Впечатления от Amway!

• 249 098
  • 678
  •   1
Отговори
# 255
 Дистрибутор на amwey, днес ми предложи да се регистрирам  срещу 50лв/тези пари са  като капитал/. Слушах събеседника ми и не можах да взема думата от него/беше като обсебен/. Не знам какво  говорят на тези семинари, но ми всичко ми се струва, като секта. То бива убеждаване в качеството на продуктите ,ама това беше цяла лекция.

# 256
  • Sofia
Интересно дали се опита да те убеди, че продуктите са натурални и без вредни съставки? Понеже при моята лекция основно на това наблягаха, но например не виждам кои са тези органик продукти. Rolling Eyes

# 257
  • София
А на мене ми е интересно като не ги ползвате как ще разберете? Да са сертифицирани. Знаете ли колко просто се сертифицират в България - четат им описанието на етикетите. Да не мислите, че  ги изследват? Та за това са нужни доста сложни инсталации. Но за Амуей никъде по света не е нужна реклама. Тя върви преди продуктите от уста на уста. Били сектанти - смешно. Това са ентусиазирани хора докоснали се до нещо качествено и не сдържащи желанието си да го споделят с повече хора. Споделянето е рекламата за която другите фирми дават маса пари. От много години съм разбрала що е то МЛМ. Не отричам, че между хората занимаващи се с този начин на търговия има и много агресивни, което и мене ме отблъсква, но всеки избира как да работи. Мисля, че и във всяка компания има такива хора. Бях една от първите, които ползват Амуей в България - преди 17-18 години. През това време се опитвах да ги заменя с други по-евтини, но само правех компромис с цената, но не и с качеството. А в последствие и цената се оказваше същата. Така, че ги пробвайте и тогава коментирайте цена. Аз съм си доволна от тях и ще продължавам да ги ползвам.

# 258
  • Sofia
А на мене ми е интересно като не ги ползвате как ще разберете? Да са сертифицирани. Знаете ли колко просто се сертифицират в България - четат им описанието на етикетите. Да не мислите, че  ги изследват? Та за това са нужни доста сложни инсталации. Но за Амуей никъде по света не е нужна реклама.

Ти сигурно се шегуваш Laughing Сертифицирането на органик продукти навсякъде по света е еднакво и се прави под строги изисквания и от специални организации.
Но всъщност аз имам желание да пробвам продуктите, след като са натурални и нямат вредни съставки. Проблемът е, че никой не ми предлага такива. След като си запозната моля препоръчай ми душ-гел, който е органик и съдържа само разрешените за органик продукти безвредни съставки.

# 259
  • София
Част от продуктите на Амуей съдържат парабени - казвам част, защото не съм ползвала всички. Парабени има в козметиката за лице. Това вероятно не ги прави органик - не знам.
Не мога да разбера защо толкова ви учудва поведението на дистрибуторите - те искат да си продадат стоката, престанете с това обсебване, секти и т.н. Аз съм дистрибутор от 1 година, пазарувам основно за себе си и за семейството си. Ходила съм на сбирки и никой не ме е зомбирал. Доколко продуктите са натурални всеки може сам да си направи сметката като прочете етикетчето.

# 260
  • Sofia
Ами може би точно за това създават впечатление на секта - повтарят като мантра едно и също, без дори да разбират какво точно казват. Нямам нищо против продуктите, даже съм взела за проба, но имам против някой да ме лъже че продава изцяло натурални, безвредни продукти, в които няма вредни съставки, а те да не са такива.
Между другото на това, което съм взела няма нито български, нито английски надпис как се ползва продукта  newsm78 Не ми се струва нормално да ровя из сайтове за тази информация.

# 261
  • София
Между другото на това, което съм взела няма нито български, нито английски надпис как се ползва продукта  newsm78 Не ми се струва нормално да ровя из сайтове за тази информация.
За съжаление надписите са на  румънски. Този, който ти го е продал трябва да ти даде указания - има ги в каталога, има ги и в разни сайтове, но продавача трябва да търси, а не купувача. В каталога, който има дистрибутора има всички указания

# 262
  • Sofia

За съжаление надписите са на  румънски. Този, който ти го е продал трябва да ти даде указания - има ги в каталога, има ги и в разни сайтове, но продавача трябва да търси, а не купувача. В каталога, който има дистрибутора има всички указания

По принцип е забранено да се продават продукти без надпис на български, т.е в случая е добре да се оправи критика към ръководителите на компанията за България, защото е техен ангажимента да снабдят продуктите с български инструкции.

Сега се замислих- компанията всъщност има ли изобщо офис в България? Представителство? Доколкото знам останалите МЛМ компании имат представителства- Орифлей, Ейвън, т.е на практика все пак отчитат внесените в БГ продукти, вероятно някакви данъци, касови бележки?  newsm78

# 263
  • София
По отношение на сертифицирането - има няколко асоциации по света, които дават свой сертификат за чистота и качество. Ислямската Халал, еврейската Кашер и понеже много фирми твърдят, че предлагат продукти с алое -МНСА/международен научен съвет за алое/. Може би има и други, но не ги знам. Дали Амуей има някои от тях не знам. Ще се поинтересувам. Но качеството им е неоспоримо - поне за мен. NBM,можеш спокойно да се къпеш и миеш с ЛОК - 100% продукт на растителна основа. Има и други продукти на други фирми, но няма да ги спомена да не сметнат, че е реклама. Ако те интересува може на лични.
От 19.11 вече ще има сайт на български - НАЙ ПОСЛЕ!! Чакам го с нетърпение!
 Тези продукти са ми изстрадана страст, да не кажа любов. Не ми се смейте!! Така е наистина.
 Ще има и надписи на български и сайт на български и поръчка по интернет до български адрес. Вече не мога да го повярвам!!
Така е- Амуей няма особена нужда от нас - огромен гигант в производсвото на почти всичко. Но ние, ако имаме нужда от техните продукти сме добре дошли. И благодаря на хората, които в тези 15-тина години не спряха да доставят в България Амуей, въпреки всичките несгоди и трудности.
Вече на пазара има огромем брой продукти и всеки избира. Като не ти харесва не купуваш. Но преди да пробваш да искаш някой да те убеди с думи не става.
Успех на всички.

# 264
  • Sofia
NBM,можеш спокойно да се къпеш и миеш с ЛОК - 100% продукт на растителна основа.

Ти сигурна ли си в това? Защото аз прегледах съставките на продукта на сайта, гледам, гледам и 100% натурален продукт на растителна основа не виждам?  newsm78 Че чак и да мога да се къпя с него. Ето ги съставките, може ли да посочиш кои от тях са на растителна основа, натурални:

Active Ingredients
Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Pareth 25-7 or Pareth 23-7, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Ingredients
Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Pareth 25-7 or Pareth 23-7, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Копирани са от сайта на Amway, този.

Да не говориш за друг продукт?  Rolling Eyes

Именно за да се избегне такова чудене, защото и аз не познавам повечето съставки, тръся ги в нета,  в света има организации, сертифициращи натуралните/органик продукти. Защото няма как потребителите да са запознати с всички съставки, затова знаците на сертифициращите организации са ориентири кое какво е. Препоръчвам на дистрибуторите на Amway да се запознаят с това що е то сертификат и кой го дава, за да не изпадат в неловки ситуации и по-лошо - да препоръчват употреба, която не следва да се препоръчва. Ето тук можеш да прочетеш за сертификатите, ако те интересува, разбира се.

# 265
По отношение на сертифицирането - има няколко асоциации по света, които дават свой сертификат за чистота и качество. Ислямската Халал, еврейската Кашер и понеже много фирми твърдят, че предлагат продукти с алое -МНСА/международен научен съвет за алое/. Може би има и други, но не ги знам. Дали Амуей има някои от тях не знам. Ще се поинтересувам. Но качеството им е неоспоримо - поне за мен. NBM,можеш спокойно да се къпеш и миеш с ЛОК - 100% продукт на растителна основа. Има и други продукти на други фирми, но няма да ги спомена да не сметнат, че е реклама. Ако те интересува може на лични.
От 19.11 вече ще има сайт на български - НАЙ ПОСЛЕ!! Чакам го с нетърпение!
 Тези продукти са ми изстрадана страст, да не кажа любов. Не ми се смейте!! Така е наистина.
 Ще има и надписи на български и сайт на български и поръчка по интернет до български адрес. Вече не мога да го повярвам!!
Така е- Амуей няма особена нужда от нас - огромен гигант в производсвото на почти всичко. Но ние, ако имаме нужда от техните продукти сме добре дошли. И благодаря на хората, които в тези 15-тина години не спряха да доставят в България Амуей, въпреки всичките несгоди и трудности.
Вече на пазара има огромем брой продукти и всеки избира. Като не ти харесва не купуваш. Но преди да пробваш да искаш някой да те убеди с думи не става.
Успех на всички.
Г-жа, или се информирайте кое какво е, или не го коментирайте. "Продукт на растителна основа" няма общо с натурален и още по-малко с органик. И вижте, ние сме в Европа, тук има други сертифициращи организации - Natrue, Ecocert, BDIH (COSMOS), Soil association за козметика, Ecolabel за битова химия. Органик страндартите са въз основа на директиви на ЕС - organic standards and
Regulations (EC) No 834/2007 and 889/2008.
Кое от по-горе изброените стои като лого на тези продукти?

# 266
  • София
Мили информирани момичета, по тази логика май дори и с вода не трябва да се миете. Най-малкото тя съдържа хлор. Затова пиша, че е въпрос на избор на принципа проба-грешка. Никого не убеждавам - аз за себе си съм убедена. Пак ви пожелавам успех в търсенето на органични продукти в България. Ако намерите може при желание да ме уведомите.

# 267
  • Sofia
Въпросът е в коректността, все пак, като ми продават продукт за 100% натурален и безвреден очаквам да е такъв, а не да са ме излъгали, както в този случай.
Рекламирайте си продуктите като качествени и хубави, но не и като натурални, защото това е лъжа, очевидно.

# 268
Мили информирани момичета, по тази логика май дори и с вода не трябва да се миете. Най-малкото тя съдържа хлор. Затова пиша, че е въпрос на избор на принципа проба-грешка. Никого не убеждавам - аз за себе си съм убедена. Пак ви пожелавам успех в търсенето на органични продукти в България. Ако намерите може при желание да ме уведомите.
Държа да отбележите, че съм мъж. Тази ви "логика" е нелепа, меко казано. Може би също незнаете, но водата може да се пречиства и чрез озониране. Както и да е, не е темата това. Никой не твърди, че не могат да се ползват, или че продуктите са калпави, но ни най-малко не бива да им приписвате качества, които категорично не притежават.
Попрочетете за консервантите, които съдържат - причиняват дерматит!  
Не ми допада МЛМ - предпочитам да дам парите си поне на 50 % за съдържанието на продукта.

# 269
  • София
Извинявам се за пола - свикнала съм повече да са жени.
 И най- сетне изплюхте препъни камъчето - МЛМ. Ясно ми е. Колкото до дерматита - точно при жени с такъв от други перилни препарати им изчезва ползвайки Амуей. Знам го от опит.  А ако чета винаги какво съдържа продукта в магазина ще си излизам с празна торба. В магазините не се продава чиста храна. Сега  на Римската стена всяка събота има пазар за био-продукти. И кой може да е сигурен доколко са био. Изискванията за био- земеделие  в Европа също са големи.  Живеем на база компромис, но се старая да е по-малък, доколкото ми го позволяват финансите. Знам за повечето пречистватели на въздух, вода, храна и ползвам някои от тях. Но не мога да си позволя всичко. А темата е "Впечатления от Амуей" и аз си позволих да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт