моя разбойник заспа чак сега и то на килима
  направо нямам думида се отчетем и ние за яслата
Дефакто на нас това ни е 7-ми ден но след като ходи първо 2 дни после един месец бяхме болни,пак ходи 3 дни аиде още седмица и половина болни и от вчера правим трети опит
Най-вначалото всичко беше песен сам си влизаше и на обяд дори не искаше да си тръгва,но след голямо прекъсване нещата коренно се промениха и почнаха едни ревове, тръшкаме сутрин ,недава да събличаме якето и шапката,едва обухме пантафите сутринта,но лелите да огтини и особенно едната сестра и явно ги занимават добре защото на обяд беше спокоен и дори не се разплака днес.
Така че мами на тръгващи деца трябва да стискаме зъби още малко,и както всички казват скоро ще свикнат
успех на всички и най-вече здраве

от вторник,направо незнам какво става с това дете.Винаги след 15-то число на месеца се разболява.Сега майка ми излезе болнични че аз 3 месеца под ред излизах аз.Почти цялата група е болна,днес носих бележката за отсъствията и да кажа че от понеделник се връща на ясла,и те казаха че вирусче е тръшнало всички деца. 
Дано вече няма болести,че се мъчат малките ни душици.Хайде останете си със здраве момичета!Лека вечер!!					
, карам шофьорските курсове, поработвам по малко, ... и тези 3 неща.

! Много труден, но няма начин. В къщи най-успешното решение бе, че Оги ще ходи сутрин с тате на ясла. С него сякаш не се лигави толкова и някак по-мъжки се държи винаги. ТА защо не опитате тази хитрост?
. При Оги то имаше невероятен ефект.
, че тея въшки обожават пързалянето с шейни. Ако някой се реши, че може да дойде - ходиме от 10 до 12 ч. на Дендрариума и се пързаляме на близката пътека за Златните мостове.					

Радвам се, че Ники има напредък с яслата и е много хубаво, че си доволна от лелките. 
/ и после при личната за ваксина да му бием, но така и се отложи за да не стане инфекция. То ние с нашата реимунизация станахме прословути,защото бихме и манту за белега после болни абе....не е за приказване. 
 Чакам майка с нетърпение , колкото и лошо да звучи.