Отговори
# 150
Мимито, зубрач гаден, хич не ми се реви за изпитите си, не само че ги взимаш, ами и с 5-ци  newsm78  bouquet
Веси, много е готин подстригания...  Heart Eyes

Аз нещо изпуснах дирите на снимките в последно време, и сега ще ви дебна в мултиплая  Mr. Green

Как са болните?  Hug

# 151
Добро утро!

Весе,  Hug , честито ви прическа! Прибра се мъжо благополучно, мерси.
Мими, бравос бе, жена. Как ги правиш тези номера? Кажи някой трик за 5-ца  Laughing
МТв, как сте? Да те подсетя за снимка  Rolling Eyes
Карчита, тортата изглежда прекрасно, сигурно и на вкус е така Simple Smile Как са госпоиците?
Мимис, много така телеграфно минаваш. Що така? Как е Надето? Градината? Недей така ни спестява подробности Simple Smile

Виктор е на градина. Вече цял месец. Пу-пу. Усилено репетират за тържество, на което ще присъстваме на 24.03. Вечер ни изнася концерт и вече знам цялото тържество как ще изглежда  Mr. Green. Сутрин продължава да повтаря, че не иска да ходи на градина и не му харесва там, но поне не реве. Мрънка си само и си влиза в групата.
Аз усилено си търся работа. Засега безуспешно. Знам ли...или съм много страшна или съм малоумна....Не се смятам за такава, но явно на другите така им изглеждам. Е, продължавам да си повтарям, че съм добре, пък знам ли, един ден може да си повярвам...
Та, така....Аз май се чудя вече каква глупост да напиша, че да отбия малко време...

Днес май ще грее слънчице, айде, дано е топличко.
Весел ден на всички!

# 152
  • София
Мими, браво за изпита   smile3501.
Краси, много хубава торта. Това е една от любимите ми торти.
Веси, много е хубав Ивко с новата прическа  Peace.

# 153
  • Варна, морето и сините вълни!
Мараба от зубъра  Mr. Green
Най сетне набарх интернет кафене и съм заседнала тук с лаптопа, кафето.. само цигара ми липсва.

На Пачката и Габи - как става с изпитите ли. Ми на такива изпите вервайте нивгаш не съм се явявала. Тук хората съвсем по друг начин организират изпитите. На изпит се ползат учебници, домани и всичко което искаш и дори лаптоп. Дават едни задачи и те карат да ги решиш. ИМаш 40 мин до час за 4-5 задачи. И така. Няма писане на въпроси, няма преписване. Интересното е че дори сядаме един до друг, през човек имаме едни и същи задачи, но никой не си сменя задачите с другарчето, никой не се опитва да гледа в листа на дугарчето. Просто пташ другарчето и то ти отгваря  Shocked И не занм за некой скъсан. Обещавам повече да не ви рева за изпити Mr. Green  bouquet Утре е последния и се прибирам.
Вече ми е мъчо за децата. МНого ми липсват, макар че си починах малко от тях. Но вече ми е мъчно за тях.

# 154
Power Ranger

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 14:25 от Becинka

# 155
Ето кой ще ни пази и защитава вече Wink
Аз вече съм у дома с децата.
Смлях и последния изпит, но ми завидяхте за 5 ците и тутакси ми треснаха една 4  Mr. GreenА за тоз изпит си бях скъсала задника от четене. Така е то. Не севтельосваш и изкарваш 5, учиш и ти пишат 4
Приятна неделя!

# 156
Грешка. Постнах едно съобщение, но се оказа, че съм сбъркала темата. А сега не ми дава да го изтрия.
Извинявайте за безпокойството!
  bouquet

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:01 от tnm

# 157

Честита пролет! Много усмивки и цветя!

Спорна и усмихната седмица!

Къде се загубихте всички?

# 158
Честита пролет и от мен! Хайде махайте мартениците!

Аз съм тук, но напоследък съм повече читател, отколкото писател! Държа ви изкъсо, да знаете! Wink

# 159
Честита пролет и от мен! Хайде махайте мартениците!

Аз съм тук, но напоследък съм повече читател, отколкото писател! Държа ви изкъсо, да знаете! Wink

Peace Wink  bouquet

# 160
Къде сте бе, хора? Баба Марта си заминава вече, ние още не можем да изпишем тази тема. Айде, че Великден идва...

Ние вчера бяхме на тържество в градината. Беше много хубаво. Децата се забавляваха много. Ето малко некачествени снимки  Mr. Green
http://gstaykova.multiply.com/photos/album/69/69

Виктор се държи много странно от няколко дена. И то само през нощта. Сякаш е урочасан  Rolling Eyes. Не, че знам как изглежда това, но с друго засега не си го обяснявам  Thinking

Весел ден на всички! Ако въобще някой влезе днес  Whistling

# 161
Ами тогава да дам своя принос в изписването на темата....

Според тази статия днес и Боян има имен ден... Така че -
Честит имен ден на Бо! Със здраве и гордост да си носи хубавото име!

Габи, видях ви снимките още рано-рано сутринта! Изглежда сте имали хубаво тържество! И Виктор много съсредоточен в представлението! А как точно се държи той като "урочасан", че те притеснява?

# 162
 Coffee Coffee Coffee

Честит имен ден на малкия Бо!
Да расте жив и здрав,много послушен и весел!

Габи,много хубави снимки,и аз като Елси ги разгледах преди да дадеш линк  Wink
Когато Ивко е урочасан е крив,кисел,търка си очите,мигличките му са сплетени,сам не знае какво иска и е много изнервен!

# 163
Аз се чудих сутринта имаме ли именик

Честит имен ден на Бо! Да е жив и здрав, много да слушка и него да го слушкат

Ами, Елси, знам ли как да ти го опиша. Превива се цяла нощ и реве. Направо се гърчи. Все едно го боли коремче, но не казва да го боли. За около час-два е така и нищо не го успокоява. След това заспива и сякаш нищо не се е случило. Откакто е така, започна и пак да реве сутрин като влизаме в градината. Така не е ревал дори в началото като тръгна на градина. А когато го прибирам вечер е щастлив и ми разказва какво са правили. Затова си мисля, че проблемът за това реване не е в градината. Много е странно това.....

# 164
  • София
Хайде и аз да се разпиша, че тази тема наистина трябва вече да я изписваме Laughing.

Честит имен ден на Бо!
Да е здрав, весел и да радва цялото семейство!

Габи, много ти е хубав Виктор Peace. За "урочасването" нищо не мога да ти кажа, защото въобще не съм наясно с тези неща.

В групата на Дани има две дечица със скарлатина  Sad и от днес сме го спряли. Дано да не се разболее Praynig, че покрай него и Ани ще го отнесе Sad. Ще го задържим до края на месеца вкъщи и от 1.04 ще го пуснем, стига да е здрав. Говорих с учителката му и тя каза, че няма смисъл да го спираме от градина, защото е бил контактен с децата и ако е заразен и вкъщи да е пак ще се разболее. След това говорих и с педиатърката и тя ми каза, че инкубационния период бил 10 дни и ако не се разболее през това време, значи е здрав. Сега до 1.04 ще броя и минутите Whistling. А няма да ви казвам къщата от сутринта на какво прилича. Играчки, книжки, моливи и още сто неща разхвърляни навсякъде, а е само 10 часа  Mr. Green.
Пожелавам ви приятен ден   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт