МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мами и порастнали бебоци!

Честито на всички рожденици, да са много здрави и щастливи!

Влизам да честитя на Дианка прекрасната новина! Пожелавам ти спокойна бременност, много малки сладки ритничета и на финала най-красивото и сияйно дете! Обичаме те!!! За теб:

# 256
  • Тук и там
Привет на отбора  Mr. Green
Къдрич - евала за спокойствието, но така детето ще се научи да яде само  Peace При нас не виждам кога ще се прояви изобщо желание за да посегнем сами към лъжицата  Thinking А и аз само да видя, че някъде капва от яденето - зарязвам всичко и започвам да бърша  Crazy
vessi122 - малката ви принцеса е с разкошна рокля, изкарали сте си страхотно  Wink
И аз се замислям за ясла или градина догодина, но незнам изобщо има ли смисъл да се пробвам, като и ние хващаме великите 2 точки само  Rolling Eyes
Дано издържим финансово, ако не - ще се наложи бързо завръщане на работа. Ще поживеем, ще видим...
Онази нощ лежа и си мисля аз /след поредно пробуждане на малкото/, че доста мами не пишат в темичките. Успях по никове да ги изкарам до към 40  Mr. Green Щом през лошото време не се пише, не ми се мисли какво ще е лятото тогава  Whistling
Дианче, да споделиш как е минал прегледът ти  Hug

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:22 от Iva-1977

# 257
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ВИКИ!!!
Къдричка, да нацелуваш Али по сладката намацана муцунка!
Диди, успех на прегледа! Представям си колко се вълнуваш.... и даже мъъъъничко ми се иска и на мен да преживея отново това  Flutter Но засега май ми се струва, че много би ми дошло. И все пак....
Ради, бързо да ти минава зъбобола Hug
за яслата- ние сме №8 в нашето ОДЗ. И аз трябва да започвам работа в най- скоро време, че трябват парички, но няма кой да ми гледа децата през това време. Ще трябва да се комбинираме с таткото някак. Поне моите смени са удобни в това отношение. Един ден съм от 6 до към 21-22 часа, два дни почивам.
Видях всички снимки и дечицата ни са разкошни Heart Eyes

# 258
Здравейте,момичета!Има ли още някоя като мен,която не е получила никакви парички за януари?Питам,за да знам какво да предприема.

# 259
Здравейте,момичета!Има ли още някоя като мен,която не е получила никакви парички за януари?Питам,за да знам какво да предприема.

Аз още не съм си получила парите, а и доколкото знам не са ми подадени още документите  #2gunfire

Някой купувал ли е нещо такова на дечковците: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1507? Интересува ме дали е интересно за децата  newsm78

Диде, страхотна новина  Peace. Лека и безпроблемна бременност и ни дръж  в течение как е развива бебока  Hug

# 260
  • София
Здравейте момичета и от нас!
Диди чудесна новина!  bouquet
Аз дълго време не съм писала. Малко ми е трудно с времето, а и вече се върнах на работа от януари.
Празнувахме на Емо първия рожден ден /нищо че я няма тази дата на календара:)/.
За яслата - още не съм подала документи,но ако е като при баткото........ /все още не е приет вече една година/

Ето малко снимки от купона:)

http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897334
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897339
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897340
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=349419&pid=10897352

Има още снимки в албумчето.

Поздрави!

# 261
  • София
yanan,да ти е живо и здраво порасналото момче!Много е сладък.

Аз се впрегнах сега за тези ясли и реших да се регистрирам и кандидатствам-сетих се и аз. ooooh!Ама нещо не разбирам - къде обявявате ,че детето е с предимства(то и нашите са само за Софийско жителство де).Аз само се регистрирах и кандидатствах за 3 ясли тук в Дружба и това е.
Много тъпо така,той септември ще е малък още и не искам да го пускам.Другият септември път ще е вече на 2,5г. и то тоава си е за градина. CrazyАз си мислех,че мога да го пусна Март като стане на 2г. и да започна работа,а то колко сложно било.

# 262
  • София
Зори, за сега в системата си е само регистрация по стария регламент. Още не са обявили новия за 2009/2010 с точките и критериите. Тогава предполагам, ще трябва да си редактираме профилите съобразно новия регламент. Иначе определено е кофти за децата, родени през първото полугодие, защото ттази година ще с амлаки, пък й ще имаме по още 4-6 месеца до края на майчинството, пък за другия септември е късно. Голяма драма  Rolling Eyes.. Да не говорим, че и другия септември може да ни откажат прием в градина, защото няма да имат 3 години още, както е по правило. Това трябва да се провери...

# 263
  • София
Здравейте момичета!
Поздрави за всички порастнали дечица!  Heart Eyes
Днес бяхме на консултация, 200гр е наддала госпожицата и има завидните мерки 9,500кг и 77см. Взеха й кръв за изследване, не плака изобщо. И ние с мъжо дадохме кръв за профилактично изследване, а мене ме беше най-много страх от всички  Rolling Eyes сестрите се забавляваха с мене и детето дето не плаче, а майката не спира да мърмори колко е страшно вземането на кръв. Направих профилактично посещение и при гинеколога ми, 1година след раждането. Той се изуми и ме похвали, че съм толкова стриктна и съвестна и ми направи щателен преглед, нищо не претупа. За щастие, всичко ми е наред  Flutter
Днес получихме още подаръци за рождения ден, забавиха се заради почивните дни по празниците снимката е линк има и още, но не съм им направила снимки, това беше главният подарък.
tara31 на мен днес на обяд са ми постъпили паричките за януари и февруари на куп. Добра сумичка се е образувала  Mr. Green
Ако всичко ти е наред с документите по промяната в закона за 410те дни, би трябвало днес да са ти превели и на теб.  Peace
Приатна вечер на всички!   bouquet

# 264
Зори,честита годишнина!Много да се обичате и слушате  Heart Eyes
За яслите,мисля евентуално другата година септември месец,ако не направо на градина,много ми се свиди да я давам тази година,финансово и при нас не е много розово положението ама,ще се гледкаме двете  1swing  grinning039 просто,аз нямам професия и дори да започна някаква работа,няма да вземам кой знае колко пари,затова по-добре да си гледам детенце  Sunglasses
Всики,снимки са страхотни  Simple Smile

# 265
Момичета, голяма патка съм! Без да искам си изтрих всички снимки на детето.  smile3511И папката беше твърде голяма, за да се побере в кошчето и аз направо я изтрих. Бях сигурна, че ги имам и на другия диск, но... newsm45
Някой има ли идея, може ли по някакъв начин да си възстановя информацията? Ще съм ви много благодарна.
Ауууууууууу, иде ми да се застрелям. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
Момичета, голяма патка съм! Без да искам си изтрих всички снимки на детето.  smile3511И папката беше твърде голяма, за да се побере в кошчето и аз направо я изтрих. Бях сигурна, че ги имам и на другия диск, но... newsm45
Някой има ли идея, може ли по някакъв начин да си възстановя информацията? Ще съм ви много благодарна.

пепе мисля че съм срещала някаква програма, но ще мога да разгледам и да потърся по подробно по късно вечерта и ще ти пиша тогава. Дано си намериш до тогава  Peace

# 267

Get data back

# 268
  • София
Дай скайп или нещо, на което да ти пратя една програмка - 9,25МБта е. През тва време не записвай нова информация на харда!  Peace

# 269
Привет!Аз се мъча да ви изчета,че доста дни пропуснах.
НОИ-Не съм получавала нищо от средата на декември.Тогава ми бяха подадени документите,но трябвало да има и някаква декларация и хората си мълчат иси чакат.Тези дни спуках телефоните и уж нещата се коригираха.Днес ходих на място да проверя за всеки случай и се оказа,че най-късно утре документите трябва да се подадат наново и не било сигурно дали ще ми изплатят всичко със задна дата.И това за мизерното минимално майчинство.Нямам думи........................!!!
Хубаво ще е да се върна на работа,но докато не дойде време за ясла незнам как ще стане.
     Големи сладкишчета си имаме!
Питам Ани"
 Как прави мацето?"-   АБУ.
"Кажи Кака!"-   А-А.
"Как пърди дупето"-   Пррр.        и после прави муцка с нослето,че Миришело.
Laughing
На последното баща й я научи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт