Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 788
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
привет привет
моя разбойник заспа чак сега и то на килима  smile3524  направо нямам думи
да се отчетем и ние за яслата
Дефакто на нас това ни е 7-ми ден но след като ходи  първо 2 дни после един месец бяхме болни,пак ходи 3 дни аиде още седмица и половина болни и от вчера правим трети опит
Най-вначалото всичко беше песен сам си влизаше и на обяд дори не искаше да си тръгва,но след голямо прекъсване нещата коренно се промениха и почнаха едни ревове, тръшкаме сутрин ,недава да събличаме якето и шапката,едва обухме пантафите сутринта,но лелите да огтини и особенно едната сестра и явно ги занимават добре защото на обяд беше спокоен и дори не се разплака днес.
Така че мами на тръгващи деца трябва да стискаме зъби още малко,и както всички казват скоро ще свикнат
успех на всички и най-вече здраве

# 256
Успех на всички мамита и дечица с адаптирането в яслите!Като чета и сърчицето ми се свива чак. Асе ,кажи ,малката принцеска още ли си цока пръстите ,ние имаме голям проблем и днес я водих и на кожен лекар ,пръстите които цока и станаха като с екземи ,направо грозни да си го кажа направо .Що неща изчетох и приложих май нищо не помага много упорита работа ,и докторката ми казва ,че това, което ми изписва ще облекчи кожата ,но ако ги цока пак може да загрубее и да добие този вид. Имам чувството ,че от както се борим с проблема и ги цока повече ,дори вече палците ги отказа незнам как ,но изрежда другите пръсти. Моля ви всички ако знаете някакъв метод споделяйте опитах много неща от Нова година насам , и все се надявам ,но ми е гадно да гледам как си опропастява пръстите ,дори единия показалец и се цепна до кръв.

# 257
Момичета пак сме болни  Cry от вторник,направо незнам какво става с това дете.Винаги след 15-то число на месеца се разболява.Сега майка ми излезе болнични че аз 3 месеца под ред излизах аз.Почти цялата група е болна,днес носих бележката за отсъствията и да кажа че от понеделник се връща на ясла,и те казаха че вирусче е тръшнало всички деца. PraynigДано вече няма болести,че се мъчат малките ни душици.Хайде останете си със здраве момичета!Лека вечер!!

# 258
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Съжалявам мили момичета, че ви пропускам напоследък, но съм доста заета и ...  Embarassed
Ще се върна по-късно да ви чета, но искрено се надявам, че всичко при вас е наред.  Peace
Аз Дюканствам  Mr. Green, ходя на зъболекар  ooooh!, карам шофьорските курсове, поработвам по малко, ... и тези 3 неща.
Много ми липсвате, до скоро.  Hug

П.С. И честитката за 8-ми март не съм си махнала от подписа даже  Embarassed

# 259
  • welcome to the Jungle
Гери, през ужасен период минавате с Елнка   bouquet! Много труден, но няма начин. В къщи най-успешното решение бе, че Оги ще ходи сутрин с тате на ясла. С него сякаш не се лигави толкова и някак по-мъжки се държи винаги. ТА защо не опитате тази хитрост?
Това с неспокойствието сутрин може да бъде за кратко, но може и доста да продължи. Да те подсетя - правила си вече първичен преглед при хомеопат ( ако не се бъркам), - поискай хомеопатичното за ясленската мъка  Wink. При Оги то имаше невероятен ефект.
Любанко всеки четвъртък го оставям в детски център за по два часа и едва вчера за първи път не се разрева като си тръгвах. Хем е с брат си там заедно и са 3-4 деца максимум  Wink.

Причислявам се в отбора на феновете на ужасите ( щот не ни стигат в ежедневието  Mr. Green). Само дето си падам повечко по филмите, че за книги не се усещам да ми остава време напоследък  ooooh!. А ако остане - гледам да си опреснявам знанията на професионална тематика.  Sunglasses

Имахме мерак да ходим на вилата този уикенд, ама по прогноза - Баба Марта щяла задължително да ни покаже коло луда била Mr. Green, та май ще си отложим това удоволствие. Но пък Витоша няма да я пропуснем  Whistling, че тея въшки обожават пързалянето с шейни. Ако някой се реши, че може да дойде - ходиме от 10 до 12 ч. на Дендрариума и се пързаляме на близката пътека за Златните мостове.

# 260
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Мисля, че ако я спра ще бъде по-трудно после. Дано Макси вече е по-спокоен и дупето се оправи бързо.
Гери, привет!
Прочетох ти поста от предишната страница. Много е неприятно и болезнено, но не се отказвай. Това е моят съвет. Аз също съм доволна от лелките и особено от едната. Тя всеки ден ми дава отчет, но нейните думи са точно същите, ако сега се откажеш после е по-трудно. За Никола днес това е 14 ден на ясла с пауза от 5 дни по 3-мартенските празници. Повярвай ми, сама виждам напредъка. Вече спи по около 1 час. От 3 дни си играе с дечицата, а преди всеки ден като отидех да го прибирама, той стоеше до лелките, хванат за ръка. Сутрин още от нас почват пазарлъците: не тия дрехи, другите; у нас да спинкаме; не якето, не ботушите; в яслата пък обратното - не иска да го събувам, рита пантофите, сваля си елечето, абе ужас просто. Вчера и днес вече дори не плаче като преди, а само грешно хленчи. Мъчно ми е, но няма начин.
Днес ми скъса сърцето направо-седнал е на пейката, аз му слагам пантофките, а той е взел телефона ми и нарежда: Дядо Куик, доди, доди, дядооо.
Това е баща ми, който от както проговори е кръстил Куик/Велик/ и сега не иска да го нарича по друг начин.
Та така. Отплеснах се, но мисълта ми беше - сила и търпение. Успех!  Hug

# 261
  • София
Здравейте,

Алекс и без да е на ясла не ще да се облича, после не ще да се съблича.
Вечер, като си приберем иска навън. А тези дни беше студено. ЗА мен де - на негоне му пука. И ме бойкотираше, седи със шапка шал, и а си махнал нещо се облича и потропва с кофа и лопата.

Иначе наистина, като че ли имат респект от бащите и така трябва да бъде. Та съвета на Лъвицата ще проработи, ако таткото има възможност да води детето на ясла.

Аз днес съм на гости и го оставям при баба му. И вярно рядко го правя, но и ние сме хора. А пък като се сетя колко ще му е криво довечера. Добре, че утре вече ще му е минало.

# 262
  • София
happywoman, супер, че лелките са готини, това е много важно, за да се чувства детето спокойно.
Лусия, не мога да дам съвет за отказване от цокането на пръсчето, но се надявам скоро да се справите с проблема. Чувала съм, че има някакви кремчета за тази цел, който са неприятни на вкус.
eli_ok2, пожелавам бързо оздравяване на малкия.  Praynig
Cigarette, браво добре запълваш времето си.  Simple Smile Радвам се, че Ники има напредък с яслата и е много хубаво, че си доволна от лелките.
Гале, ами не знам Ели как ще се държи ако баща й я води, но ако се наложи ще пробваме. За сега ще се въздържа от хомеопатката. Това, че оставяш Любанко за 2-3 часа е много добре и аз трябваше да го направя.

Като я взех на обяд беше по-спокойна. Опита се да се разплаче, но нещо се разсея и не го направи. Поигра си малко на вън и сега спинка.  Simple Smile Подразних се, защото след почти 3 месеца ремонт не са си свършили работата и сега всички вътрешни врати ще бъдат сменени. Сутринта се разхождаха 2 майстори в групата.

# 263
Привет, момичета!
От няколко дни само ви чета и не пиша, но нещо ме тресат едни трески....
Реших да почна да ходя на фитнес с инструктор, че нещо се изкалпазаних и като съм само ходех по 2пъти на месец ooooh!което си е просто смешно. Така че от другата седмица надявам се съм вече редовна, вече направих една тренировка и съм доволна.
Радо започнах да го водя в една частна занималня за по няколко часа, за да свиква да ме няма, и да е с други хора, освен с мен и майка ми. Вчера стоях с него през цялото време, днес ксе поизнизах и не беше търсил, даже не разбра, когато влязох. Замислила съм да му слагам Превенар/пневмокококова ваксина/, че дано си спестим някои заболявания в яслата.
Момичета, но най-голямата ми драма е с работата.... Там където искам, не обяват конкурс, на старата работа не ми се връща, защото е гадна и зле платена. Замислила съм нещо частно, за което се нуждая от финанси, а това няма нищо общо с професията ми, от която не искам да се отказвам. Мъжът ми и той ми подхвърля някакви неща, за да ме провери, но явно и той не е съвсем сигурен и не ми казва всичко. И въобще голям хаос, а аз съм от хората, които планират всичко и неизвестното ме плаши до смърт. Не съм и особено решителна, защото заради децата, всъщност съм зависима....Ох, казах си го.
Момичета, зная че ви е трудно с дечицата, които тръгват на ясла. С думи няма да ви стане по-леко, но наистина е нужен период в развитието и социализацията на децата. Нужно е и време за мама или поне аз не съм от тези майки, които искат цял живот да гледат само деца, къща и мъж Wink
Благодаря, че прочетахте писанията ми!

# 264
Момичета стискайте ми палци резултатите ми този път да са добри и да започнем опитите за бебче. Днес ми назначиха още много изследвания и в понеделник след обед ще са готови ако всичко е наред ще има зелена светлина.Така се обнадеждих ,доктора ме успокои ,че според него всичко ще е на ред този път от прегледа установи голяма промяна след лечението и... дай Боже наистина вече ставам нетърпелива. Дано не ви досадих с моите терзания.

# 265
  • welcome to the Jungle
Момичета стискайте ми палци резултатите ми този път да са добри и да започнем опитите за бебче. Днес ми назначиха още много изследвания и в понеделник след обед ще са готови ако всичко е наред ще има зелена светлина.Така се обнадеждих ,доктора ме успокои ,че според него всичко ще е на ред този път от прегледа установи голяма промяна след лечението и... дай Боже наистина вече ставам нетърпелива. Дано не ви досадих с моите терзания.
ЛУси, не само, че не досаждаш, но напротив - носиш само позитивни емоции!   bouquet За мен тези новини, за създаване на нов живот и раждането му, са едни от най-най-прекрасните в нашето битие  Hug. От днес настъпи пролетта, сезонът на новото начало, на зараждането и разпукването на живота  Hug, дано да си в хармония с нея и скоро да се похвалиш   bouquet

# 266
Привет!
Луси,успех и късмет ти желая HugИ скоро да ни зарадваш с добра новина Peace
Гоголина,с тая работа и аз съм като теб,пълна каша ми е в главата.На старата работа ме чакат с отворени обятия,но паричките са малко.Работата е на смени и ще имам проблем с училището на Митко,но поне болничен и отпуска мога да ползвам винаги.
Днес ги водих и двамата на лекар,зачервено гърло и хрема.На Стами малко му се спря хремата,но не дава да му пипна нослето.И аз съм на АБ,че имам проблеми с венците,вчера претърпях една малка операция и днес положението е по-добре.
Лека вечер!

# 267
Здравейте на всички, Hug
скоро не съм влизала и не съм ви изчела  Embarassed
Набързо да се оплача и да си кажа плановете за напред- преди два ни мой Младен набара ножицата и така се поряза, че не можах да спра кръвта уплаших се и се обадих на мъжо да идва, та с негова помощ успяхме/като се огледа и каза да не си клала нещо тук  Crazy/ и после при личната за ваксина да му бием, но така и се отложи за да не стане инфекция. То ние с нашата реимунизация станахме прословути,защото бихме и манту за белега после болни абе....не е за приказване.
Смятам началото на април да го пусна на ясли за да видя как ще се адаптира към деца към всичко, в къщи лудва и прави беля след беля използва мен за трамплин, да не говори колко пъти си удря устата и даже има вече белег на брадата  ooooh!
определено сме от кротките бясове, може да си играе, но хванат ли го дивите елате че да видите  #Cussing out Чакам майка с нетърпение , колкото и лошо да звучи.
Лелееее, колко дълъг стана поста, хайде чао.
Отивам в банята докато звяра спи  Joy Joy Joy

# 268
Честита Първа Пролет  bouquet

Много усмивки, здрави дечица и позитивни мисли ви пожелавам

Лусия  Hug
Гери дано Ели скоро свикне в яслата и да не плаче. На мен от сега ми е притеснено, а чак края на лятото ще пускам Деси на ясла. Като знам как постоянно ме търси и ...
Късмет и здраве на всички.

# 269
  • Пловдив
Честита първа пролет момичета!    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт