МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле Дидиии  Hug Страхотна новина!!! Денят наистина е повече от специален за теб исемейството ти. Поздравления!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасалите ни дечица Вики, Моника и Елена!   ura Да сте живи и здрави, щастливи и безгрижни. Да сте радост и гордост за мама и тате!

# 106
  • София
Добро утро!

Честити месечинки на Ралица-на мама Nadka Sladka,Виктория на мама xixivaneva,Мартин - на  мама pepe_80!

Диди,ужасно се радвам за двойният ти празник днес!Нека твоето мъничко чудо се пребори и Вики да стане най-щастливият батко през Ноември!И ние много те обичаме и те гушим сииииилно!
Heart Eyes Hug

Шоколадово бонбонче,ще ни липсвате! Sad Hug

vivi*an,ами не знам сега дали и кога ще ни снимат,защото нищо не се разбрахме за сега ,пък и Жори сега се разболя. ooooh!.Но пък ще ни има в списание "Мама",което излиза на 6-7.03.(аз да си се похваля  Blush не че е кой знае какво).

Весел ден на всички.Аз определено много се разчувствах след тази супер новина на Диди! Grinning

# 107
   Диана,така ме усмихна рано сутринта.И моите очи се насълзиха,прегръщам ви и ти пожелавам много слънчева бременност Hug Heart Eyes
   Деситка,Маги е страхотнавате по 500а!Да я нацелуваш от нас с Карина Heart EyesНа мен ми е ясно,че не давате по500гр. манджа,просто констатацията,че ако има могат да я изядат ме учуди.
   За книгите,понеже от известно време ходя на терапия и се чувствам супер,прегърнах идеите на терапевтката ми,че детето не трябва да се предпазва от опита,пък бил той и негативен.До три годишна възраст се преминават основните травми,определящи характера,а повечето книги,в които те учат как да си гледаш детето с железен режим и правила,са написани от лекари,които после да лекуват симптомите не децата,възникнали от този начин на възпитание и зад тях(книгите)стоят институции,които имат нужда да израстне такова общество,което се подчинява и няма собствено мнение-"Маса от редници,а не от индивидуални личности"И понеже много се раздрънках,ако на някой му е интересно може да види книгите на проф.Валдо Бернаскони и на Мадлен Алгафари.
   И не на последно място-да са ни живи и здрави днешните рожденници  bouquet

# 108
   Не съм ви чела, защото още в началото прочетох нещо много хубаво.

ДИАНЧЕ, МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС. ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВИКИ. А ЗА ТАЗИ ХУБАВА НОВИНА ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И НА ФИНАЛА Й НАЙ-ПРЕКРАСНОТО И СЛАДКО БЕБЧЕ. Много прегръдки и целувки за теб и Вики от нас с Лили.

# 109
Диди, браво, страхотна новина! и весел двоен празник!

# 110
  • София
Дианче, много се радвам за вашето чудо ! От все сърце ти желая да дариш Вики със здрава сестричка/ или братче де през ноември! Лека бременност!  
Cry - от радост...

# 111
  • Sf
Дианче, каква добра новина, честито! Усмихната бременност ти пожелавам и едно сладко бебче през ноември!  newsm76
Честит рожден ден на Вики, много да те радва.    bouquet

# 112
  • София
Дианче , по-хубав подарък немога да си представя даже какъв би могъл да бъде ! Честита бременност с пожелания да е много лека и увенчана с едно прекрасно здраво бебче на финала. Ще е моята зодия  Wink

# 113
Добро утро!
Диана, честито! Пожелавам ти лека и приятна бременност. И едно здраво и хубаво бебе през ноември.
Денят ми започна  с усмивка-:)

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 14:29 от *Пипи*

# 114
Страхотна новина! Диди, честито мила, желая ти лека и успешна бременност, и на финала Вики да се радва на братче или сестричка. Много, много, много се зарадвах Hug
Днес имаш двоен празник! Hug

# 115
Здравейте!
Диана,честито!Желая ти лека,безпроблемна бременност и здраво бебе на финала.Страхотен двоен празник Heart Eyes

# 116
ДИАНА ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК,МНОГО УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ЗА ВИКИ ,А ЗА ТЕБ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ.МНОГО ХУБАВА  НОВИНА !
 newsm59  bigdance2  ura stork-girl

# 117
  • Тук и там
Дианче, откакто прочетох голямата новина и седя ухилена  smile3521
Честит ти двоен празник с пожелания тази бременност да мине безпроблемно и накрая Викито да стане батко поне на още двама сладурковци като него  smile3501

Ех, че добре започва деня с тази прекрасна новина...
Зори, дано Жорката да се оправи бързо, защото си представям какво ти е в момента - Галя само да се поизкашля и веднага започват да ме глождят съмнения, че е болна /друг е въпроса, че тя се радва на първичната ми реакция и го прави нарочно  Laughing/.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 13:14 от Iva-1977

# 118
  • около Варна
Диде, честито, мила! Направо ме просълзи с тази новина, пожелавам ти безпроблемна бременност и здраво бебче! За пореден път си мисля как Господ си знае работата Hug

# 119
Диди Hug чудесна новина! Много се радвам за вас! Безпроблемна бременност ти пожелавам и прекрасно бебче през ноември!

Искам да ви почерпя, макар и виртуално за рождения ден на моя прекрасен съпруг. Да ми е жив и здрав и да продължава да ме обича, въпреки че това не е никак лесно!

Общи условия

Активация на акаунт