АПРИЛските деца се молят за Магито сега!!!

• 12 942
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Рени, дано се оправи малкото слънчице  Praynig

# 106
  • Boston, MA
Смини, честит юбилей! На 30 не боли, става все по-хубаво  Laughing!

Черепахче, успех с отказването! Аз съм се зарекла, че повече няма да ги почвам (след Дани глупаво пак пропуших, уж малко, ама...). Да видим.

# 107
  • София
Благодаря ви отново за подкрепата. HugМного ми е притеснено.

Юлче, точно както го описваш сме се подредили. И на мен лекарката ми ги каза тези неща-да спи на високо и да му почуквам гръгчето, за да падат секретите.

# 108
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ, МИЛИ МОМИЧЕТА!
БЕЗ ВАС ДЕНЯТ НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА НЕОБИКНОВЕН!

Адашче, видях че си ме търсила  Blush Благодаря на всички!!!!

# 109

Смин, честит празник!!! Много здраве , любов и късмет.

Рени, скоро да се оправя Влади  Praynig.

Ренка
, много хубаво, аз даже не съм разбрала , че сте пътували  Party.

Днес си направихме страхотна разходка в Борисовата градина, аз доволна и Ема също. Ех, вече се усеща края на зимата  Sunglasses.

# 110
Смин, Честит Рожден Ден   bouquet! Много любов в теб и около теб!

Мимата днес нямаше температура, беше във видимо добро настроение и я пратихме на градина.

Ренка, много хубави снимки! Разкажи повече - на гости ли бяхте, къде карахте ски...?

Рени, дано се оправите бързо и без антибиотик  Praynig!

# 111
  • София
 Влади вдигна 37,6 Sad Много е жален с едни такива плуващи, зачервени очи...и не се е усмихвал цял ден.
Ще видя и утре сутринта как ще и тогава ще мисля за АБ.
Лека нощ!

# 112
  • София
Уф, Рени, милото Владенце  Hug Дано утре да се събуди без Т малкото момче и да не се стигне до АБ!  Peace

Нещо не ми е особено разказвателно сега, но ще задоволя любопитството ви за нашата ваканция. На гости бяхме на Пепи на шефа, той е италианец, а жена му е българка, приятелка е на Пепи още от училище. Не сме обикаляли много, бяхме в Монца, където живеят те, ходихме и до Милано. Повечето време бяхме в едно село в подножието на Алпите - приказно място! Ходихме на ски на Монте Роза - мнооого писти, огромни, страхотно обработени, нямаше навалици и по-евтино от БГ курортите, естествено... Направо ми стана мъчно за нашенските "ски курорти". Уцелихме и предвеликденския карнавал в Монца - всички деца маскирани, хората яко се забавляват, а вчера като ходихме в центъра да празнуваме 3-ти март и то нищо няма...  Sad 
Нещо стана много анти, когато съм по-позитивна ще разказвам пак.

# 113
Добро утро, момичета  Hug
Дано днес вече всички се събудят и да са здравички  Praynig а силно се надявам и днес или утре да изпишат Магито  Heart Eyes
Ренка, личи си колко е било приятно там.
Аз днес на обяд съм на 4Д и вече нямам търпение  Grinning

Лек ден на всички и дано има повече поводи за усмивки  Grinning Grinning

# 114
Добро утро!
Рени дано сте добре тази сутрин!
Ренка, мноого ми харесаха снимките.
Наде, чакаме новини

# 115
  • София
Ами не сме по-добре.  Sad Влади пак е с Т. След малко ще звъня на лекарката-знам какво ще ми каже, но отлагам максимално. май няма смисъл да мъча детето. днес от сутринта плача, а трябва да съм весела, защото имаме годишнина от сватбата.

Наде, чакаме да се похвалиш с розови новини. Peace

# 116
 Рени Hug, дано устискате без АБ PraynigСледвай съветите на Юлчето и ходете честичко да го слушат, пък дано се разминете.
Честита ви годишнина  bouquet, в здраве,любов и разбирателство да празнувате мноооооого още такива!

# 117

Без особена причина

# 118
  • нейде там, където ....
Рени, честита годишнина!

Да се оправя по-бързо малкия юнак! Понякога АБ е най-доброто, което може да помогне на децата ни, колкото и да не го искаме. Не знам от каква възраст може да се дава, но на нас няколко път ни помогна Калциев глюконат. Лекарката каза, че е противовъзпалително и подпомага борбата на организма с инфекциите, без или успоредно със АБ.

Дано и Маги скоро се прибере у дома с мама!  Hug Praynig У дома и стените помагат.

# 119
  • Варна
Рени, честита годишнина!
Надявам се да се оправи малкият сладур  Praynig
Магито прибраха ли се вече?
Юлче, ти си безпощадна с този кекс и то шоколадов...ще ми потекат лигите Blush
Наде, чакаме новини!
Туй мойто чадо се е зомбирало на тема детски, ужас! То виновника е ясен, майка ми. Таз жена постоянно ми се меси и ме вбесява. Дава му шоколад, пуска му jetix после ние се ядосваме у нас. Казвам й, а тя сякаш на пук ми прави. Вади солети, шоколади и после не ядял. Ми как ще яде, като се тъпче с боклуци!

Общи условия

Активация на акаунт