АПРИЛските деца се молят за Магито сега!!!

• 12 938
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ренка, върни си направлението. Така ще можеш да си вземеш друго без да ти се правят на интересни. Аз така връщах лятото  Peace
Добре, че сме за ЦДГ, а не ОДЗ, поне това на всичката тая простотия. И аз като Смин си намразих държавата, пууу

# 91
Ренка, мисля че не трябва да кандидатствате, там всичко си става автоматично ... само децата от яслите, които са към МЗ кандидатстват за първа група и естествено тези, които не са ходили на ясла де ...
На мен сега това ми е болна тема ... всеки ден дебна кога ще излезе регламента ...

# 92
Смин, честит рожден ден   bouquet Много здраве, любов и щастие ти пожелавам.

# 93
Сминс, хайде и тук ЧРД! Все такава си бъди!

Ренка, и мойте наблюдения са същите. Седя , гледам си някаква работа от преди години и си викам : Колко съм била умна. Пък сега Close

Иначе, Симона е ясно че фантазира, обаче ви говоря за сериозни лъжи фантазии, такива дето плачат за наказание: като взела чужда играчка от детската и обяснява че е нейна, как Катя и Любси и я били купили от едно бяло магазинче и т.н. 

Ох, отказам цигарите. Не мога да мисля за друго. В абсолютна абстиненция съм. Един дявол и ангелче само ми спорят в мозъка. До къде се докарах #Cussing out

# 94
  • Русе
Смини, Честит Рожден Ден!

Добре дошла в клуба на 30-те! Mr. Green Бъди здрава, обичана и прекрасна мама, съпруга и съфорумка(както винаги)! Hug Hug Hug

Енви, понякога имам чувството, че направо изпускам детството им. Rolling Eyes

Днес ни излязоха списъците за прием в ДГ. Не стига, че сме точно в групата, в която искахме, ами сме и заедно с другарчето ни от съседната тема на майските дечица! newsm44
До тук ми е поводът за радост днес - Диди няма да е на ясла тази седмица, и не защото е болна, ами пак за глупости  ooooh!. Беше й излязъл херпес на долната устна и по празниците се е инферктирал  Sad - има пъпчици по брадичката и подути лимфни възли. Джипито даде бележка да си стои вкъщи до края на седмицата, а на мен ми е супер натоварено точно сега, та ще я гледа майка ми. Горкото, мажа го с Пиоктанин и прилича на петниста хиена... Sick Нямам изобщо опит с херпеси, вкъщи никой няма. #Cussing out

Чакаме Маги и Ели вече да се прибират бодри и здрави вкъщи! Praynig

Черепахче, щом не си ги отказала със Симонката, време ти е за второ! Wink За мен нямаше никакъв друг, достатъчно добър повод за отказване. Sunglasses

# 95
  • София
Много се надявам да не трябва пак да кандидатстваме, че нямам нерви вече!
А този регламент нали до края на февруари щеше със сигурност да е готов, егати! Close Не мога да разбера, какво още му се чудят, така или иначе пак всички ще са недоволни!

Пък аз имам проблемации със здравните осигуровки, което не знам защо се е получило! Нали като редовна студентка, уни-то трябва да ме осигурява здравно, от друга страна, получавам обезщетение за безработица и от там също трябва да ми внасят осигуровки, или поне така си мисля. От социалните се опитват да ме залъжат нещо, но на мен нещо не ми допада идеята, да ме изкарват по-голям дебил, отколкото съм  Twisted Evil Може ли, правистките да помагат; как го разбирате това:
/чл.9, ал.2., т.4 от КЗОО/
- през периода на получаване на парично обезщетение за безработица, лицата се осигуряват здравно, чрез вноски върху размера на обезщетението, за сметка на бюджета на ДОО .

Хайде, и аз да се отчета с малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349026

# 96
  • нейде там, където ....
Надявам се Маги да е добре и да не види повече болница Hug
.....
Работещи мами - имате ли усещане, като моето - че децата си растат и нахитряват неусетно, което констатираме едва в по-дълги почивни дни или отпуски!?
Хем ми е радостно, че всеки си е поел пътя си, хем ме натъжава мъъъничко...[/color] Confused
Събота сутрин обикновено откривам колко са порастнали децата. Искам да съм до тях, но освен това искам и толкова много неща. Всякаква домакинска работа се върши докато спят, за да може малкото свободно време вечер да е за тях. Мъжът ми е командировка, затова времето е още по-малко и не съм се мяркала скоро. От време на време попрочитам.

Митко пита много, като често завършва с "Нали така, мамо?".

# 97
Мммм, Ренка, много романтично! Къде точно в И-я бяхте? Вальока не виждам! Wink

Иленка, честито!  Hug
Как така сте имали идея, в коя група да е!?  Thinking Ние още се мотаме за Петър - в кой клас да е - накрая ще го оставя за където се падне и без туй ми е досадно снобеенето покрай "елитни" класове и пр. училищарстване... Rolling Eyes

Няма място за оглупяване, ей! Ние с мъжо от есен се връщаме в първи клас!
bowuu

# 98
  • София
Смин, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!! Бъди здрава, всела и много щастлива и обичана.    bouquet

Аз съм много тъжна, защото успяхме да разболеем Владито и милото кашля ужасно. Сега си идваме от лекар и каза, че и гърлото му  е много червено. Ако вдигнел Т. да му дам АБ!  ShockedНаправо не мога да повярвам, че на 4 месеца ще му дам АБ!Дано не се наложи.

Ренка, за направлението-можеш само да се обадиш на педката, че няма да го ползваш и тя ще го анулира в компа си.
Иначе автоматично си преминава в градината щом е в ОДЗ.

Аз също имам въпрос на тази тема. Може и да съм питала вече, но пак ще се повторя.Соня ходи на ясла при наште, а не където живеем сега. искаме да си я преместим в нашия квартал. Трябва ли да кандидатстваме през системата наново или може някакси да я преместят автоматично???? newsm78

# 99
  • Русе
Енви, свекито нали беше музикален педагог в нашата ДГ - наясно сме с групите, учителките, базата и пр., затова си имах предпочитания.  Wink

Рени, дано се разминете с АБ! Praynig

# 100
Аз също имам въпрос на тази тема. Може и да съм питала вече, но пак ще се повторя.Соня ходи на ясла при наште, а не където живеем сега. искаме да си я преместим в нашия квартал. Трябва ли да кандидатстваме през системата наново или може някакси да я преместят автоматично???? newsm78
Трябва да кандидатствате пак за съжаление Sad Поне засега е така ... незнам дали с приемането на новия регламент няма да измислят нещо, но ... засега няма ...

И ДАНО да се разминете с АБ Praynig Praynig Praynig

# 101
  • София
Смини, Честит Рожден Ден!!!! Весело настроение и целувки от нас!  Hug  bouquet Hug

Ренка, страхотни снимки!

Рени, дано да ви се размине антибиотика! Надявам се да си по-весела при слвдващото писане!

# 102
Ренка, снимките са страхотни, ама няма ли малко по-подробно да ни разкажеш  Crossing Arms
Рали, кажи как е Реа  Heart Eyes
Къде е Аги?
Янче, успех със спирането на цигарките  Peace

# 103

Смин, честит рожден ден! Ооо, ти имаш и кръгъл юбилей! Желая ти здраве и да си заобиколена от любов! ПОжелавам ти и да имаш хубава изненада, с която да запомниш годината на кръглото тридесет!

# 104
Рени, ние също разболяхме Данката на 4 месеца - както го описваш, червено гърло и ужасна кашлица с хрипове. За да се махат по-лесно храчките, е добре да спи повдигнат - примерно в столче за кола, поне през деня. Прави се и едно масажче с потупване с пръсти на гърдичките 10-15 минути след сиропа за кашлица, за да е по лесно да се отдели храчката - с връхчетата на пръстите тупаш силно, все едно удряш барабанче, в посока отдолу нагоре към раменцата, като избягваш зоната на сърцето. Ако вдигне температура, го кърми по начесто, за да не се обезводнява. Дано се размине бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт