Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 899
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Нашите с мъжа ми за Мадона са за седнали и са по 160 лв. май  newsm78 имаме и един резервен
за Депеш също имаме билети, но сега ме мързи да погледна по колко бяха, ако не се лъжа по 70 лв.

# 166
  • София
Привет на всички Hug!

АнАн, и аз ги обичам Ю Ту, ама то тва са страшно много пари. Остава ми само надеждата, че ще решат някой ден да забиват и в България.
МММ, и от мен приятно изкарване  - като я знам Мадона шоуто сигурно ще си заслужава Peace. За млякото не мога да се произнеса, ама между вечерята и лягането Алекс изпива невероятни количества течности, а хич не ми се иска да е така, че нали все някога ще трябва памперса да махаме. В тая връзка вчера направихме първи опити в тая насока без особен успех Cry - пича си пишка в гащите и хич не му пука, че е мокър. Ако не го бях гушнала и двата пъти кой знае кога щях да разбера, че се е напикал. Имам и едно въпросче към мамите, които вече са решили въпроса с памперсите - как обличате малчовците сега? Слагате ли им още бодита? Малко сложно ми се вижда тва с бодита и пишкането в гърне newsm78...
Трапезица, супер е, че Евгений бързичко е свикнал с яслата. Пожелавам на всички, на които им предстой тръгване на ясла и те да се справят така успешно.
Шоши, и аз съм от шаманките Laughing. Е, вече кърмя Алекс само през нощта когато се събуди /минимум 2 пъти на вечер/ - през другото време не проявява интерес. За сметка на това нощем цока като за трима #Crazy.

За миялните машини - и съм твърдо "ЗА", ама скоро няма да ме огрее Sad. Ще трябва да почакам докато си купим наше собствено жилище - а това не е ясно кога ще стане. Иначе пералнята ми е със сушилня и съм много доволна, а като си помисля колко случайно я купихме... Това беше първото нещо, което си купихме с мъжа ми и то я взехме втора употреба /поради липса на достатъчно средства, разбира се Sick/, но вече 4 години ни служи абсолютно безотказно.

Днес ни се размина излизането - за не-софиянките да кажа, че тази сутрин осъмнахме с 10 см снежна покривка и което е по-лошо - духа ужасен вятър. Сега чакам Алекс да се събуди и се чудя вече с какво да го забавлявам и развличам.

Хайде чао за сега! Приятен ви следобед Hug!

# 167
Кики, мерси. А могат ли да се закупят билети за Депеш свободно или са посвършили вече?
Жени, възхищавам ти се за силите при нощното кърмене. Аз издържах до годинката и го разкарах слава Богу лесно и безболезнено. Не е за мен тая работа...Сега си се гушкаме и кърмим сутрин и вечер, а някой път и като се сети през деня ме разсъблича Crazy

# 168

АнАн, и аз ги обичам Ю Ту, ама то тва са страшно много пари. Остава ми само надеждата, че ще решат някой ден да забиват и в България.
Сега пък излезе инфо, че ще има 10 000 билета от по 30 евро!  Party А дано!

# 169
  • Варна
Шоши, Жени, евала ви, че още кърмите!

# 170
  • София
Шоши, билетите за Мадона са от 100 до 200лв. Беше голяма драма, защото тези от 150 и 200 пред сцена бяха запазени за фен клуб и свои хора.
Тези от випа, като на кики и другите седящи се изчепрваха. Системата блокира няколко пъти. И накрая се сдобих с билет от 100лв. И два часа по късно пуснаха още от желаните от 150, ама късно.  И така цялата агидка, без една връзкарка. Зето до последно си трая и тя е купила от 200.
Същия ден навсякъде чувах коментари за драмата. И по телевизията и в любимия ни форум.

# 171
Ауу, срам, чак сега видях, че всички с прекрасното име Галя имат имен ден  ooooh!
Лъвице, честит празник!  bouquet Да си здрава, весела и засмяна! Hug
Мерси за билетите.
А, и Гери да не забравяме Wink И аз си се радвам, Диана я отбих на 18 месеца по принуда (бях болна) и сега съм се зарекла, че докато тя и аз искаме, ще си се радваме една на друга Heart Eyes

# 172
  • София
Ауу, срам, чак сега видях, че всички с прекрасното име Галя имат имен ден  ooooh!

Гале, честит имен ден! Да си много здрава, щастлива, обичана и уважавана ивсе така отдадена майка!

А, и Гери да не забравяме Wink И аз си се радвам, Диана я отбих на 18 месеца по принуда (бях болна) и сега съм се зарекла, че докато тя и аз искаме, ще си се радваме една на друга Heart Eyes
И аз и аз!  Laughing Heart Eyes Въпреки, че на моменти много ми се иска вече да се отбие.

Дадох преди обяд акитата и скоч лентата. Учудих се каква голяма разлика има в цените. В поликлиниката ми взеха 25лв., а в Цибалап (там проверих) щеше да ми излезе 51лв. Чух се с директорката и й обясних, че заради ремонт сме отложили тръгването и искам да я пусна от другата седмица, а тя ми казва" Ами ще изчакате още 2-3 месеца, защото има две групи с шарка." Обясних й, че ако се разболява по-добре да е сега преди да се върна на работа и се съгласи няма къде да ходи.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 23:03 от GERY80

# 173
Здравейте момичета. Вчера нали много се хвалих , че Евгений е свикнал бързо в яслата и ми се обадиха на обед , че детето си спукало главичката на радиатора Close. Все едно урочасах детето с много хвалене . Веднага го забрахме и го заведохме да го залепят . Не е много раната , но днес като го заведох им казах да внимават да не го бутне някое дете и да се удари пак. Тъкмо на баткото му зарасна раната на бузата , сега пък Евгений пострада . Докато пораснат , незнам още през какви предпятствия трябва да минем.
Оплаках ви се , дано на никои не се случва.  Чао ви от мен и лек ден.

# 174
  • София
trapezica, съжалявам, че Евгений е преживял този неприятен инцидент и дано не се повтаря.

Хайде по едно кафенце

# 175
Ау, наистина ли Лъвичката вчера е имала Имен ден? Гале (и всички именички) - да си жива и здрава и от късмет и добри приятели да не се отървеш!  Hug пък аз си спомням, че на Гергьовден празнуваш... Blush
Трапезица, ужас, миличкото!  Cry В яслата наистина е много трудно да бъдат опазени, аз като гледам Стефан и "съучениците" му какви са хуни...  ooooh! Надявам се Господ да ги пази.  Confused Дано не ви се случват повече такива ужасии!
Макарони в понеделник тръгва на частна ясла, до юни.  Confused За него не се тревожа, той си ми е хаймана и като го питаш къде отива, отговаря "яш" (ясла), ама аз малко ще се озоря с воденето на двамата сутрин, че всички сме в различни посоки  ooooh! а няма кой да ми помага, и с колата не става, че са едни улички... Нищо, тъкмо ще сваля малко дупе.  Wink
Гери, благодаря за кафенцето!
И от мен голямо браво за кърмачките!  Hug
Мъж ми днес е рожденик и сутринта забравихме да го поздравим с Фефо  Embarassed, представяте ли си? Много лоша съпруга съм.  Crazy

# 176
Е, добре де, трудно е да се опазят много деца, това го разбирам, но да не е обезопасен радиатора, това не мога да го приема?! Shocked Чета, че от родителите се събират пари за какво ли не по детските заведения, защо не искате на първо място да се направят сигурни тези места?
Ха добро утро!

# 177
Оооо, Шоши, не подхващай тази тема...  Confused Радиаторите са както са навсякъде. Най-много да са пъхнати под някакъв плот, който малко да ги изолира. В нашата група пред тях са масите за хранене, така че подобни инциденти не са ставали, но децата са адски изобретателни.

# 178
Шоши тои уж е обезопасен радиатора с дървено покритие , но и това покритие има доста остър ръб. Днес нарочно влезох в стаичката на децата и го погледнах , въпреки че не е позволено да се влиза . Те са много ниски радиаторите и сигурно някои го е бутнал, за да се удари отзад на главичката . Раната му е в косичката и дори да остане белег , поне няма да се вижда от косата.
Сега се надявам , че след този случай трябва да бъдат по-отговорни и наблюдателни сестрите и лелките.

# 179
Анту, да ти е жив и здрав мъжо!
Трапезица, как е Евгений? Пипа ли си раната?
Шоши, в нашата градина пък даже няма и дървена "кутия" на радиаторите по предписания на Пожарната и съответно на Гого също му беше спукана главата по този начин.
Аз пък имам билет за Депеш мод, как само чакам 18 май, не е истина! Че на предния концерт бях с гипс на крака и ги слушах по телефона само.

Общи условия

Активация на акаунт