Впечатления от Amway!

• 247 340
  • 678
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Е какво има да коментираме след това - естествено, че това е препарат за почистване - който не иска да ползва химия да мие само с вода и толкова. Пък може и да си прави сапун от мас, както преди 100 години. Химията е навсякъде около нас, в храната също. Да не мислите че  това, което се продава по хипермаркетите и по-безвредно?

# 346
  • Sofia
Има продукти за почистване, които са по-безвредни, да.
Не казвам, че този продукт е лош, а че има различни продукти. Дали ще си вземе от супермаркета, Амуей или по-безвреден продукт всеки си преценява сам. Няма нужда да се сопваш или да ни връщаш 100 години назад.

# 347

Ingredient Name   CAS #   Common Name/Function
Water   7732-18-5   Water
Sodium Laureth Sulfate   1335-72-4   Anionic Surfactant
Laureth-7   3055-97-8   Nonionic Surfactant
Cocamidopropylamine Oxide   68155-09-9   Amphoteric Surfactant
Sodium Chloride   7647-14-5   Table Salt
Citric Acid   77-92-9   Organic Acid (pH control)
Fragrance   Proprietary
See IFRAorg.org   Fragrance
Methylchloroisothiazolinone   26172-55-4   Preservative
Methylisothiazolinone   2682-20-4   Preservative
    Това е дадено като съдържание,на абсолютно безвредните продукти-поне на мен така ми ги рекламираха.Ако погледнете съдържанието на верото за 2 лева-видях моето -Медикс-съдържа същите химикали+още няколко.За да не коментирам повече ,пускам листовете за безопасност на последните два-изводите за вас.
http://www.sigmaaldrich.com/MSDS/MSDS/DisplayMSDSPage.do?country … Den%26region%3DBG

на български са,моля някой дистрибутор,да ми обясни,защо ги рекламират като безвредни и цените им са толкова високи.

# 348
Когато фактите говорят-дистрибуторите мълчат......

# 349
  • София
Чували ли сте, че дозата прави отровата?
Няма защо да си прехвърляме информационни листове за безопасност, в който и да било продукт тези вещества се съдържат в минимални количества.
 Концентратът на Кока кола, както и повечето концентрати на есенции се превозват с ADR, което значи че са опасни химични вещества по смисъла на закона, обаче ги консумираме ежедневно.
Никога не съм казвала на никого, че препаратите на Амуей са безвредни или био продукти, ако някой ви го казвал тогава си сменете дистрибутора или просто не си купувайте.

# 350
  • Sofia
Концентратът на Кока кола, както и повечето концентрати на есенции се превозват с ADR, което значи че са опасни химични вещества по смисъла на закона, обаче ги консумираме ежедневно.

Що за глупави обобщения? Има хора, които изобщо не консумират Кока Кола, камо ли ежедневно!
И не - не се съдържат в минимални количества в който и да било продукт.
И доколкото виждам количествата в този продукт не са минимални.
Ето такива глупости дразнят в дистрибуторите - много са ни хубави, безвредни продуктите, ама като се окаже, че не са безвредни се започва нова песен "да, ама то всичко е вредно". Да, ама като е вредно другото не ми го продават за безвредно!
Ако не лъжете и увъртате за продуктите ще е доста по-коректно спрямо потребителите.

# 351
  • Пловдив
 Моя позната  се е обсебила от тези  http://aglaia-1.com/eshop.php - Agel, била е на презентация и вече е закупила 5-6 кутии, в които има гелове, които се пиели по 1 на ден и излизат средно на цена 6 лева за брой   Rolling Eyes , било за здравето , купила е и за други жени нейни роднини. На презентацията имало някаква жена, която казала,че едва ли не се е вдигнала на крака  Shocked  , аз още от първия момент съм много скептична, дали са и разпечатка зарибяващи принтирани схеми.
Според вас какво представляват тези сертификати, които са сложили в сайта с толкова дребен шрифт,че нищо не се вижда там  Rolling Eyes  . Не намерих никакво инфо в гугъл и видях да ги сравняват в таблица по ефективност с HerbaLife  и Amway , за  това пиша тук ,за да не отварям нова тема.

# 352
Хахахаха Laughing Laughing Laughing
Сертификатите кошер и суперкошер (което звучи като някакви сертификати за пчеларство) вероятно трябва да са кашер и са като халал - сертификати, че в продуктите няма продукти, които да противоречат на определени религиозни (еврейски и мохамедански) правила за хранене, да няма нищо от свиня примерно. Което нищо не казва нито за ефикасността на продуктите, нито за това дали не са отровни, нали.  Абсолютно безполезни за повечето хора. Предполагам, че антидопинговия сертификат е за това, че вътре няма допинг, което също показва само че тази определена глупост не са я сложили.
Но като се има предвид колко са дребни сертификатите, няма как да знаеш дали са минали някъде около истински.
В описанията на продуктите им има откровени глупости и преувеличения, не бих им вярвала.

# 353
Днес се опитаха да ме зарибят. Mr. Green Няма как да стане, но ми стана интересно все пак какви са цените на тая прословута паста за зъби или на праха за пране. Бих си поръчала нещо за проба, но аз да се регистрирам или да трябва да зарибявам някой...абсурд. Много досадно ми беше днес..и сто пъти питах за цени и все се сменяше темата...цените не били важни, желанието за нова работа било важно... ooooh!

# 354
Не ми допада начинът, по който се опитват да пробият на нашия пазар. Акцентират само на възможности за бизнес, които далеч не интересуват всеки. Това, с пасивния доход, направо ме закла. Хората у нас вече са запознати с мрежовия маркетинг и не могат да бъдат тъй лесно впечатлени /и излъгани/.
Мен, като клиент и потребител на стоки, ме интересуват продуктите, а за тях няма информация много, не се говори за съдържанието им. Огромен минус е липсата на каталог на български език и цени- това автоматично ме отказа да се занимавам да търся за проба продукти.
Ето руски сайт с цени:
http://www.amway.ru/beauty-grooming/artistry-skin-care#.UzJ6iah_vvk
Обръщам си рублата и си ги смятам, но това не е начин да пробиеш у нас. Има достатъчно други фирми, които можеш да ползваш, с добри сайтове с подробни обяснения за продуктите. Не се изискват встъпителни вноски за участие и условията и цените, вкл. намаленията, са ясно посочени.

# 355
  • Някъде на път....
...... Огромен минус е липсата на каталог на български език и цени- това автоматично ме отказа да се занимавам да търся за проба продукти.
.....
Има каталог на български език с цени.

Иначе, аз цените си ги гледам от румънския сайт - https://www.amway.ro/en/ - умножавам цената в леи по 0.46 и готово.

......но ми стана интересно все пак какви са цените на тая прословута паста за зъби...

Голямата паста за зъби (200 g) е 15 лева - https://www.amway.ro/en/product/6833,glister-multi-action-flouri … aste#.UzKlXah_vSk  Peace

# 356
Къде е той? Каталог, който е достъпен до всеки потребител, а не само до регистрираните дистрибутори?
Аз попитах изрично и за хартиен и за електронен вариант и не ми бе предоставен. Имаше някакъв разпечатан, който бе даден на регистриран дистрибутор, но не и на мен, да се запозная като потребител, който не изяви желание да стане, както те го наричат- "партньор".
В този разпечатан черно- бял каталог, който успях да зърна, нямаше никаква информация за самите продукти, вкл. за състава им.
Поръчка от Румъния не е вариант при липсата на пълна информация на български за продуктите.
Ако информация се предоставя само след регистрация, която си е платена, това не е нормална информация за пазара и продължава да си бъде огромен минус за компанията.Лично мен, като потребител, ме изпуснаха с това отношение. Като почетох темата- не само мен.

# 357
  • Varna
В България каталози и брошури на български се очакват след юни месец, тогава и ще може да се поръчва директно от българския сайт. До тогава официално Амуей не е на българския пазар.
В момента партньорите имат право да се запознаят с продуктите и да си поръчват за лична употреба.

# 358
В България каталози и брошури на български се очакват след юни месец, тогава и ще може да се поръчва директно от българския сайт. До тогава официално Амуей не е на българския пазар.
В момента партньорите имат право да се запознаят с продуктите и да си поръчват за лична употреба.

Така разбрах и аз, затова и казах, че към момента политиката на фирмата на нашия пазар не е добра, т.е. няма такава, май би било по- точно да се каже.
Пожелавам й да организира нещата си така, че да успее да бъде полезна на хората у нас и на самата себе си.

# 359
  • София
Каталог на български език винаги е имало - той се предоставя на дистрибутора, а той от своя страна би трябвало да го предостави на евентуалните си клиенти, когато ги запознава с продуктите. В каталога няма напечатани цени, но те и без това се променят. От дистрибутор до дистрибутор има огромна разлика. Подробно описание за продуктите , включително и за начина на употреба и за състава има в румънския сайт на английски език. Информацията е достатъчно подробна

Общи условия

Активация на акаунт