МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Деситка,браво на вас,Маги е много сладка и заслуважа да е на 1-во място даже! Hug

Водих Жори в поликлиниката,защото Масларски е бил сутринта.Преслушаха го ,пипаха му коремчето и гледаха гърлото,което се оказа зачервено.Изписаха ни спрей за нослето,Проспан сиропче и Коларгол.Добре че реших да купя и един Панадол,че вече има и температура милото ми. SadДо сега не ми е боледувал и за първи път давам Панадол.Дано се оправим бързо. Praynig

Иве,аз също не давам с АМ ,а ако го птравя и аз слагам 60мл.АМ и едно плодово пюре.Сега правя друго - 2 бисквити Закуска,1банан и 1-а ябълка.

Днес кухнята беше много вкусна и ми идеше аз да я изям. Mr. GreenОбаче верно става малко сложно с това носене,че трябва задължитено да има някой.Днес вързах една съседка да ни я вземе ,защото щяха да ни снимат в Биберон,но пък водещата се оказа болна и се прибрахме навреме за кухнята.Лятото обаче ще е тъпо да ги чакам затворена у дома.Хем че у нас идват по едно и също време тези 2-а дни,в които съм поръчвала - в 11.40.

Някой питаше за тортите - от Росита ги взех.

# 91
Много е сладка Маги, даже Хриси ме кара няколко хъти да и пускам клипчето и тя много и се радва.
Зори дано му мине бързо на Жори, и да кажеш каго ще ви дават като ви снимат  Peace

# 92
  • София
Мерси за комплиментите за моята Шушка-Веселушка.

Майчета, позната много ми похвали и препоръча тази книга http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27578  Звучи много интересно и полезно. Мисля да си я взема. А може ли да ми кажете за коя книга за възпитанието на децата преди време ставаше дума и много я хвалехте? Мисля, че Тинчето я беше препоръчала... Тази ,либеше или грешно съм запомнила http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=14206

Зори, в хубавото време доставката на храна у дома определно според мен е проблем. Точно м/у 10 и 12 когато е най-подходящо за излизане, трябва да си чакаш манджата  Rolling Eyes Огледай се за детски кухни около вас-държавни или за раздавателни пунктове на частни. За частни детски кухни знам ОЗИ, Мама Люси, Хер Бебе, Джуниор меню. Всички имат раздавателни пунктове в различни квартали на София, освен  доставките по домовете. Прегелдай им сайтовете, ако искаш.

# 93
  • София
Desitka,сега гледам,че си добавила и клип - е направо паднах от смях с твоята принцеса,какви танци само. Heart Eyes
Аз днес разглеждах точно тези кухни ,но всички са ми много далеч,само Джуниор меню ми е през блок от нас,пък и Ането ми ги похвали,та може да се преориентирам.Иначе сега сме с Ози и съм много доволна,но това чакане после ще е кофти.
Гледам ти лентичката - доста добре сваляш ,браво! Hug

# 94
Здравейте от нас с Ванеска!
Зори, дано бързо да оздравее Жорката, да го гушнеш от нас. Много са ви хубави снимките от РД. Повеселили сте се добре, а ти сериозно си се подготвила.
Деситка, браво на чаровницата Маги, за конкурса! За скърцането на зъбките - и Ванеса го прави, направо ужасяващ звук се чува, но е нормално. Дано по-бързо да премине и този период с "чудесата" покрай никненето на зъбите.
Илиянка, да кажа и аз, че много ще ни липсвате. Дано да се оправят нещата при вас, та да се отчитате редовно и да се радваме на Мимка.
pepe, страхотно е клипчето, а за Марти, да не казвам! Да го намачкаш от нас. От къде е кончето и колко струва? Мисля, че и Ванеса би му се радвала, та ще потърся.
Тинче, за обувките, на нас ортопедът ни каза да са с мека подметка, твърд борд, без ортопедична стелка, за да не става мързелив сводът, за поддържат и обхващат добре глезена. Спомена за маратонки на Найк, Пума, Адидас.
Къдрич, много се смях с вашите снимки. Как сладко си хапва и си маже детето Joy, а как чистиш после..... ooooh!
terre, надявам се, че тъжният повод, за който споненаваш, не е свързан с баба ти. Дано всичко да е наред. Hug
Савина, неприятна работа с тези документи, но за една година са си 1200лв! Хич не им се дават май, НО са си на твоите деца, така че не им се оставяй!
Имаше още, но после ще довърша.

# 95
  • София...........
Деситка, Маги е невероятна сладурка Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зори, Жорката бързо да оздравява Hug  Heart Eyes

# 96
   Здравейте и от мен. Четох по диагонал, затова, ако пропусна нещо предварително се извинявам.

Всички снимки и клипчета са много хубави с усмихнати и красиви дечица.

Зори, стискам палци Жорката да се оправя бързо. А и всички други болни дечица да оздравяват. Снимките са ви страхотни. Украсата, която си направила е много хубава и всичко е било идеално.

Деситка, аз я препоръчах, защото на мен лично съветите, които са дадени там много ми харесаха. Взех си и другата книга на Додсън "Как да приучим децата си към дисциплина" (или нещо подобно, книгата не е пред мен в момента). И тя ми хареса. Имаше обаче една мама (но не си спомням коя    Embarassed), която не беше очарована от книгата и каза, че според нея е доста остаряла. На мен много ми допадна и дори смятам да прочета и двете книги още веднъж, че то с едно прочитане не става.

Галинана, това за обувките да, но аз по скоро не знам кога трябва да махна тези за прохождане и да й купя вече обикновени.

За парите от НОИ - получих парите за декември на 03.02.09. От тогава нищо. Днес бях до офиса  на НОИ в Петрич и ми казаха, че било рано за парите от януари. Провериха и казаха, че парите ми се бавят, защото не са платени осигуровките. Да, но досега винаги съм получавала парите за предишния месец между 2-ро и 5-то число на текущия (примерно за ноември на 03.12.08), а съм сигурна, че фирмата не плаща осигуровките точно първите 5 дни от месеца. Как тогава са ми ги превеждали на тези дати?

Савина, не знаех, че преди сте имали проблеми и затова трябва да махате памперса колкото е възможно по-рано. Пожелавам ти успех и дано свикнат бързо.

Между другото да споделя, че първите 2 пъти и Лили плачеше, но после се сетих, че въпреки, че гърнето е в стаята на топло, самата пластмаса е много студена. Започнах да затоплям гърнето пред камината и от тогава не плаче. Но и я държа на гърнето максимум 5мин. Ако пишка - добре, ако не я вдигам. Не искам да и втълпявам, че трябва да си върши нуждите по команда. Май и затова се препоръчва децата да се приучват на гърне, когато започнат да разбират, защото могат да си кажат или покажат, кога им се ходи, вместо ние да им казваме кога да го правят.

За яденето - аз не знам по колко яде Лили. Слагам и в чиния и й давам, докато тя не покаже, че се е наяла. Но със сигурност изяжда повече от 300гр. Забелязала съм, че има храни, от които си хапва повече - това са кус-кус и супа.

Днес изведох Лили на двора. Много хубава игра си направи. Събираше падналите листа от дърветата и отиваше до коша за боклук и ги хвърляше. И така 40 минути. Много се кефеше, че й разрешавам да пипа листата. Имаше хвръкнали разни целофанчета от бонбони, които й привлякоха погледа, но й казах, че това е мръсно и не се пипа. После като минаваше покрай тях, винаги искаше да ги стъпне. Не можех да повярвам, че ме слушаше.

Та в тази връзка, не знам как ще свикна с мисълта, че детето ми вече не е бебе и не мога да го пазя винаги чисто и спретнато. Майка ми  ми направи забележка. Като отиваме при тях тя води Лили при зайчетата. Те гледат зайци и в едно голямо заграждение има около 30-40 зайчета. Лили си знае пътя до дях. Хваща майка ми за ръка и я води. Като влезнат вътре е голяма радост. Гали зайчетата, дава им да ядат трева, опитва се да ги ритне, те се плашат и започват да подскачат, а Лили пищи и се смее с глас. Аз едвам гледам тази картинка. Хем сърцето ми се пълни с радост като я гледам, колко е щастлива, хем постоянно викам на майка ми да я извежда, че се е изцапала.

Много се разприказвах май. Лека ви нощ на всички мами и бебчета.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 23:50 от Tincheto 78

# 97
Деситка, прекрасна е Маги и как сладко танцува! За книгата, аз също много я харесвам и ми е безкрайно полезна. Точно като Тончето съм купила и другата книга и май ще си чета и препрочитам, та дано се разберем с беба. Ники също беше писала, че чете тази книга, а доколкото помня, Съни беше мамата, на която и се стуваше, че е остаряла информацията.

Разгледах всички снимки и клипчета - страхотни са ни дечицата и са толкова пораснали.

Тинче, голяма съм заспа. Сега, като казваш, се сетих, че това ти беше въпросът, но докато стигна да ти отговоря и съм забравила. Та, ортопедът каза, да се сменят обувките, когато детето проходи стабилно.
Парите от НОИ, днес получих за януари. Обадих се в НОИ преди това и ми казаха, че вчера са ги пуснали, но да ги чакам след празниците. След 2-3 часа получих sms, че имам преведени пари. Най-вероятно някои мами ще ги получат действително след празниците. Много интересно, че детски не съм получила. newsm78
Зори, ето пунктовете на Ози: http://www.ozi-food.com/index.php?page=stations При нас храната пристига около 9 часа сутрин и ми е много удобно. Днес ме изненадаха в 8.15, но така Ванеса си закусва супичка и съм доволна.
За яденето - не повече от 130-150гр. Да са живи и здрави от Ози. Преди максимумът беше 80-100, с триста зора 120, а сега си папка детето и дори започна да дъвче, та вече почти не пасирам.
За гърнето, нямаме успех. Тя не плаче, но и не върши нищо в него. Сядаме си и си играем, гледаме книжки, ТВ, пеем и каквото още се сетя. Откарваме по 20-30-40 мин до 1 час и нищо. Слагам памперса и сме наакани в следващите няколко минути, но аз си продължавам, пък когато - тогава.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 00:17 от galinana

# 98
Привет!
Много ви благодарим с Дари за пожеланията по случай 1-вият ни Рожден Ден !  Heart Eyes Hug
Галинана, за съжаление тъжният повод е свързан с бабчето ми  Cry ......но такъв е живота...
Скърцането със зъбки и моята мома го владее. То не е скърцане а по скоро ми прилича на схрускане, все едно троши нещо, няколко пъти ми изкарва акъла така  Crazy
Охх, ние месец и половина се мъчихме с едни сополки и кашлица, уж всичко беше позатихнало и сега от 5 дена изведнъж като взе да кашля.... ooooh! имам чувството, че предната кашлица е недоизлекувана. Иначе няма температура. Давам и Вентолин и Проспан, но като гледам няма ефект. Ще се побъркам вече.

# 99
  • София, Борово
Привет на всички Hug
Днес за мен е много специален ден - освен, че синът ми се роди на този ден преди 1 година, аз получих и подарък.
Знам, че е твърде рано, но вярвам в доброто и чудесата!
През ноември, ако всичко е наред ще ставам мама за втори път!
Стискайте ми палци, защото това, което ни се случи е истинско чудо.
Обичам ви Heart Eyes

# 100
  • Бургас
Диана,това е чудесна новина!Дай Боже в ноември да си имате второ дететнце!Много се зарадвах,и се разплаках!
Утре ни изключват интернета и няма да мога да ви следя,но се надявам всичко да е наред с вас и бебетата.Не знам кога ще имаме пак интернет,,но знайте,че вие бяхте част от ежедневието ни с Мимка и много свикнахме с вас.
Не мога да мисля сега за друго,много се зарадвах от новината за Диана. Heart Eyes
Ние заминаваме на гости на кумовете в Карлово за2 дни може би.ТРъгваме след час може би.
Довиждане на всички ви и ако не пиша до лятото ви желая приятно изкарване на летните месеци и на морето с малките сладури.
Целувки от мен и Мими!
Много ви обичаме,мами!

# 101
Диди, честито !!! Това е невероятна новина. Дано всичко мине безпроблемно и ноември да гушка една малка мома  Heart Eyes
Честит рожден ден  на Викито, Моника и Елена !!!

ПП Сега видях и лентичка си имаш, много ми е драго.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:52 от Cvete™

# 102
  • хасково
Добро утро!
Диди,ЧЕСТИТО! Hug Hug Hug Много се радвам за страхотната новина,пожелавам ти най-леката и безпроблемнна бременност на света и едно живо и здраво бебче на финала! Hug
Честит първи рожден ден на малкия Виктор!Да расте жив и здрав,весел и усмихнат!Да бъде най-гордия и щастлив батко на света! bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Весело посрещане на днешния празник!
Честит рожден ден и а малките госпожици Моника и Елена!Да са живи и здрави и много усмихнати!  bouquet
Зори,дано малкия Жорко се оправи бързо!

# 103
Диди, миличка, страхотна новина! Просто нямам думи да изкажа какво щастие ме обзе, като прочетох поста ти, а представям си ти колко щастлива се чувстваш. Желая ти една лека и безпроблемна бременност и ноември да родиш едно прекрасно братче или сестриче на Вики. А той да ти е жив и здрав и да изкарате един незабравим рпазник днес  Hug

# 104
  • BG
Добро утро,
Диана това е страхотна новина-дано всичко е наред и се радваш на още едно бебе.
Зори я издай кога ще ви дават по телевизията и как така ще участавате.Искам да ви гледам.Сниките са чудесни.Добре сте изкарали празника.А и ти много си се постарала като гледам украса,предястия и всичко което е било по масите.
Чакаме тези дни вече да се стопля и излитаме вече от къщи.
Рони бях ти пуснала на лични едно съобщение.Ще те помоля да споделиш нещо,ако имаш информация.
Айде целувки на всички дечица и весел и слънчев ден от нас. Hug

Честито на днешните рожденици!Да са живи и здрави!

newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт