МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Къдричка, малката ми пълни душата направо  Heart Eyes Предполагам след всяко самостоятелно хранене следва душ  Mr. Green За тортите не зная, не съм яла Росита. Пък за килограмите ти...ще ме прощаваш, ама съм ти гледала снимки и изглеждаш прекрасно...  Peace
Вие за яслите, ако не се класирате в държавна, в частна ли сте решили да я давате? Аз да кажа, хич не вярвам да с екласираме за ясла. Ми ние  по тази нова точкова система,взимаме само 2 точки-за софийски жители и з аработещи родители. Всичко друго е социални критерии, които не покриваме...

# 241
  • София
Къдрич,ще я ям тази твоя хубава омазвацийка. Laughing
Аз обаче нямам нерви да гледам подобно нещо.Жоро само като си направи едно петънце и лудите ме хващат. CrazyНе знам как ще го оставям да играе в пясъка и да сяда по улиците примерно. Embarassed Crazy

За тортите - нашите бяха баварски крем и горки плод(не знам дали е йогурт с горски плод или само горски плод).От двете,баварската беше по-хубава,но еклеровите най ги хвалят,пък и аз не съм яла лоша еклерова торта никъде!Обаче забелязах,че колкото повече време минава,стават по-вкусни.Ние още имаме от жабата - цялата глава. Mr. Green

# 242
  • София, Борово
Къдрич, ама голямо ядене става у вас!:)))
За тортите от Росита, аз бях поръчала еклерова и  бисквитена. Двете бяха много вкусни, но всички бяха възхитени от бисквитената.

# 243
Къдричка, малката ми пълни душата направо  Heart Eyes Предполагам след всяко самостоятелно хранене следва душ  Mr. Green За тортите не зная, не съм яла Росита. Пък за килограмите ти...ще ме прощаваш, ама съм ти гледала снимки и изглеждаш прекрасно...  Peace
Вие за яслите, ако не се класирате в държавна, в частна ли сте решили да я давате? Аз да кажа, хич не вярвам да с екласираме за ясла. Ми ние  по тази нова точкова система,взимаме само 2 точки-за софийски жители и з аработещи родители. Всичко друго е социални критерии, които не покриваме...
ние я записахме вече в държавна ясла, но не в ОДЗ, а в ясла. Подадохме документи на 05.01 и беше 56-та от 60 места, това е със съвсем обикновено кандидатстване, без връзки или нещо подобно. Но ясли няма във всички квартали - ние сега сме в Младост /под наем/ ... а я записахме в Лозенец, има такава ясла и в Изток, но мен Лозенец ме устройваше повече, защото там винаги ще има кой да я взима, защото племенниците ми са на същата улица в ОДЗ и първи клас в училище.

Къдрич,ще я ям тази твоя хубава омазвацийка. Laughing
Аз обаче нямам нерви да гледам подобно нещо.Жоро само като си направи едно петънце и лудите ме хващат. CrazyНе знам как ще го оставям да играе в пясъка и да сяда по улиците примерно. Embarassed Crazy

оо аз съм много търпелива, както казвам ... единствения човек, който познавам по-търпелив от мен е баща ми Mr. Green  .... няма такова спокойствие. И това не е непременно положителна черта. Мога да ви разкажа, ние като малки, отиваме на почивка с влак /класика Grinning/ ... майка ми води трите си дъщери и бърза за влака, баща ми спокойно си крачи отзад и така .... майка ми се качва с нас трите, а баща ми .... изпуска влака и ни маха отдалече ... та после едно намиране, нямаше мобилни тел. ... чакали сме го да се появи със следващия влак /аз даже не помня, била съм много малка Blush/ .... но другите помнят  Laughing
Къдрич, ама голямо ядене става у вас!:)))
За тортите от Росита, аз бях поръчала еклерова и  бисквитена. Двете бяха много вкусни, но всички бяха възхитени от бисквитената.
еее това с бисквитената ми звучи добре, аз се чудих, ама исках и мнение, утре ще се обадя да я сменя  Hug

# 244
  • София
Дааа, май яслите са по-добра алтернатива от ОДЗ-тата в София при това положение с недостига на 8000 места... Аз обаче късно разбрах, че има и такъв вариант. Не знаех, че има ясли (само ясли), които  са към общината, докато другите-ЦДГ и ОДЗ, са към министерството на образованието. Еинствения недостатък за мен е, че от яслите към общините не може автоматично детето да иде в градина, а трябва кандидатсване по общия ред. Но пък не пречи да се запишеш в системата като пуснат регламента и тамън до догодина може да дойде ред за градината  Rolling Eyes

# 245
  • София
Къдрич,мисля че добре ще направиш да я смениш - тези с крема са доста тежки.Пък бисквитената и други две мами я похвалиха и децата също могат да си хапнат.Аз исках жабата да е бисквитена ,но ми казаха че нямало да стане заради формата,но ето че на Диди са и я направили бискивитена.

# 246
Леле Къдрич,много оправно дете Grinning,а как се справяш с прането?
  За яслите,записах Моника преди време,сега сме 157 номер чакащи,но с новите критерии незнам,хващаме само софийско жителство,то въобще какви критерии ooooh!,ще му мислим.

# 247
   Здравейте и от нас. По-скоро само от мен, че Лили спи.

Не съм писала от 3 или 4 дни. Липсвахте ми.    Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, НАПРАВИЛИ ЕДНА ГОДИНКА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ.

ЧЕСТИТО И НА ТЕЗИ С МЕСЕЧИНКИ, ГОДИШНИНИ И ПРОЩЪПУЛНИЦИ.

ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА. ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ.

# 248
Здравейте, и аз май скоро не съм писала но ви чета. Като видях фотосесията на Алито (Къдричкова), просто неможех да не се включа. Невероятна е, много е сладка  Heart Eyes и аз ти се чудя на търпението  ooooh!
Зори, честита годишнина ! Пожелавам ви още много години семейно щастие !
Умряла съм от глад, че днес съм на лунна дието и вие с тези торти ...... сте за убиване. Отивам да лягам да мине по бързо времето.

# 249
Здравейте и от мен.

Направо изчезнах, но нещо не бях в настроение за писане. От днес ми е малко по-пролетно и да дам отчет...

Честит Първи Рожден Ден на всички, които съм изтървала
Никола на мама Ninka_pav, Тодор на мама stankova82, Мартин на мама Isihia80, Никол на мама mamit
Явор на мама Диана К, Йоана на мама Jo_Jo_7
Аннабел на мама tzvetak, Огнян на мама radi^, Никол на мама аnina, Марин на мама ek_velika, София на мама plame
Пожелавам им (на някой от тях с малко закъснение, но от все сърце) да са най-вече здрави. Много щастие, късмет и безгрижно детство.

Зори, честита годишнина. Да сте винаги така усмихнати (на снимките, които съм гледала винаги изглеждате много, много щастливи), да се обичате и да се радвате на още няколко прелестни деца.

За яслите - мисля от септември (живот и здраве) да го давам на ясла. Хубавото е, че тук нямаме проблем с местата. Аз започвам работа от 1 април. Просто няма начин. Свикнали сме да разполагаме с повечко пари, а и заеми имаме, тъй че... на работа, а Калоян до септември ще го гледат бабите.

Иначе днес бяхме на консултация и мога да се похваля, че си изпълнихме плана с утрояването на теглото до годинка - 9 260гр. Качил е близо 600гр. за последния месец, което ме учуди, при положение, че проходи междувременно и не се спира на едно място.

Алина на Къдричка - ама много е сладко туй дете. Аз също като Зори, нямам търпение. Постоянно го забърсвам като капне и една капка. Как ще се научи да яде сам незнам.

Лека и спокойна вечер.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:00 от bubanka

# 250
здравейте и от нас...
на мен днес ми се изпари желанието да празнуваме...цяла нощ ме боля зъб..отделно финансовата криза ни налегнаи така...съответно одеве отидох да ми го извадят.......и сега съм олеле....
Къдричка голяма сладурана си имаш...аз също оставям Оги  понякога да се оправя сам но не съм снимала наистина голям купон е..
гледам за ясли си говорите..- аз мисля догодина на пролет защото с баткото избързах и много боледуваше
Зори честита годишнина!  bouquet дълъг семеен живот ви пожелавам!
  аз приключвам че ми е криво.....
Пепе- не се разстройвай.....исками се да можех да те  Hug за едно успокоение...

# 251
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР НА МАМА VIZA! Да е жив и здрав той и цялото семейство и да ви носи само радост!

# 252
  • София
добро утро!

Благодаря ви!  bouquet

Ради,много гадно това с зъба,да ти минава бързо!

За яслите направо лошо ми стана,ми ние още не сме подали документи.Пък и не искам да го пускам сега ,а другата година септември ми е малко късничко вече и на мен по финансови причини. Crazy

Отивам да поздравявам рожденниците,че днес са многоооо. Hug

# 253
 Не съм се дори записала в темата, не съм чела абсолютно нищо, обаче като видях на Диди подписа... лелееееееее, редя тука сълзи и сополи и съм готова да подкачам до небето... Как се радвам само, Диди, просто не е истина!!! Направи деня ми хубав! Стискам много силно палци за вас! Чудеса се случват, само трябва да вярваме в тях!!

Малко съм под пара, затова и никаква ме няма. Обещавам до десетина дни да се появя Mr. Green

Да честитя тук рождените дни на всичките ни пораснали дечица- тези, които са минали и тези, които предстоят тия дни. Да са ни живи и здрави децата, прекрасни са ни всичките!

# 254
  • София
като стана дума за Диди - успех на прегледа утре!. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт