Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 788
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ!
Простете, ако съм ви засегнала  Praynig
Сашун, и аз съм на мнение, че посищенията при лекар са задължителни, но и ние трябва да си помогнем и да се променяме.

# 46
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете румени, засмени и много здрави!

Ееее ама, стига сте ме изкушавали с тези торти  Mr. Green. Някои от нас се опитват да постят  Laughing.
Цигарке, сигурна съм, че тортата е божествена  Hug  Peace.
Аз да се похваля днес си купих страхотни ботуши и съм мнооого доволна.

# 47
Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, румени, засмени...  :hug
:

# 48
Добро утро

Да почерпя днес мъжо има РД

# 49
Тед, да ти е жив и здрав!!!

# 50
Тед, да ти е жив и здрав и дълги години да се обичате!

# 51
  • Варна
Тед, да е жив и здрав и дълги години да ви обича, слуша и глези, животът ви да е така богат и разнообразен като почерпката ти Mr. Green! Това май си бяха пожелания за теб  Laughing.

# 52
  • Пловдив
Тед да ти е жив и здрав рожденника ! Дълги години да слушате взаимно  Mr. Green Hug Наздраве !

# 53
Честита Баба Марта, весели и засмени да сте!
Тед, честит ти рождник, да е жив и здрав и късметлия!
Децата са у дома, татко им също, аз съм хепи!  Party
Макарони е пораснал, шишко мамин, много ми е сладък.  Heart Eyes Вече яде сам, макар и не съвсем успешно (с лъжицата). Променен е, после ще пиша, че сега няма време. Wink
Цунки, до скоро!

# 54
  • София
Тед, да ти е жив и здрав рожденика!  Много години да се обичате, уважавате и помагате!

Анту, много се радвам, че се събрахте най-накрая цялото семейство!

sachun, какво стана, че Вальо си е цепнал главичката? Надявам се, че малкия е добре и няма да има повече такива инциденти.

Yoya, пиши как са нещата при теб.

# 55
Честита баба Марта! Тед ,да ти е жива и здрава половинката! Ние се завърнахме от слънчева Испания и прекарахме чудесно. Децата ми бяха най-забавни-такава любов не бях виждала ,то се целуваха и прегръщаха до скъсване. А маймунджулъците им край нямаха направо се разтопих докато ги гледах и така ме вдъхновиха да си имаме още едно детенце. Щом се справя с домашните задължения тези дни ще ви кача снимки на двамата братовчеди,и незнам дали ще ми повярвате ,но днес вече ми липсват ужасно много.А от както сме си тръгнали Диди не спира да говори за Матео(братовчед си ),а той милия се къса от рев.Между другото се изумих Диди с каква лекота повтаряше испански думички ,дори смесваше двата езика и се получаваха супер смешни изречения Laughing  И накрая да пожелая на всички болнички да оздравяват .

# 56
  • welcome to the Jungle
[Гале, къде се загуби? Пиши как сте, момчетата здрави ли са?

оп, тука съм.  Hug благодаря, че си се сетила за мен   bouquet

Напоследък нещо не ни върви с докторите, които гледат мъничетата. Единствено от тази графа вадя  д-р Масларски  Blush, който имам чувството, че е несравним и направо извънземен, безупречен, но напоследък нещо доста често ни се случи да бъркат диагнози... Както и да е, преживяхме доста гадни мигове, но слава Богу, всичко се оказа кьорфишек и реалността е в полза на нас, а не на шантави диагнози от изкукуригали "професионалисти". Да не говорим, че на Любанко Пирогов започна да му става добре познато местенце, благодарение на бурните игри с батко си и раните, които се появяват въз основа на зле изчислени траектории на два свободнодвижещи се "пършинга"  Mr. Green

Инак сме добре  Mr. Green.
Любанко расте, зъбенцата са подредени без 3 кучешки и задните кътници. Дърдори разни думички, разпитва редовно кое как се казва и е сладурко. Ненадминат е на компютъра - хваща мишката и вече безпогрешно си отваря и затваря разни прозорци, сменя картинката на акаунта, отваря си скайп и си набира със зелената слушалка произволни абонати да си говори с тях  Mr. Green, като диалогът се свежда до "Бабоооооу, Леляяяяя", щото е свикнал с тях да си "говори" . Скица и половина.

Тед, да ти е жив и здрав любимия мъж!

Анту, много се радвам, че сет отново заедно  Heart Eyes, много мъчно ми беше, когато четях за празника на Стефчо  Blush   bouquet

Светли, радвам се, че си се оправила  Blush. Та чак ме загриза любопитството какви ли са хубавите новини от доктора  Wink, че от край време ти  пожелавам наум Божо скоро да става батко  Sunglasses

Лусия, малко съм пропуснала, ама да попитам, освен чудесното изкарване, което струи от поста ти, как пътувахте и как му понесе това на детето  Flutter

# 57
  • Пловдив
Честит празник момичета !

# 58
  • София
Честит 3-ти март!

Да имаме много поводи да се гордеем, че сме българи и живеем в България!

# 59
  • София
Честит празник и от мен!

Тед, честит ти рожденик на патерици! Да ти е жив и здрав и още дълги години да се обичате и разбирате!
Лъвичке Hug, липсваш - пиши по-честичко. Ама какви са тези перипетии, какво е това чудо #Crazy. Радвам се, че всичко е завършило благополучно. Какво стана с твоето завръщане на работа?
АнАн, супер, че вече сте в пълен комплект - направо не мога да си представя, толкова дълго да съм отделена от моя мъник. Чакаме повече подробности за Мацо Heart Eyes.
Лусия, добре дошли отново на родна земя. Чудесно е, че сте изкарали добре и че децата така са се харесали - представям си каква сладка гледка са били Hug.

Ето и нещо да се посмеете.

Хайде лек и весел ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт