Отговори
# 195
Привет и от мен!
Привет на Нели и Ния! Добре сте дошли в чудесния ни отбор!  Peace
МТВ, както каза Краси (мисля, макар това да е непосилна за мен задача, но знаете причината Wink) разказа може да послужи спокойно за сюжет на филм. Егати безобразието и безхаберието. А тази съфорумка с правните съвети и аз я използвам  Hug  Mr. Green, като се вкарам в безобразен филм някакъв.

Веси, страшен рейнджър си имате.
А мама-Спайдърмен, щом така или иначе ще пуска мрежа до София, за да задоволим любовта и към екстремното, предлагам прозорци на 12 етаж  Mr. Green Hug
Мими, пиши какво става с Катерината  Hug
Янич  Hug
Пачо, засрами се, на някой това щастие с излизането не ни се е случвало отдавна, мори, вне се впускай в детайлни разкази.
Хм, сега се замислих, че точно от моята уста (моите пръсти) това звучи малко нагличко, че вс седмица получавам това удоволствие, но.... написаното - написано  Mr. Green На всичкото отгоре сме се впуснали в опознаване на чуждите култури (да се чете кухни) - индийска - вече няколко пъти, ливанска, предстои арменската и така... А индийската кухня затвърди желанието ми да посетя тази държава. И вече съвсем не по темата - гледахте ли - Беднякът- милионер? Ако не, можете да го изтеглите оттук Slumdog Millionaire, или още по-добре да отидете на кино.  Hug

Тотално се отплеснах, но ранните събуждания (будна съм от 6) не водят до нищо добро.
Хубавото е, че къщата още спи и имам време да си повися във форума  Mr. Green

Забравих да ви пожелая чудесен уикенд! Най-накрая изгря Слънце и на нашата улица Simple Smile
И да призова отново чужбинските мами към повече активност - Хот, Вики, Къдрокоса  Hug Краси, радвам се, че и ти макар и телеграфно се разписа

# 196
Айде, пак честит имен ден на малкия Бо! Жив и здрав!

Днес майка ми има рожден ден, но не ми се търсят почерпки, представете си я  Mr. Green

Нели, добре дошла при нас, дано ти е забавно  Hug И моят синковец е роден на 04.12  Laughing
Ако можеш ми прати една снимчица на принцеса Ния, че правим едно колажче с дечковците.
И-мейл - gstaykova@gmail.com
Весел уикенд на всички  Hug

# 197
Ей, вярно, бре, писах  писах и забравих!
Пачи, Честит Имен Ден на Бо! Да е живо и здраво малкото момче!   bouquet

# 198
Здравейте! Още от 9:30 се опитвам да ви пратя по едно кафенце,но чак сега ми дойде ред да седна на комп-а...А и докато попрочета написаното от снощи и днес(разбира се-на час по лъжичка)...  Simple Smile
Късно е вече за кафе,така че: Честит Имен Ден на всички именници, с пожелания (и не само на тях,а и на всички калпазанчета) за здраве и весели и безгрижни детски години! И разбира се за мамите-нека да  бъдат поне малко послушни дечицата на всички нас!
Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за сърдечното посрещане  Hug !

# 199
Пачи - Честит имен ден на Бо!
Да ти е жив и здрав и да има много сили за пакости и магарий!

Габи - Честит празник и на теб! Да ти е жива и здрава майчето!  bouquet

# 200
А да,малко съм разсеяна-Честит Рожден Ден на майчето на Габи !

# 201
Пачи, Честит ви именник отново! Много да ви радва и слуша!  bouquet

Габи, вива и здрава да е майка ти и да си гледа внука Mr. Green

Правде, и аз харесах мн филма, не случайно отнесе толкова оскара Peace-препоръчвам го горещо на всички..има леко шокиращи начални кадри, но ще разберете защо...

Пролетнто почистване ще почака да ..дойде пролетта-на мен още ми е студено Crossing Arms

Приятен уикенд на всички Hug

# 202
Данке, данке   bouquet Hug
Черпя ви с каквото ви се пие и яде  Mr. Green

Габи, честит празник на майка ти   bouquet

Ех, сладък махмурлук, в друга ситуация щах да поискам да умра, за да не се мъча повече, а сега искам да повторя  hahaha

Чакам Бобъра да се събуди и отиваме на разходка. Милен обикаля София с мотора (днес откриват мотосезона) и като цяло няма кой да изчисти къщата, така че, Зеч, не се ослушвай, ами идвай. Осигурявам храна и квартира, при добра работа - има и бонуси (Милен с мотор, 2 бр. каски, 2 моторджийски костюма, една торба аксесоари и др. боклуци за мотор и средномесечен разход 500 лева).

# 203
Първо да се цитирам от преди няколко дни:
Честит имен ден на Бо! Със здраве и гордост да си носи хубавото име!

Второ: Габи, ЧРД на майка ти! Още на много внуци да се  радва!

Няма болни ли? Няма такива екстри при нас... все някой е на "хорото". В случая - пак Стени, този път го боли ухо от вчера следобед. Уж видяха лека инфекция само, трябваше с едно мазило да мине, ама ми дадоха и антибиотик ако вдигне Т или не минава. И понеже снощи продължи да се оплаква, а после се и разплака, че го боли, въпреки че нямаше Т, се уплаших и дадох антибиотика.

Сега ще мрънкам, така че искате не ме четете понататък: искам и аз махмурлук.... ама няма! искам и мъжа да си видя като хората и да излезем като хората.... ама няма! искам да не се налага да вадим третата сливица на Стени .... ама май ще трябва! изобщо, адски ми е криво за хиляда неща... за капак трябва да съм стабилна психически за утрешното свиждане в пирогов... наоплаквах се, е.ати и мрънкалото съм станала!

# 204
Елси, за колко време ще останете в СФ? ДА се видим?

# 205
  • Бг-мама
Елси , на първо време те гушкам !Всичко ще си дойде на мястото ,но трябва време !Дали си спомняш ,че нещата при мен стояха постоянно така , чак ме беше срам да се оплача че сме  болни .Сега вече е по друго като поотраснаха.То сигурно и щото не ходим на грдина сме така , но факт е че боледуват по рядко.За сега отложихче ваденето на трета сливица , да чукна на дърво !
Като тръгнат септември на градина ще ме търпите и мен сигурно . ooooh!
Ако ти олеква тук споделяй !
Аз снощи избягах с Иван до Пловдив на разходка да видим новият Мол, та малко се заредих положително .Довечера съм онтово на бачкане , така че Пачи шетай си! Mr. Green
Честит ти именник , много да ти е здрав и умен !!Пък един ден мога да му родя снаха ! Laughing Laughing

# 206
  • София
Честит имен ден на Бо!
Да расте здрав, щастлив и много да радва всички около себе си!

Габи, да ти е живо и здраво майчето  baloni.

# 207
ЗечиHug! И аз не ща да бързам със сливицата, но е факт, че от два месеца насам непрекъснато почти Стени има някакви секрети там, които избиват или към кашлица, или, както е в момента, към проблем с ушите. Мисля, че почва да проявява и проблем със слуха - взе да говори много силно, налага се непрекаснато да му казвам да говори по-тихо. Ама ще видим, де...

Ами, Правде, последно никъде няма да ходим. Жоро (на Станимир брат му) отказва да вижда когото и да е, а Таня (женя му) казва, че като нищо ще ни изгони и ще се ядоса. Ситуацията е много деликатна.

# 208
Ето аз се появих ,мерси на Правдето че така се замисля за 'чужденките"  Hug
Изпускам ви напоследък но нещо време не ми остава,.

Искам да ви попитам всички кога махнахте нощните памперси и лесно ли стана?

# 209
  • София
Вики, Дани някъде от ноември спря да се напишква нощем от само себе си, но мен ме беше страх да махна памперса и след Нова година реших да опитам. За три месеца нито веднъж нямахме мокри чаршафи, с изключение на тази сутрин  Mr. Green. Човекът се събуди и аз му предложих да станем, но той ми вика: "Искам да си полежа". "ОК и за мен е по - добре". И след малко ми каза: "Мамо, напишках се". Питах, го защо не ми каза, а той - "ами забравих"  hahaha.
При нас махането на нощния памперс беше много по - лесно, отколкото дневния. С него какви драми имахме, направо не искам да се сещам  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт