Нещо съм изпуснала
Нещо съм изпуснала 
. Гледам, че съм изтървала и годишнини и рождени дни. 

Дано скоро пребори болестта. 

. 
Как се оправяте в БГ не ми е много ясно. 

И ЕГН имам
Та сега имената в немският и в българският паспорт са раzли4ни. Не 4е българският е валиден, но това е друга тема 
Похвали се като полу4иШ неЩата 
Важното е да е zдраво, пък нали zнаеШ, не губи кураж, идва нов тираж
Направо не мога да повярвам 4е имат 5 номера раzлика
. Значи си е баш като бг номерацията. Но за съжаление няма да я огрее Ема , 22 номер ще и стане сега, а и бях харесала едни сандали , но няма 23 , пък лятото може 22 да са и малки. Както и да е , до лятото има време.
.
Маги още кашля. Ели милата звучеше много зле - изморена, изнервена и явно надеждата, че ще са си у дома поне за два дена я е крепяла много, ама са казали, че няма да ги пуснат ... ходили са на УНГ днес, уж само леко зачервено гърло има Магито, изписали са им капки за нослето ... голяма мъка е било да ги слага Ели, Маги не давала вече нищо и никой да и слага
Стана ми толкова мъчно ... от антибиотиците вените и се калцирали и едва намирали място да слагат абокатите ... от 1 март до сега са и сменяли 4 абоката

Сигурно хубаво си изкарала, аз утре ще се върна да прочета назад какво сте писали. Рени, още дълги години заедно и сплотени!

!

Обаче документалното оформяне сигурно си е отделен въпрос, което ти си направила преди 17 г. 

Много красиви места да посетиш, леко и безаварийно, а след време и нова кола да те зарадва 
Препоръчани теми