АПРИЛските деца се молят за Магито сега!!!

• 12 934
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит национален празник!

И Соня повтаря казаното с въпросителната частица "ли" накрая.
И аз понякога се чудя дали чува добре, защото я питам нещо и тя казва "А???" повтарям пак, тя пак "А??" и така 3-4 пъти. Но мисля, че нещо се прави на разсеяна.

Предлагам да обявим дата 10 март за превеждане парите на Смин.

# 76
Със малко закъснение  - Мила, Роси, честит рожден ден! Желая ти от сърце много здраве и положителни емоции!

Аз ли само не се чувствам празнично настроена на 3ти март, някак от всичко българско-национално ми се гади, нещо не трайвам държавицата, извинета за отклонението.

Гледам пари ще ми пращате  Mr. Green Лошо няма, ще чакам  Crazy

Альо скърца със зъби от малък, не го намирам за притеснително, започнал е да пита за всяко нещо "Защо?", "Така ли?"  Rolling Eyes

Поздрави   bouquet

# 77
  • Boston, MA
Честит празник!

Какво става с Маги?

# 78
  • София
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.21.28.01/1549650

Това е моята поръчка. Колко допълнително трябва да платя, за разходите по транспорт и тн, за да знам каква сума да преведа на Смин?

# 79
Честита Баба Марта и Честит 3-ти март!

Голяма скица е Ема  hahaha.

Ние вчера не бяхме на работа, защото ни затрупа сняг и училищата, градините и доста работи бяха затворени.
Днес пък Мимата имаше температура 37.8 + сополи и, въпреки, че от градината казаха, че ще я приемат така, решихме да си останем в къщи.
За фантазиите - фантазира си, че е всички герои от любимите си филмчета. Обаче още е далеч от "защо"-тата (може би донякъде заради двуезичието  newsm78).

Новината е, че си купихме билети за Бг, пристигаме на 29-ти март и се връщаме на 17-ти април. Ще сме в София обаче само първите и последните три дни, а те са работни. Ако все пак има навити за срещичка  Flutter дайте да разменим телефони.

И аз да питам има ли новини от Маги?

# 80
Преди малко се чух с Ели. Маги е по-добре, от вчера не е имала Т. От днес вече може да става и се разхожда. Ели звучеше по-добре, но е изморена вече. Нямат търпение вече да си ходят вкъщи и се на дява утре като мине визитацията поне да й кажат кво става и кога може да се приберат. Праща ви поздрави.

# 81
  • София
Честит празник, момичета!

Радвам се на новините за Магито. Дано скоро са си у дома!

# 82
  • Sofia
Здравейте майчета на априлските ни зайчета.   bouquet
Благодаря ви за пожеланията - да ви се връщат многократно!
Честита Баба Марта на всички, да сте здрави, здрави и пак здрави ви пожелавам!
Ние бяхме на село при баба и вчера се прибрахме, но следобяда бях на работа и едва сега успявам да седна за малко, не съм ви чела назад, но ще го направя довечера, че сега трябва да пооправя къщата.
Дано Маги да е добре вече и по-бързо да излизат от болницата, милата Ели сигурно вече е ужасно изморена и изтощена.

# 83
Честит юбилей на хубавото ни Миме!
Да е здрава и щастлива, обичана и неотразима!

# 84
Мимс, и тук честит празник приятелко!!!

# 85
СМИНКО,
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, ПОЗИТИВНА!
ДА СЕ СБЪДВАТ С ЛЕКОТА МЕЧТИТЕ ТИ!

Hug Heart Eyes Hug

Със закъснение, но от сърце:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИ!   bouquet С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДНА МНОГО ПО-ДОБРА ГОДИНА!

Честита Баба Марта   bouquet и Честит Ден на Освобождението ни  bouquet!
]

За скърцането със зъби щях да пиша - нашият док го обясни с неизразени емоции, мисля - на психологическа основа. Thinking
Петър е скърцал със зъби.
Докато спяхме в една стая, ги следях кой скърца, кой не - вече не мога.

За лъженето - и аз мисля, че не лъжат в истинския смисъл на думата, по-скоро фантазират, привличат внимание. Thinking

Утре съм на празник на мама в ДЯ - изненадаха ме с поканата, мислех, че няма да правят. Blush

Работещи мами - имате ли усещане, като моето - че децата си растат и нахитряват неусетно, което констатираме едва в по-дълги почивни дни или отпуски!?
Хем ми е радостно, че всеки си е поел пътя си, хем ме натъжава мъъъничко...
Confused

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 10:31 от envia

# 86
Смин ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  bouquet  bouquet  bouquet
Роси и на тебе /с малко закъснение/   bouquet

# 87
Смини, Честит Рожден Ден!!!!
Здраве и успехи за цялото семейство!

Ние се завърнахме от нашето малко пътешествие до Калофер, вчера и до Шипка стигнахме. Починахме си, Яна беше при нашите, от днес кой на ясла, кой на работа.
И тя много си измисля, като направи беля обвинява някоя играчка, пуска големи лафове - вчера казала на баща ми - о, дядо, ти имаш пари, хайде да ме водиш на ресторант  Crazy
Аз пък понякога си мисля, че на Яна й има нещо с мозъка - постоянно забравя, тръгва да казва нещо и "ъ ъ ъ ъ как се казваше това мамо, забравих го". Много ми е странна.

Надявам се Ели и Маги скоро да се приберат по-скоро у дома  Hug

# 88
  • Варна
Смин, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива! Али да се вреди за ДГ[/b][/size][/color]

Мен пак ме пратиха в отпуска Joy, поне не са ме съкратили баш за приема в ДГ ooooh!
Дано военните се размърдат, че аман!!!

# 89
  • София
Сминси, честит юбилей!
Много здраве, любов, късмет и още по-голямо и щастливо семейство!

Милото Магинце, дано скоро да са си у дома вече, и се свършва с  проблемите!  Hug

Ох, Енви, аз забелязвам нещо по-притеснително - калкото Вальо нахитрява, толкова аз оглупявам  ooooh!

Красе, дано да ти се уредят нещата по-скоро!

В крайна сметка, децата, който са в яслена група на ОДЗ, трябва ли да кандидатсват за градинска група, или не? Че нещо чувам много противоречиви мнения по въпроса  newsm78

И друго да питам, ако имам медицинско направление, което няма да използвам, трябва ли да го върна на GP-то да го анулира, или се анулира автоматично, ако не е ползвано?

Общи условия

Активация на акаунт