Отговори
# 165
Привет и от мен!
Честит Имен Ден на Бо!  Heart Eyes Да е здрав и много послушен!

Габи, нямаш ли някоя баба край теб да му бае /аз лично съм била урочасвана и знам каква гадост е Sad/, др вариант е да вземеш светена вода от църквата и да му измиеш личицето...но баенето е по-добро Peace
Много са готини снимките Hug

Марти, дано да прескочите скарлатината. Днес пък в градината ни ще ги събират да гледат театър, а знам че има група в карантина заради варицела..не знам дали ще присъстват децата от въпросната..сутринта нямаше кой да попитам Rolling Eyes

Желая ви слънчев и усмихнат ден! Hug

# 166
Ние пък утре имаме пролетен карнавал! Mr. Green
Ще ви разкажа как е минал и ще покажа снимки утре! Peace

# 167
Да е жив и здрав, Бо!
Честит Благовец на всички!
И да идва пролетта най-сетне, че ми омръзна да се събуждаме потънали в сняг!

Хубава вечер на всички!  Hug

МТВ, не казваш как си!
Габи, и ги разгледах преди да постеш с линка! А какво му е на Вики - не знам и няма идея! Дано само се оправи по-скоро  Hug

# 168
Аз много благодаря, ама ще си запазя честитките за 28.03., защото Бобъра тогава е именник - http://www.imenata.com/group_names_9.html - Мчк Боян, княз Български  newsm78
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
Gabby, Честит Имен Ден!  bouquet

# 170
Пачи, ами на 28-ми пак ще честитим! Поводи да има! И на мен не ми се връзваше, ама нали така пишеше...

МТВ, какво е днес? Gabby е Гергана и логично празнува на Гергьовден. Ей, съвсем я объркахме с тия именни дни работата, всеки има по няколко май...

Габи, аз много-много не вярвам в уроки и тем подобни, обаче с Тони се случи преди време нещо странно, което ме разколеба. Няма ли някоя баба да му бае? Иначе, ако размисля трезво, бих ти казала, че детето най-вероятно преживява някаква емоция, с която не може да се справи и тя избива в тези истерии.

# 171
MTV, Благодаря  Hug. Аз съм Гергана и празнувам на 6-ти Май.

Днес празнуват Габриелите, та......

Честит имен ден на Габи на Яна. Да е жива и здраваи много да радва мама и тати и само 6-ци в училище.

Елси, то и аз не вярвам много на тези неща, но просто с друго не можех да си обясня държанието му. Може и да се е уплашил от нещо, но когато го разпитвам, нищо не казва. Нямаме такава баба позната. Мих му очите със светена вода и снощи спа по-спокойно. Може и съвпадение да е, де да знам.....

Ох, на мен ми се обадиха да се връщам на старата си работа. В голяма чуденка съм. Като се сетя колко нерви и безсънни нощи изкарах миналото лято  ooooh!. Но пък от друга страна, вече 2 месеца си търся работа и нищо. Ще го умувам някак си.

Весе, как мина карнавалът? Чакаме снимки  Hug

Весел завършек на деня  Hug

# 172
Честит Имен Ден на Габи на Яна  bouquet Мнооого усмивки Heart Eyes

Това е имен ден на ник-а ти Mr. Green:
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=26&month=3&year=2009& … id=&eid=53175
А... не че знам, че си Гергана  Blush  Mr. Green
За работата-не знам-всеки сам решава, нямаш ли възможност щом те те търсят, да поставиш малко условия.. Rolling Eyes

Правде, не смея още да се похваля...чакам да минат критичните 10 дни след приема на последния АБ Crazy

Весе, давай снимки Hug

Днес ми пуши главата от работа..тез изречения ги пиша не знам вече колко време..ако е несвързано-ще ме звинявате Blush

# 173
  • Пловдив
Честит имен ден на Габи на Яна!Честит имен ден на ника на Габи Mr. Green!

Габи , и аз още снощи като четох за Вики си мислех същото като Елс ,може би преживява нещо ,което му се е случило в градината, щом плаче и като го водиш там.
За работата - не знам какво да те посъветвам - ти си прецени плюсовете и минусите ,хубаво е ,че те търсят , МТВ е права - възползвай се и постави условия.

Ох , и аз съм в една чуденка за моята работа , нещо много на зле вървят нещата и се чудя какво да правя newsm78.

Лека нощ!

# 174
  • София
Честит имен ден на Габи на Янич!  Hug   bouquet
Честит имен ден на Габи на Гергана!
   bouquet  Hug

Момичета, помагайте моля! Надето ми зададе въпрос, на който аз не знам отговора, а именно: "Слоновете мият ли си зъбите?"  newsm78 Thinking hahaha

--- --- ---
Цвети, мълчанието ти не е ли прекалено дълго? Как е Анна Мария?

Елси, какво се е случило на Тони? А батко й как е?

bouquet

# 175
Честит имен ден на Габи на Янич!!!

Мимис- как ме скастри само.....
Чета,но не пиша-права си. Анна Мария е добре вече. От понеделник е на градина,но нещо не и се ходи. Искам да ви попитам вашите деца носят ли си играчки в детската градина? Анна Мария не изпуска от ръцете си един Мишо....той вече на нищо не прилича от пране,но тя не признава друга играчка и все си го носим. Та едната госпожа не и дава въпросния Мишо да спи с него на обяд,защото си го слагала до лицето и можело да се задуши. Казах и че тя от години спи така и не мога да я отуча, може би защото не искам да я травмирам . Но въпросната госпожа не иска и не иска да и го дава и в това май е драмата с ДГ.

# 176
Минавам на бързо,само,за да ви пусна линка със снимките,а после ще разказвам!
http://vesinka.multiply.com/photos/album/81/Proleten_karnaval
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
Започвам отзад напред Mr. Green

Цвети и нашия си носи, това е за някакво успокоение и сигурност, но скоро даскалките ни направиха забележка, че е крайно време да се спрат с това, щото били големи Crazy /истината е, че като си тръгват децата, настава едно търсене на играчки..и май това кахъра Wink/
Та сега пак си ходим с играчка, но я оставя да го чака в шкафчето Wink

mimiska  Thinking не знам в контекста на какво е въпроса, но отнася ли се до зъби и хигиена-всички ги мият Naughty Mr. Green

Имам да разправям в какъв филм се опитаха да ме вкарат, но вече е късно-остава за утре.
Лека нощ на будните smile3524

# 178
Благодаря ви Simple Smile за поздравите за малката ми философка. Simple Smile
Радвам се, че се раздвижи темичката.
Веси, много хубави децата. Обичам карнавали, едно такова настроение Simple Smile Ама защо Ивко нешо сърдит ми изглежда?

Габ, аз само с мъжа ти ли ша комуникирам 2 дни. И празник имал ника ти и не почерпи:) За отела не знам, в банка не ти ли се бачка??? Щот на мен вече не! Аз имам оферта да ставам комбайнерка   Joy тва без майтап - момиче за всичко (не това всичко, за което ще си помислите) на една комбайнерска фирма.

Мимис, и аз като МТВ - зависи от контекста.

МТВ, фърляш бомбата и бягаш, тъй не става... Къв филм, значи???

Цвети, Габи си носеше един Пухчо, Жоро носи чат пат някоя дребна играчка от Киндер, която го чака в шкафа.

Ние имаме вече проблем - с компа. Кой ме би по главата да му показвам на Дребльо как се играе, та сега се изтрепват със сестра му. Градината им ще "почива" за 3 месеца основен ремонт, така че ще бъдат командировани при бабите. Sad Нямаме друг избор.

Елси, какво е станало с Тони?

Пачи, Правде, Мимито, Ланг, Марти, х'американките Hug Hug Hug

# 179
Ето и една песничка:
http://vesinka.multiply.com/video/item/61/61  Whistling

Яни,сърдит е защото госпожите го събудили рано и не можал да се наспи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт