Честито на всички рожденици, да са много здрави и щастливи!
Влизам да честитя на Дианка прекрасната новина! Пожелавам ти спокойна бременност, много малки сладки ритничета и на финала най-красивото и сияйно дете! Обичаме те!!! За теб:
При нас не виждам кога ще се прояви изобщо желание за да посегнем сами към лъжицата
А и аз само да видя, че някъде капва от яденето - зарязвам всичко и започвам да бърша 

Но засега май ми се струва, че много би ми дошло. И все пак....

. Лека и безпроблемна бременност и ни дръж в течение как е развива бебока

Ама нещо не разбирам - къде обявявате ,че детето е с предимства(то и нашите са само за Софийско жителство де).Аз само се регистрирах и кандидатствах за 3 ясли тук в Дружба и това е.
Аз си мислех,че мога да го пусна Март като стане на 2г. и да започна работа,а то колко сложно било. 

просто,аз нямам професия и дори да започна някаква работа,няма да вземам кой знае колко пари,затова по-добре да си гледам детенце 

И папката беше твърде голяма, за да се побере в кошчето и аз направо я изтрих. Бях сигурна, че ги имам и на другия диск, но... 
И папката беше твърде голяма, за да се побере в кошчето и аз направо я изтрих. Бях сигурна, че ги имам и на другия диск, но...