МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро! Hug

Честита Баба Марта!Да сте здрави и много щастливи!

divna_,нещо не бяха много по мой вкус ,но аз много не съм критерии,защото много не обичам торти - нито сиропирани,нито с маслен крем,само от тези еклеровите обичам и с домашен крем.Три приятелки поръчваха от Росита и са им много вкусни бисквитената и баварският крем,аз взех баварски едната ,горски плод другата.Не че не са вкусни,но еклерова от Лагуна ще е много по-вкусна при всички случаи.

И понеже днес е ПРОШКА,се надявам да ми простите ако съм ви обидила с нещо - не е било с умисъл! Heart Eyes

# 136
  • София
Честита Баба Марта Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!

Честит първи рожден ден на днешните ни рожденици Никола, Тодор, Мартин и Никол! Весел празник!

Честит имен ден на всичките ни мартеничета-Мартинчета!

И на последно място, ако има грешки-да има и прошки...

# 137
  • хасково
Честита Баба Марта!Да сте живи,здрави и много щастливи!
Влизам да ви почерпя виртуално за нашия първи рожден ден Grinning!(но незнам как се слагат картинки и затова ще използвам наличните тук,извинявам се много)
 newsm38  party023 newsm38 beer newsm38 Popcorn cheers
Честит имен ден на днешните именници!
И аз ако съм ви натоварила или обидила с нещо,прощавайте! Hug

# 138
Честита баба Марта на всички, с пожелание за много здраве, да се радваме на дечицата си, а на всички тях пожелавам безгрижно детство

Честит имен ден на всички Мартинчовци

Честит първи рожден ден на всички малчовци които ще празнуват днес

# 139
  • София...........
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!

Ако нещо има Моля за прошка Hug

# 140
Диана, честито, това е най-хубавият подарък ... и за мама и за тате и за Вики Hug ... Честит рожден ден на патерица на Вики, да е живи здрав и много щастлив!

Честит рожден ден  на Виктор, Моника и Елена!!!
Честит имен ден на Мартинчовците! Hug

и разбира се - Честита баба Марта .... много здраве и усмивки на всички
и ето я най-специалната мартеничка, която баба Марта ми донесе миналата година Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:13 от Къдричка

# 141
  • София
Честита баба Марта! Весели, засмени, бели и червени  Simple Smile !

И ако има нещо...прощавайте!  Hug

# 142
  • София...........

Къдричка, тази прекрасна мартеничка от къде си я купихте? Много е сладка............... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 143
  • BG

Честита Баба Марта!Всички да сме здрави,весели и засмени!

Къдричка много ти е хубав и сладък мартенския подарък.
Нашия рожден ден нали наближава ,та исках да ви покажа какво съм харесала за подарък.Продаваше го една мама тук и аз реших да се възползвам.Само че тяхното е купувано от Англия,а тук го продават знаете като жираф.Някакви впечатления дали някоя мама го има?НО нещо дава грешка при отварянето на сайта.Така де жирафа на фишер прайс.За него става въпрос.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 12:03 от vivi*an

# 144
  • София, Борово
Къдричке, имате най-сладката мартеничка Heart Eyes
Честит имен ден на празнуващите днес  bouquet
... и простете, ако има нещо Hug
Вивиан, линка не работи

# 145
  • София
Честита Баба Марта , пожелавам ви да сте здрави вие и вашите семейства, много уют и топлина да има покрай вас. Искам да попитам , някой случайно днес да се разхожда в някой парк? Моят мъж отиде на работа   Sick и днес, но това е положението , а приятелките ми са бременни - едната лежи , защото много я боли корема а има месец до термина. Стискайте палци да поизчака бебка поне още малко. Лек  и весел ден !

# 146
  • София...........
Нашия родбен ден нали наближава ,та исках да ви покажа какво съм харесала за подарък.Продаваше го една мама тук и аз реших да се възползвам.Само че тяхното е купувано от Англия,а тук го продават знаете като жираф.Някакви впечатления дали някоя мама го има?НО нещо дава грешка при отварянето на сайта.Така де жирафа на фишер прайс.За него става въпрос.

vivi*an, ние имаме жирафа на ФП от играта на Памперс. Ясен много си играе с него  Peace

# 147
  • София
Честито на именниците днес!

Къдричка,страхотна мартеничка имаш! Heart Eyes

Andjela81,ние с мъжо и дреби сигурно ще отидем до Южният парк,но не знам точен час,че сега спи Жоро.

# 148
  • около Варна
Честита Баба Марта! Всичките ни мартенски слънца да са здравички, бели и червени и мнооооого да ни радват!

Къдричка, много ти е сладка мартеничката, гушки от нас Heart Eyes

Честит имен ден на всички именници в отбора  bouquet

Днес се очертава страхотно време за разходки, но не се чувствам добре и Евка ще се разхожда с леля си на въздух, а пък мама ще лежи в къщи.

Хубав първомартенски ден пожелавам на всички!

# 149
  • Тук и там
Честита Баба Марта на всички мартенчета и мартенски мами /в това число януарски, февруарски и априлски/!
Вие и всички около вас да са много здрави и засмени!

И аз моля за прошка  Embarassed

Къдричке, мнооооого сладка мартеничка - да я нацелуваш от нас  Heart Eyes
wiwi, щом има кой да гледа Евка ти се възползвай от почивките  Wink

Ние с тати направихме една ранна разходка, но такова време просто не е за изпускане. И "О чудо" - незаспиващата девойка взе, че заспа в количката още преди 11 и 30 ч.  Laughing Явно, че милото си е искало разходките от които се лишихме за толкова дълго време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт