МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Дианка, БРАВОООООО! Толкова се радвам за теб! Тъкмо писах за РД на Вики в другата темичкаи и му пожелах да ви посети Щъркът и гледай ти каква изненада! Стискам палци и очакваме да ни държиш в течение! Ех, че хубавоооо! Браво, мила!

Марги, Честит Рожден Ден на мъжа ти! Много здраве му пожелавам и все така да те подкрепя, обича и да се грижи за вас с Дея!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 13:33 от galinana

# 121
Здравейте!Нямах време да изчета,но толкова се развълнувах от хубавата новина-Честито,Диди!Пожелавам ти лека и щастлива бременност и едно пухкаво бебе през ноември Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден  на съпруга на Марги!Да е жив,здрав ,грижовен и обичан!

# 122
  • София, Борово
Много ви благодаря на всички за прекрасните пожелания! Да се връщат с пълна сила на който има желание Hug
Знам, че рано съм си сложила лентичката и че положителните тестове не са гаранция, но я сложих за късмет, иначе съм на лекар чак в петък.
Марги, Честит Рожден Ден на прекрасният ти мъж! Да е здрав, да се разбирате, никога не угасва любовта ви и да е грижовен баща и съпруг!   bouquet
Зори, стискам палци Жораче бързо да се оправя Hug
Деситка, Маги е родена звезда направо! Целувки от нас. Hug
Илианче, пожелавам ви бързо да се оправя положението с финансите и скоро да те видиме на линия! Ще липсваш много Hug
Хубав и весел ден на всички, аз от снощи само сълзи лея, ама от хубаво. След малко отиваме с Виктор и татко му в клиниката при нашите доктори да ги видим и да ги почерпим, а и Виктор да види къде е заченат и с колко много любов Heart Eyes
Целувки на всички от Викторче и мен.

# 123
  • София
Здравейте всички мами и бебчовци!  Hug
Нямам време за писане, но не мога да не поздравя Диди за двойния празник: Честито!   bouquet
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 124
  • София...........
                                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ, МОНИКА И ЕЛЕНА!                                                     ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

за МАМИТЕ на днешните рожденици

Диди, това е страхотна новина Grinning ЧЕСТИТООО!Hug Heart Eyes Лека бременност Wink

# 125
браво браво и честитоо  Peace Peace Peace

# 126
Влизам само за малко да почерпя за първата ни годинка,и какви хубави новини виждам Grinning
 Дидка,да ви е честито,мисля че имаш огромен подарък.Желая ти от сърце най-леката бременност Hug
Благодаря на всички за пожеланията и поздравленията!
   Първата част на купона при нас мина,сега започваме втората Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИТО И ЕЛЕНА.Много щастие и късмет им пожелавам

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР, МОНИКА И ЕЛЕНА     bouquet
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК, МИЛА ДИДИ    bouquet ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ, С КРАСИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА  Hug Ако може и да е момиче, ако може и да е с твойте невероятни очи на сърна  Laughing
Забравих какво щях да пиша от радост!

# 128
Дидиии, страхотна новина! Hug

Желая ти лека бременност и едно здраво сладко бебче (а защо не и две  Grinning) , а на Вики да е най-гордия батко! Heart Eyes

# 129
Диди, чудесна новина! Щастлива бременност ти желая Hug

Честит рожден ден  на Виктор, Моника и Елена ! Да са живи, здрави и весели деца.

Зори- веселяшки купон, страхотни снимки, много хубаво семейство Hug

# 130
Божееееееее,каква прекрасна новина!Браво Диди!!!Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене,а през ноември едно прекресно бебе  PraynigДа ти е жив и здрав и сладкия батко Вики.Много да ви радва и слуша  bouquet
Честито и на всички които празнуват днес!  bouquet
Аз не смятах да пиша,но като видях тази чудесна новина и не се стърпях Laughing

# 131
  • София...........
Зори, как бяха на вкус тортите на Росита за рождения ден на Жори?, че съм в дилема дали да е торта на Росита или на Лагуна  Thinking

# 132
Диана, честито за прекрасната новина! Лека бременност ти желая!

Честита Баба Марта на всички  мартенски деца и техните мили майки! Бъдете румени, засмени и много здрави!

# 133
  • София, Борово
Честита Баба Марта на всички!
Бъдете винаги усмихнати, здрави и щастливи, заредени само с пролетно настроение!

С Благодарност за подкрепата към всички Hug

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 08:11 от Diana

# 134
Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт