имаме и един резервенза Депеш също имаме билети, но сега ме мързи да погледна по колко бяха, ако не се лъжа по 70 лв.
!
. За млякото не мога да се произнеса, ама между вечерята и лягането Алекс изпива невероятни количества течности, а хич не ми се иска да е така, че нали все някога ще трябва памперса да махаме. В тая връзка вчера направихме първи опити в тая насока без особен успех
- пича си пишка в гащите и хич не му пука, че е мокър. Ако не го бях гушнала и двата пъти кой знае кога щях да разбера, че се е напикал. Имам и едно въпросче към мамите, които вече са решили въпроса с памперсите - как обличате малчовците сега? Слагате ли им още бодита? Малко сложно ми се вижда тва с бодита и пишкането в гърне
...
.
. Ще трябва да почакам докато си купим наше собствено жилище - а това не е ясно кога ще стане. Иначе пералнята ми е със сушилня и съм много доволна, а като си помисля колко случайно я купихме... Това беше първото нещо, което си купихме с мъжа ми и то я взехме втора употреба /поради липса на достатъчно средства, разбира се
/, но вече 4 години ни служи абсолютно безотказно.
!
А дано! 
Да си здрава, весела и засмяна! 
И аз си се радвам, Диана я отбих на 18 месеца по принуда (бях болна) и сега съм се зарекла, че докато тя и аз искаме, ще си се радваме една на друга

И аз си се радвам, Диана я отбих на 18 месеца по принуда (бях болна) и сега съм се зарекла, че докато тя и аз искаме, ще си се радваме една на друга 
Въпреки, че на моменти много ми се иска вече да се отбие.
. Все едно урочасах детето с много хвалене . Веднага го забрахме и го заведохме да го залепят . Не е много раната , но днес като го заведох им казах да внимават да не го бутне някое дете и да се удари пак. Тъкмо на баткото му зарасна раната на бузата , сега пък Евгений пострада . Докато пораснат , незнам още през какви предпятствия трябва да минем.
пък аз си спомням, че на Гергьовден празнуваш... 
В яслата наистина е много трудно да бъдат опазени, аз като гледам Стефан и "съучениците" му какви са хуни...
Надявам се Господ да ги пази.
а няма кой да ми помага, и с колата не става, че са едни улички... Нищо, тъкмо ще сваля малко дупе.