Впечатления от Amway!

• 247 027
  • 678
  •   1
Отговори
# 645
  • волно калдъръмче
Ламинат и мокър парцал не се разбират. С лок чистя подовете, хладилника, плота и фаянса в кухнята. Едно-две изпомпвания на 4 литра вода. Не подсушавам, не полирам. Преди не можех да изплакна обезмаслителя от плочките. Като погледна накрая, чисти са, но личи къде е минавано. С лок не се втелясвам, не плакна и не полирам.

# 646
  • някъде под слънцето...
Гледах декоративната им козметика , безумни цени за никаква пигментация .
Все още съм резервирана към тази марка и това няма да се промени , заради фанатизмът с който се предлага и споменава.
Правиха ми демонстрация на някаква пудра във вода...
Как задържала влгата в кожата....
Имах позната , която усилено  се опитваше  да ме убеди за дистрибутор в пирамидата.
Но понеже съм консерва не харесвам пирамидите.
Не знам защо , но все някой дистрибутор на нещо иска да мв включи в тима си.

# 647
  • София
Да , защо след като твърдят , че продуктите им са био, божествени и чудодейни ( скъпи) , защо няма физически магазин? Щанд поне .
Кой нормален човек дава 100 за малка палитра , която няма тестер и чака чудеса ?
И да се прецакаш в Ейвън , се прецакваш с 13лв , а тук гориш с 100лв.
И даже и името не купуваш , поне като взема MAC , знам че купувам марка наложила се на пазара , да не кажа , световноизвестна и горе долу знам за какво плащам. Те започват да ме уговарят , имали сертификати , ми и Криолан и Мас и Urban decay имат. Някак сами не си вярват.

# 648
  • някъде под слънцето...
През годините са се опитвали да ме "зарибят"  за какви ли не пирамиди.
99% са ХамериканЦки
Сценария винаги е един и същ.
Снимки от корпоративни пътувания, обещануя за бърз успех  и финансова незавимисимост.
В момента един колега започна с Mary Cay.
A познавам и една дама, която си "купи" статус( Поръча си продукти на една марка за над 4000 евро) за да може да пплучава по висок процент от продажбите.
Кълне се, че продуктите на тази марка са върха, ама има ли избор(Видях торби с нови спирли ) и куфар с кремове .Трябва да си връне вложението(ако успее),  и май ще ги продава в Ebay.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:38 от sl

# 649
  • София
Аз харесвам и ползвам определени неща на артистри - например фон дьо тена ми харесва повече от този на Гуерлиан, а са на една цена. Сенките за очи са по -добри от ланком, а са на едне цена - въпреки че аз не съм много редовна с ползването. Проблема е с това как да си избереш цвят - цветовете на фондьотените са малко и дистрибуторите нямат мостри за да пробваш, а трябва да отидеш на някое събитие и да ги видиш въскичките и да си избереш.
Харесвам ЛОК и с него чистя всякакви патна от дрехите - намазвам с неразреден препарат дрехата и оставям да престои поне 1 час, често и повече и после в пералнята..... Преди години ползвах и препарата за фурна, защото беше удобен с четката за нанасяне, но вече нямам нужда от него. Преди ползвах и пастата за зъби, н о тя е с флуор и я спрях. Шампоаните им не ми паснаха

# 650
  • Varna
Козметиката е скъпа и има малко мостри.  Но пък определено  е качествена. Трудно се избира цвят при декоративната козметика. Но  когато ви продават продукт е МНОГО  важно да ви кажат, че всеки един продукт може да се върне в рамките на 90 дни, дори и да е използван на половина. Реално се смята, че всеки продукт е сам по себе си мостра. Връщането на стока се прави с протокол без обяснения, така че  ако попаднете на читав представител няма да имате никакъв проблем ако даден продукт не ви харесва. Малко компании могат да си позволят 90 днвно връщане на стока (това се нарича  гаранция на удовлетвореност) Така, че ако не ви харесва даден продукт винаги могат да ви възстановят парите!

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 16:37 от Gabonchi

# 651
  • някъде под слънцето...
Връщането на  продукт, не е техен ексклузив.
Същото обещават Мари Кеу  и Юник.
За останалите не съм сигурна

Всички  претендират че продуктите им са върха.
По принип ми е странно, че всички пирамиди претендират, че всички техни продукти са по по най
Със сигурност имат и добри продукти, но че всички са топ, това не може да се твърди дори и за високия  клас козметика(не говоря за селективната)

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 18:45 от sl

# 652
  • Varna
Лично аз съм изпробвала много продукти на компания Амуей. Има продукти, които не бих заменила за други. Има и такива, от които не  съм останала очарована. За моя най - голяма изненада , от тези проодукти, които аз не съм доволна  мои приятели пък много си ги харесват. Така,че това си е до човек , до това какво точно търси в дадения продукт, А за козметиката специално си е съвсем до човек, кожа и т.н. Но не може да се каже ,че ако аз съм ползвала един продукт , от който и да е бранд, то тези продукти са върха или  пък не стават. Понякога не използваме продуктите, така както трябва и  тогава го няма и очаквания ефект, но това не е защото продукта не става, а защото не знаем всъщност как точно да го ползваме. А защо няма магазини - това все пак си е МЛМ и разпространението на продуктите е чрез директен маркетинг. И МЛМ не е пирамида, доста по - различно е, макар че на пръв поглед изглежда така Simple Smile

# 653
  • някъде под слънцето...
Спецуално Амуей (какро и поввчвтонот изброените) си е пирамида.
Дамата която искаше да.ме вкара в нейнта мрежа, го представя като бизнес план за забогатяеане.
Седнахме да наоравим смерка колко трябва да фактурирам  аз и колко мрвжата ми...
За това, че няма униведални продултукти съм съгласна.
Няма такова нещо като най добрия крем, серум или фдт.

# 654
  • София
Габончи, точно толкова зомбирани са и представители на Amway. Т.е., ти казваш , че синаята серия не е за теб , но пък за майка ти е супер (нали)
Сенките, които видях и демонстрация , няма как да се сравняват с Lancôme .
Изчезват от келпача, крийсват във всивката , червилата са нетрайни , хайлайтърите не са нищо особено за цената си.
Мисълта ми е , че Artistry нямат разнообразие на декоративна козметика , няма сравними продукти ( сега и на мен не ми хареса B.B. cream на Chanel ,но от новата им серия са супер ) Amway обявят всеки продукт за универсален и действащ и уникален , но истината е друга.

И да си призная , доста фанатични представители са ме преследвали и звънели по телефона , да ми обещават богато бъдеще , само да регистрирам 20лв в сайта и да плащам по 20лв такса за събитията им. Ми не искам.

И на кого връщам продукта , като не съм регистрирана? Супер нелогично е , да върнеш използвани сенки и да вземеш цялата сума , в този случай някъде по-пътя има нещо много нередно ( дали пък не и в качеството ?)

# 655
  • Varna
Така...Да продават реално имат право само фирми.Така, че ако е по правилник - щом някой ви го е продал има касов бон.Съответно вие връщате на този, който го е продал и той се оправя.Другия легален вариант е да сте регистриран потребител ( изобщо не е задължително да градите мрежа, за да се регистрирате и ползвате продуктите) тогава връщането става директно към Амуей. От както съм регистрирана съм връщала два продукта един шампоанът против пърхот ( жената не беше доволна ) и един фон дьо тен ( не беше избран правилно цвета).Не вярвам , че това е практика с връщането...но пък е хубаво човек да знае, че има такъв вариант.

# 656
  • някъде под слънцето...
О да не е задължително да се прави мрежа, могат само да се вземат продуктите на дистрибуторска цена.
Нонвсе пак говприм за мрежов маркетинг.Дори и да нямате мрежа, Вие сте в нечия мрежа.
Както и да е, не споря с дисърибуори.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 19:45 от sl

# 657
Доволна съм от ЛОК/чистя почти всичко с него защото имам котка и не и вреди/,препарата за съдове/супер икономичен и не ми дразни кожата/,пастата за зъби не я сменям за друга.
Водата за уста е с ужасен мирис и вкус,пробвах молив за очи,който се размаза и спирала,която не направи нищо.
Жената от която поръчвах един час ми обясняваше колко е доходоносен бизнеса и как ще изкарвам 3000лв на месец.Казах,че не желая да се занимавам с това,но това не и попречи да продъжи да ме навива.После ми предложи някаква серия за моята кожа.Почисти ми лицето,сложи ми гел,крем и ме попита дали виждам разликата.Когато и казах,че за мен няма тя остана учудена и се опита да ме убеди,че има.
Хубавото е че имаме познат,който поръчва и вече не се занимавам с нахални дистрибутори.

# 658
  • Varna
Хайде да си кажа и личното мнение за продуктите.Харесвам най - много продуктите за почистване.Фаворити са ми Лок универсален, верото, за фурни, прах за пране , белина и омекотител.Не харесвам достатъчно препарата за тоалетна чиния.Обожавам серия G&H.Там фаворит ми е ролона.Много харесвам и лосиона за тяло и течния сапун Не харесвам достатъчно серията с шампоаните.Харесвам парфюмите.От декоративната козметика харесвам фон дьо тените и спиралите, палитрата която съм ползвала не достатъчно, червилата не са ми достатъчно трайни Кремовете ги харесвам, ползвала съм хидратираща и за лифтинг ефект.От хранителните добавки съм много доволна.Спасявали са семейството ми в доста ситуации и не се е налагало да се пият лекарства.Харесвам серията за зъби Глистер.Това е личното ми мнение.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 10:13 от Gabonchi

# 659
Така... Да продават реално имат право само фирми. Така, че ако е по правилник - щом някой ви го е продал има касов бон. Съответно вие връщате на този, който го е продал и той се оправя.
Амуей и касов бон ли издават? Направо не е за вярване. Какво ли пише на него?

Общи условия

Активация на акаунт