Тед,да ти е жив и здрав рожденика!
АнАн,браво на Мацо!Много се радвам че вече всички сте заедно

Малкия набарал някъде запалка и и си играел  сестра ми докато види и пердето гори,докато отиде да вземе вода да се върне цялата стая.Звънали на пожарната и дошли бързо и няма много поражения.Пфу да минава тоя ден. 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! 
. Добре, че всичко е завършило що годе без големи поражения  
.
!
. Вярно, че двата пършинга сигурно ти отнемат 110 процента от времето, но пиши все пак от време на време да знаем, че сте добре  
.

. Та чак ме загриза любопитството какви ли са хубавите новини от доктора  
, че от край време пожелавам наум Божо скоро да става батко  
. Хубавите новини бяха, че няма лоши  
 Радвам се, че сега сте по-добре.
 Новата ми клавиатура е ко да ви разправям.Мъжу грабнал една от един куп с клавиатури втора ръка и тя с немски клавиши,че сега малко търся някой букви,но ще свикна.Добре сме с малкия,днес му мина първият ден в яслата,надявам се този път да се адаптира.Нито едно друго дете не плаче в групата,само той се дърли като магаре.И така  
 хайде хубав ден на всички.Свелте радвам се за теб.
 едно червено носле и трябва на малката и малко по голяма уста.Готова е за цирка  
 Голяма сладурана.Ади лека от мен   

.

Дано Гош си каже безпроблемно стихчето!
 Това ми се е случвало и на мен, моля се в този крем да няма наистина нищо вредно, щото чистенето му със сигурност е мисия невъзможна.
 Стискам палци да не стъпвате повече там!  
 Освен това, понеже два месеца хич не съм я припалвала  
 акумулаторът е супер изтощен и нещо трудно се зарежда, та май нов ще трябва, но да видим. 					
. Дано повече не се повтарят тия поразии. КАто ми каза за сцепената глава на Ивката, се подсетих що ходиме често до ПИРОГОВ и що купувам крем за близо 100 лева да махаме белези от муцунката на ЛЮбослав, ама нейсе.... Такива да са ни проблемите, не по-тежки.
 Сигурна съм!
.
 Дано ги намериш   
 Единственото злато у нас ( щото хич не го обичам като метал) и го няма ...