Отговори
# 180
Здравейте! Казвам се Нели и имам дъщеричка  Heart Eyes Ния  Heart Eyes ,която е родена на 4 декември 2005,така че сметнах,че тук е най-удачно до се представя...Надявам се да се впиша в обстановката,въпреки себе си. Доста съм срамежлива и може да мине малко време,докато се пречупя да пиша по-често. Вярвам,че ще ме разберете и няма да помислите,че съм несериозна... за сега-това е от мен...С ПОЖЕЛАНИЯЗАПРЕКРАСЕН СЛЪНЧЕВ ДЕН  sun

# 181
Добре дошла Нели  bouquet Hug
Не се кахъри, пиши смело Wink
Аз ще пиша по-късно, че нема кой да ми оправи къщата Whistling

# 182
  • Бг-мама
Добре дошла на Нели и Ния !
Аз ви чета не ви изпускам , но правя пролетно почистване и съм  #Cussing out Laughing

# 183
  • София
MTV, от снощи сме заели целия първи ред в очакване на филма...  Rolling Eyes Hug

Добре дошли, Нели и Ния!   bouquet От кой град сте?

# 184
 welcome на нели и Ния!
Дано ви е приятно при нас!   bouquet

Ехх че хубаво....отдавна сме нямали нови мами и дечица при нас...а и много от стария отбор се загубиха...  Rolling Eyes Thinking

# 185
Добре дошли на Нели и Ния!

И аз съм на първия ред Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Пролетно почистване ли?  Зечи, защо ме подсети, бях забравила. Ти цялата къща ли мяташ или само етажа? Щото ако е цялата къща, леле мале....

# 186
  • Бг-мама
Ти цялата къща ли мяташ или само етажа? Щото ако е цялата къща, леле мале....
Само етажа и той ми е предостатъчен  ooooh!.Днес Гошо ми вика мама спайдермен , щото се катеря по външните первази на прозорците за да ги мия  Whistling

# 187
Та одисеята..
Преди седмица и нещо, ни свикаха на род.среща, като мотива за нея бе воденето на болни и недоизлекувани деца в групата. Имало и някакво изискване, ако са под определена бройка, групата да се разпусне до оздравяването на децата /при нас не трябвало да са под 18, а 2 седмици са били по 12/, съответно се разиска и това, че те изостават с образователната програма именно поради тези липси и постоянно разболяващи се деца.
В разговора казах, че аз лично съм свидетел да се води болно дете-кашлящо до степен в която повърна 2 пъти, докато му събуят обувките..то просто въздух не можеше да си поеме, а баща му му правеше забележки да се спрял Crazy
Тогава погледнах само многозначително учителката с идеята тя да реагира....ама не. Следобеда нашия син бе с Т и кашлица. Разбира се може да не е заразен от въпросното дете, но аз лично с очите си видях как си влезе без проблем при останалите...
Отново не повдигнах въпроса-лекувахме го вкъщи 9 дни и после на градина..
На род. среща майката на Стефко /кашлящото момченце/, реагира и каза "за моето дете говорите"-аз ѝ казах-да именно за вашия син говоря! Започна едно оправдаване, че той имал трета сливица и от сорта, при което др майка-педиатър се намеси и ѝ обясни, че ако ще и пет допълнителни сливици да има, няма как миналата седмица без симптоми да е здрав, а следващата кашлящ и повръщащ-пак здрав!
После минахме на др въпроси...а въпросната мама напусна родителската среща.
На следващия ден ми  звъни на мобилния...адвокатката на майката!
Въпросната майка искала да заведе съдебен иск за клевета и обида! Нямала била материални претенции, а само морални-да ѝ се извиня!!! Е да ама не! Обясних на г-жа адвокатката, че този който бива да се извини не смятам че съм аз..и да ако иска да ида на среща с нея в кантората ѝ. Адвокатката рече-ще ви се обадя за среща...и 2 дни-никой.
М/увременно тормозих една отзивчива съфорумка с този си проблем, щото знам ли-в нашата държава на абсурдите всичко би могло да се случи.Пачи пак Благодаря за успокоението Hug
Мамата звъняла подред на др. майки от групата да ги кандардисва да ѝ стават свидетелки-те ѝ се изсмели..
Та адвокатката ми се обади след 2 дни да сме се срещали и аз да съм се извинявала...да ама ѝ казах, че съм размислила и никъде не смятам да ходя-ако желае да заведе дело Mr. Green /пък недай се боже го направи-те тогава ще види от де изгрява слънцето/.
Та въпросната мама си седна на *** и ѝ мина мерака за извинения и тем подобни ooooh!

# 188
Пролетно почистване ли? Аз не съм довършила още миналогодишното... ама тогава поне имах извинение, че бях бременна... сега какво ли да си измисля... Честно, хич не ми се започва даже! Тая дограма ме е яд да я гледам, какво остава да я мия и трия. Направо ми се плаче за нова, ама като знам, че няма да ме огрее....

.Днес Гошо ми вика мама спайдермен , щото се катеря по външните первази на прозорците за да ги мия  Whistling

Ти си луда! Застраховка солидна поне имаш ли?

МТВ, филмът е страшен! Ех, що не ме извика и мен някой на такава род.среща... много имам да кажа! Само не разбрах финала - в крайна сметка ще се водят ли болни деца в градина или просто си поприказвахте?

Яни, ами Тони имаше един период, за който не искам да си спомням даже. Всяко хранене започваше с рев до небесата. Така поне 15-20мин. докато не й останат сили от рев и тогава си изпиваше млякото. Да кежеш да съм я прехранвала - не съм. Нито количеството й беше много, нито интервалите къси, детето си беше винаги видимо готово за храна, да не кажа гладно. Но на всяко хранене - рев и писъци. Сменях млеката, шишетата, позите, стаите.... всичко. Ефект - нула! Докато един ден майка ми не се обади на една нейна колежка, която бае. Ами, как да не вярваш! Бая й жената и още на следващото хранене нямаше проблем и сякаш не го беше имало никога! Та от тогава съм малко разколебана в отношението си към тези неща.

Нели, добре дошла! Не се притеснавай и ние не сме големи писателки... вече!

# 189
  • Варна, морето и сините вълни!
Добре дошла на мама Нели и гиспожица Ния!
МТВ, много интересна е таз родителска среща! Инересно виждане за едно дете да е здраво. Все си мислех че аз не съм в час, като подминавам кашлица и сопол, но тези са адски смели! Shocked

Имам съмнение че Катя почва да се шари. Изкарах седмица на работа стига толкова. Ще я видя след малко как е.

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 15:25 от Mimito

# 190
Добре дошли на мама Нели и Ния!
МТВ - доколкото те познавам виртуално не мисля,че би се дала на въпросната госпожа. Нека да подаде иск,за да я сложиш на мястото и, пък ако Пачи се навие "да те защити" тогава екшъна ще е двоен. Не мога да повярвам,че има такива "майки".
Зечи - ти да не би да получи вече всички колети и да подновяваш цялата къща?!
Веси - Ивко е страхотен, както винаги!

# 191
  • София
МТВ, ей такива очи ококорих като прочетох разказа ти Shocked. Е, то бива наглост, бива, но чак толкова ooooh!. Все пак това се отнася не само за другите деца, ами и за дете на въпросната майка. Поздравявам те, че не си отстъпила и си държала на своето  bouquet.
Нели, добре дошла Hug.

# 192
Много благодаря за топлото посрещане  Simple Smile . Много сте мили всички! Относно случката с родителската среща  Shocked !!! Не мога да повярвам,че има такива хора...(явно не `и пука за другите деца--за съжаление има и такива родители),но най-малкото-не е ли по-добре за самото детенце да си остане вкъщи,за да оздравее по-бързо?!?!
 Ние сме от София,Младост.
  bouquet

# 193
Здравейте

Нели добре дошла   bouquet

Мен грипа ме остави най после  Party  децата са добре ,Мая мноого плаче вади кътници и е много кисела не иска да яде нямам търпение да ги извади тези зъби и да приключвам с зъбната одисея  Whistling.Галина започна да говои някой думички и на испански ,днес ги водиха от градината в магазин за хранителни стоки с цел убочение,вчера ги учиха да режат с ножичка.

Зечи внимавай с тези катеренита  Naughty

Мтв все едно чета сюжет на филм ,имало много луди на този свят

Тук се води на градина ако детето кашля според директорката на градината и според педиатъра трябва да се води детето за да си осигури имунитет и за да не изостава от материала и така когато Галето кашля я водя ако има температура тогава си я държа в къщи

# 194
Хелоу на Нели и Ния   bouquet
Аз най-накрая излязох на кръчма като бал човек, изпих 1 литър вино, изпуших 1 кутия цигари, поговорих си с приятелите за неща, различни от сополи, памперси, договори и т.н., или с думи прости задоволих личните си потребности за нормален живот  Mr. Green И то ергенски  Mr. Green

МТВ, акто предполагах, от цялата драма остана само гледането на кръв по коридорите в детската градина с въпросната откачена майка  Peace

За уроките ще пасувам, че съм много крайна (но това е защото не ми е опряло яйцето до задника, де  Mr. Green)

Спайдърмен, пусни една мрежа и до нас, че сме потънали в мръсотия - кеф ти прозорци (и то на 4-ти етаж), кеф ти плочки, хладилник, фурна... Една седмица няма да можеш да си помислиш за друго  Joy А също можеш да хванеш Милен за роб  Joy

Май този път нямаме болни, а?

Общи условия

Активация на акаунт