МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Савина,аз много харесвам еклеровите!

Забравих да почерпя - имаме годишнина от сватбата днес. Grinning

# 226
Зори,честита Ви годишнина!Пожелевам Ви много любов,уважение и щастие,а скоро и още едно такова съкровище, като Жори!

Обещавам,че ще кача снимки от двойният ни празник,за тези на които им се гледат Wink
tzvetak,тук положението с д.градини е абсолютно същото,но имаме и няколко "екстри".Ако са бебета до 2г. и искаме да спят на обяд,трябва да си занесем количката.Те ги слагат вътре и ги извеждат на двора,опаковат ги и ги зарязват там.Готвено им се дава само един път седмично,а през другите дни ядът каквото са занесли майките.По-голямата час от времето в градината преминава на двора,без значение от времето.Тук има една приказка,че няма лошо време,а лоши дрехи #CrazyЛуд народ.
Аз Крис ще я дам най-рано на 3г. Все пак трябва да го научи тоз норвежки,а не  в първи клас да гледа като халосана Joy
Диди,браво!Кажи каква е тази диета?Аз се пробвам от един месец с Дюкан и съм свалила 5кг,но много ме мъчи това месо  Sick

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 12:01 от Бебинщайн

# 227
  • около Варна
Здравейте!

Всички ни рожденици са страхотни слънчица, изплакнах си очите с хубави снимки Hug

Ангелче,честита годишнина! А  статията е много хубава, радвам се, че имаме още една звезда в отбора!

Диде, 4 кг. за месец не са никак малко/сега ще наваксваш пак Grinning/, а за наргилето, ако си страстна пушачка, няма шанс да се надърпаш като хората, идва доста слабо, аз си спомням, че скули направих от дърпане, ама тц...

Станкова, много е неприятно това с хернията, пожелавам ви да се излекува сладкия Тошко скоро и вие да сте спокойни!

Чаша с накрайник и аз купих, но нямаме успех, нововъведенията при нас се приемат трудно, ползва я да си чеше венците, а пък аз упорито я пълня с вода и резултатът е, че става цялата мокра и пак е жадна  Mr. Green

За яслата бях много силна, че на есен ще я пускам, обаче както ми боледува често без да се събира с други деца, представям си ако тръгне какво ще е и май ще си я гледам в къщи.

Имам голям проблем с нейния хъркащ нос, къде ли не я водих, уж нищо и няма пък все по-силно започва да хърка. Не знаем трета сливица ли е/някой казват, че е рано/, задна хрема ли, алергия или нещо друго. Сега я тъпча със Зиртек и някакво хомеопатично, но май няма да има ефект, направо ми писна от болести, все нещо трябва да и има.

Наоплаквах се, сега ви пожелавам хубав ден  bouquet

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 15:01 от wiwi

# 228
Диана К, много ви е чаровен рожденикът, с какви хубави големи черни очи! Heart Eyes
Станкова, голям сладкиш е Тошето, и как налита на мадамите само! Laughing
Cosmopolitan, Нати е чаровно синеоко бонбонче! Hug
Jo-Jo 7, по всичко личи че си фен на патето Туити Grinning

Ех, като ги гледам тези торти, направо ми текат лигите... Чудесни са, а тази втората шоколадовата на Станкова ако е и домашно приготвена, представям си колко е вкусна... eat

Олимпия, много са хубави Джордия и Коко, страхотен двор и трева гледам на снимките - чисто, подредено, зелено... Поснимай малко и къщата  Wink
Али и Еми са такива сладки фъстъчки, ши ги изям! Heart Eyes
Зори, звезда си отглеждате у вас! Grinning Скоро видях и Маги на Деситка в едно списание  Laughing
Дианче, браво за свалените килограми! Peace
Tzvetak, тук организацията в яслите и градините е същата - в една група събират деца от 3м до 2г #Crazy Бебинщайн, страшни екстри са измислили тия норвежци #Crazy
И Сияна пие вода от чаша с накрайник, но и тя като Ева основно я ползва основно да си чеше зъбите Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 13:18 от angelfish

# 229
Боже,изгледах 1 тон снимки Crazyсвят ми се зави от сладури.
Мартеничетата ни -момиченцата са като кукли очарователни ,а момчетата много готини малки мъже Heart Eyes Hug
Зоре,честита ви годишнина много да се обичате.Нека любовта ви е като вулкан неогасващ,тлее но НИКОГА да не гасне Hug
Диде ,не лишавай бебчо от някоя глезотийка може да му се яде там в коремчето Hug
Чаша с твърд накрайник ползваме от 7-8 месечна възраст,пие вода без проблем.
Днес бяхме на консултация качил е 100 гр и 2 цм-9,750кг,77см,давахме кръв и урина утре ще звънна за резултатите.
Това е май за сега.
Ей кажете кои са списанията в които са Шушка(Маги) и Жори после като излизам да взема каката да купя Wink

# 230
  • София, Борово
Зори, честита годишнина!

Бебинщайн, вега тест е тест за разграждане на храните - прави се на 6 месеца и е индивидуален за всеки. Ние с мъжът ми го правихме и се получи, че моите любими храни са позволени за него, а за мен са забранени и обратно Laughing
Има 2 вида - кръвен и безкръвен, ние правихме безкръвния, защото е много по-евтин - 80 лв, а кръвният е над 1800 лв. Една приятелка прави и 2та и при нея се покриха храните, само дето в кръвния са включени повече храни.

# 231
  • Тук и там
След вчерашния празничен ден, днес има много празнуващи  Wink
Честито на празнуващите месечинки  Peace
Зори, честита ви годишнина! Още дълги години да се обичате и уважавате с половинката и много скоро да увеличите бройката в семейството по две  Mr. Green И статията е много хубава   bouquet Бе много таланти в нашите мартенски редици - то не бяха конкурси, фотосесии, статии...  Hug
Дианче, добре се справяш с килограмите, аз ако можех така... Успокоявам се, че идва пролет, малкото ще има да тича и мама след него, та най-накрая ще се пораздвижа както трябва и ще влезна във форма   Crazy
Станкова, имало е купон при вас за рожденният ден на Тошко, че и мадами около него още от сега  Party
Ние днес направихме поредна разходка и Галя заспа още в 11 и 30 ч. в количката си, тати чинно я пазеше докато мама щъкаше из магазините за да пазарува разни украси за наближаващият рожден ден. Наистина кога мина това време...  Thinking Освен разните надписи, балони, свирки, шапки, флагчета й взех и една много сладка диадемка на феичка /жалко, че не намерих и крилца/ - не си спомням на коя кукла от нашите бях виждала подобни. Ще се опитаме доколкото можем да направим незабравим празника за детето, за съжаление ще сме си само тримата  Confused Всички баби и дядовци са далече, а рожденният ден е във вторник та няма как. После пък като се започне едно празнуване и духане на свещички първо при едните, после при другите - горкото ми дете ще му се объркат съвсем понятията, но здраве да е  Flutter

# 232
Честита годишнина Зори! Много години семейно щастие ви желая  Hug

снимките на всички рожденици са супер Flutter,

аз искам да питам тези, които поръчваха торти от Росита, дали някой е избрал вкус йогурт с горски плодове, защото нашата ще е такава, а не съм ги опитвала, имам още няколко дни да сменя Thinking

# 233
Здравейте, момичета!
Зори, честита годишнина! Пожелавам ви още много години семейно щастие и още две Жорачета (оставям те ти да избереш пола). А статията е много хубава. Heart Eyes

Всички рожденници са големи сладурчета!
Станкова, стискам палци всички проблеми да минават скоро, скоро.

Диде, браво за килограмите. Супер си. И аз си правих вега-тест, ама съм много несериозна и не го спазвам. Аз се пробвам вече 3-та  седмица с 90-дневната диета, обаче от тези тъпи кортизони не мога да сваля нищо. Направо ще се побъркам. И си ходя така, хем болна, хем дебела. smile3511
Виви, дано вече престанат тия болести да ходят по малката сладурка. Да я нацелуващ от нас с Марти!

На мен днес ми е едно умряло от това време. Нищо не съм свършила, а пък и не ми се върши. Blush

# 234
  • София
Здравейте и от нас.
Зори, страхотно медийно "присъствие"   Flutter ЧЕСТИТА ГОДИшНИНА! Още дъъъъъъъълги години да се обичате и подкрепяте във всичко!   bouquet
Диана К, Зори и Жори са в МАМА доколкото видях, а и Гогата на евето е медийна звезда този месец-в "9 месеца". Аз вече пуснах едно смс-че за него. До края на месеца ще ударя още някое рамо  Grinning
angelfish , къде си видяла Маги? Аз помня, че лятото имаше нейна снимка в "Моето бебе и аз" ма от тогава не съм я засичала из пресата  Laughing
Всичките ни дечица са толкова страхотни, усмихнати...и пораснали  Heart Eyes

За кг...аз почти 2 месеца се боря с Дюкан и до тук съм -9.5кг. Не е кой знае колко на фона на останалите слебеещи с Дюкан, но аз съм доволна и от това. Дано продължа и занапред да свалям, че за сега и 1/3 даже не съм преборила  Confused За съжаление въпреки, че 10 кг звучат много, на мен свалените не ми личат особено, защото са  малък % от теглото ми, но...ще се борим за видими ефекти.

За яслата ми е мнооого болна тема. Не искам да я пускам есента, много рано ми се струва. От друга страна, ако не тръгне тази есен, остава за есента догодина. И с еполучава дупка от 7 месеца, в които ще ми е изтекло майинството, а няма да е дошло време за прием. По принцип човек може да сии вземе отпуск-платен ако има, или неплатен-имаме правона 6 месеца, но съвсем без пари, стои ли се  Cry Аз не знам как ще я караме сега като остана на 240, на нас само наемът ни е 500... Rolling Eyes Още не сме репили какво ще правим, защото и двамта с мъжа ми не искаме да ходи на ясла, а направо на градина, но с тези "отежняващи" обстоятелства ще видим до къде ще я докараме...

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 18:15 от desitka*

# 235
Здравейте и от мен
 Честити месечинки
Зори,честита ви годишнина.
  Ние рожденния ден на Моника,го карахме 3 дни(като циганите сме),та добрече вчера имах малко работа,та да поспрем пиенето и яденето.Много се забавлявахме,всеки си припомняше,миналата година по това време и на мен ми беше интересно,нали съм ги изпуснала тези купони Simple Smile
  за яслите,бих искала да тръгне на есен с песен,но тали ще ни вземат незнам newsm78
Да ви се оплача,нервирах се наскоро на фотоапарата и го дадох на брат ми,сега искам нов,но нямам време много да обикалям и ако може да питам имаше едни снимки от един добЪр CANON ,ако може моделчето и някой от вас снима ли с PANASONIK серията TZ,много съм досадна,извинете Embarassed
   Ето малко снимки и от нас,нямам много но още немога да ги събера от другите снимащи http://monikadel.multiply.com/photos/album/10/10

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 18:12 от vessi122

# 236
  • София, Борово
Веси, аз снимам с Панасоник, но DMC. Той е по-евтин, но е много добър. Доволна съм

Страхотни сте всички на снимките, а Минка каква дългокрака мацка е Heart Eyes
Целувки от нас

# 237
  • София
благодаря ви! Hug

Деситка,защо чак другият септември,през март няма ли прием. ThinkingАз съм останала с впечатление,че има през март и септември.
Браво за килограмите,продължавай все така! Hug
И аз от понеделник трябва да започна,че вече няколко месеца съм я спряла ,а от Коледа насам само яко плюскане правя и алкохол всяка вечер,та даже съм качила 3-4 кила. Embarassed

Веси,много ти е красива рожденничката и с каква е рокля само!Тортите са също страхотни!
Нашето фото е Panasonic DMC - TZ1.

# 238
  • София
Зори, държавните детски заведения (и ОДЗ и ЦДГ) се  приема за учебна година, която започва през септември. Прес останалата част от годината може да влезе някое дете, но евентуално ако се освободи място-някой се откаже, премести и т.н. Но приемът е само през септември за съответната учебна година. Ето в момента примерно, още няма регламент за прием за новата учебна година 2009/2010, който ще септември, и всяка събота има междинни класирания, които касаят настоящата учебна година (2008/2009), за да може ако някъде се освободи място, някой от чакащите да бъде приет. Освен това, учебната година и за детските заведения си е като за училищата-до май/юни. След това доста от заведенията затварят напълно, а в някои (надявам се във всички или поне в повечето) остават дежурни групи, в които събират децата от всякаква възраст и така докато мине лятото. Абе...ужасна работа  Rolling Eyes
За диетите, ти определено не си от хората, които с енуждаят от тях... Не се тормози излишно... Peace

# 239
никой не ми отговори за тортите Sad ... ако не сте я опитвали, кажете кой пълнеж със сигурност е хубав Rolling Eyes

за яслите - Алина тръгва на ясла тази есен, много ми е кофти и хич не искам да я пускам, обаче и нас финансовата страна ще ни задължи. Надявам се лесно да свикне и да не боледува ... иначе направо не знам. Докато свикне, няма да тръгвам на работа и така...

аз ви показах как Али яде спагети, оказа се, че това не е нищо ... имаме нова фотосесия http://manevi.us/gallery/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=4478

а за килограмите направо не ми се говори ... заради кърменето не мога да пазя диета, опитах се веднъж и ми стана лошо Sad ... а исках за рождения ден на дребка да се понаконтя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт