса - не ми харесва , косата ми е една сплъстена , няма блясък - със сигурност не е за моят тип коса.

# 512
  • София
Ползвам почти всикчи миещи и почистващи препарати на amway повече от 10 години. Не във връзка със здравословни проблеми, а главно заради отношението цена/качество на фона на грозната българска пазарна действителност. В същото време едни от най-евтините перилни препарати, които съм ползвал в западна Европа са значително по-ефективни от amway. Просто  България, за съжаление. Да, моя близка с брутално много елергии напълно спокойно ползва amway. Явно е доста подходящ за хора с подобни ограничения. Другото удобство е, че с 3 кг прах карам поне половин година. А не купвам месец, през месец боклуците, които са на масовия пазар. Факт е че защото не ги разфасоват в Бг и няма лесен вариант за 'покръстване' за някой лев лична печалба... Самобръсначката, респ ножчетата за бръснене също определено си струват.

# 513
# 514
Аз използвам препарата за миене на съдове, препарата за стъкла, рол-он/много съм доволна/ и пастата за зъби. След като една приятелка ми даде за проба си поръчах шампоана за боядисана коса и балсама за обем.

# 515
Здравейте,
Пиша само, за да изясня някои неща, които явно не сте разбрали. 22 лв. плащате, за да получите лична страница в сайта на фирмата, подръжка на страницата ви, каталог, ценоразпис и много други материали. Относно зарибяването, не сте разбрали добре. Ако работиш ще получаваш пари, ако не - няма. Не става така хората да се включват под теб, ти да си стоиш и нищо да не правиш и да получаваш пари на техен гръб. Грешно сте разбрали. Да не говорим, че продуктите наистина са изключително добри и наистина действат. Ако някой иска допълнително инфо за фирмата може да се свърже с мен.

# 516
  • Перник
Всичко Aмуейско ми е любимо и като свърши веднага усещам липсата...
Но чак за незаменими смятам само Лок-а, водата за уста (виждам зъболекаря си много по-рядко, откакто я използвам) Диш Дропс-а, ролона и стика за изпотяване.
Всъщност не мога и без препарата за баня и този за кухня...
абе Амуей си е Амуей.

# 517
Привет! От Варна съм. Какви са условията за дистрибутор и каква е сумата за включване?  Simple Smile

# 518
Здравей! За да се включиш в Amway плащаш 22 лв. регистрационна такса. Трябва да си купиш поне един продукт, за да активираш акаунта си. С първата поръчка получаваш собствена страница в сайта, продуктов каталог и ценова листа. След това единственото, което правиш е да ползваш продуктите и да споделяш информация. Ако искаш повече инфо пиши на лично съобщение.

# 519
Само съм чувала за тази фирма, я някой да ме светне малко повече за нея, чета тука за разни препарати и прочие, че имат, но понеже темата е много страници не ми остана особено много време да прочета всички.
Тук има не малко писано. Но няма как да те светне 'някой', без да се наложи да почетеш .....
Като поразгледах западните сайтове общото мнение е, че Амоуей има пирамидален принцип. Печелят тези, които са най-отгоре и вербуват нови дистрибутори. Цената на продуктите е многократно завишена, а реално не би трябвало да е по-висока от тази на обикновените препарати и козметика. Разбира се мнения много. На едни може да им харесат продуктите, на други не, просто се дават много повече пари за посредствено качество. Ама хората са го измислили. Аз преди години ползвах пастата и не се оплаквам но не мисля, че имаше и кой знае колко по-различен ефект от останалите пасти на пазара.

# 520
И аз регистрирах он- лайн магазин за да си пазарувам, като случайно се сприятелих с един от водещите спонсори в България. Та който иска ще го свържа директно от извора. bowuu

# 521
  • Пловдив
Здравейте, искам да си намеря човек от който мога да поръчвам някой неща на Амуей от Пловдив съм.

# 522
Здравей,
Аз съм част от мрежата на Amway, но съм в София.

# 523
Преди повече от 15 години съм в компанията ! След сърбина който я държи , истината е че се продава 2-оен концентрат / в някои случаи 3-оен/ на 3-на или съответно 4-на цена ! Като разликата влиза нашите джобове. Успех !

# 524
Е, по-нагла фирма едва ли има. Колега на мъжа ми я представи...по баналната схема- Киосаки, бизнес предложение, допусни тази възможност...бла, бла. Остави диск да слушаме с един, който говори като сектант, но надрусан. След една седмица се обажда жената на колегата, да сме си говорели като жени. имало на другия ден сбирка, не знам какво. когато  и отказах няколко пъти се ядоса, не съм се интересувала явно, не съм искала даже продуктите да ползвам. А хората са приятни, интелигентни, но Амлей ги зомбира. Същото като Сейвлей. Абе все паразити, които искат да лежат, а ти да ги храниш. За 28 лв. получаваш твой сайт. За 60 лв. присъстваш на супер, мега, велико обучение от най-добрите. Искат да давам пари, за да слушам разкази за живота някой? Абсурд, пълен абсурд. И го сравняват с обучение в университет! Ще ме извиняват,но съм ходила в университет.
И защо бе, защо се опитвате да лъжете, че хората за тях си работят? Глупости.
Ох, писна ми от паразити. Не могат да си насеят 10 корена маруля, толкова ги мързи, но са гладни и алчни. Мизерни фирмички.

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 15:41 от katjadim

Общи условия

Активация на акаунт