Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 780
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник момичета! bg bg bg
Тед,да ти е жив и здрав рожденика!
АнАн,браво на Мацо!Много се радвам че вече всички сте заедно Hug

# 61
Влизам да ви разкажа за днещния ден фатален 3 март.
Сутринта Ивайла падна и си сцепи главата и от там по домашни дрехи в бърза помощ.Гледка -омазана в кръв зашото не дава да я избърша,помъча ли пипа цепнатото и още повече кръв излиза.По на с с баща и кръв ще кажеше ,че сме се колили.Добре ,че в бърза помощ действаха бързо и адекватно.Зашиха я и се прибрахме.Преди малко сестра ми звъни и вика "Йони запали  апартамента"/малкия ми племеник/при което кръвта ми слезе в петите.Отидохме в тях и щях да припадна.Викам си егати фаталния празничен ден. SadМалкия набарал някъде запалка и и си играел  сестра ми докато види и пердето гори,докато отиде да вземе вода да се върне цялата стая.Звънали на пожарната и дошли бързо и няма много поражения.Пфу да минава тоя ден. Twisted Evil

# 62
  • Варна
bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! bg

Леле, Маслинка, големи екшъни са при вас днес  ooooh!. Добре, че всичко е завършило що годе без големи поражения  Hug.
АнАн, чакаме снимки на големия Мацко  Hug!
Лусия, страхотно е, че сте изкарали добре при сестра ти. Жалко, че е толкова далеч и рядко се виждате.
Гале, изгуби се като жълтите стотинки  Naughty. Вярно, че двата пършинга сигурно ти отнемат 110 процента от времето, но пиши все пак от време на време да знаем, че сте добре  Hug.
И въодушевена от линка, който Жени пусна, за което и благодаря:

Бяхме на гости на едни приятели и нашата красавица набарала един крем "Здраве" от някъде, а това беше резултат от суетата и  Mr. Green. Няма да има бръчки до дълбока старост  Laughing.

# 63
  • Варна
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!  bg

Аничке, голяма сте гледка  Laughing
Жени, суперски снимки  Sunglasses

Маслинке, съчувствам ти за гадния ден. Почти свърши, дано скоро не ти се повтаря  Hug

Светли, радвам се, че си се оправила  Blush. Та чак ме загриза любопитството какви ли са хубавите новини от доктора  Wink, че от край време пожелавам наум Божо скоро да става батко  Sunglasses
Тц, не позна, ама дано някой ден и това го чуя  Hug. Хубавите новини бяха, че няма лоши  Laughing. Не ща да ви занимавам с проблемите си. Хванала съм пътя към изцелението, дано го извървя докрая.

# 64
  • София
Маслинке, денят ви наистина е бил кошмарен. Confused Как е сега Ивайличка? Добре, че при пожара няма пострадали хора.
Гале, ужас, нямат край проблемите. ooooh! Радвам се, че сега сте по-добре.
Светли, стискам палци да извървиш докрая пътя към изцелението.
Ани, ама Ели е страхотна, много е сладка.  Heart Eyes
Лусия, радвам се, че сте изкарали чудесно и децата са се харесали и са си играли. Ще чакам с нетърпение снимки.

# 65
Ето малко снимки от нашето пътуване на двамата сладури. Лъвичке, пътувахме със самолет,на отиване горе-долу добре,Диди плака само на кацането,но на връщане беше направо кошмарно.Диди сякаш озверя едва я вързах за мен с допълнителния колан ,когато това беше задължително,иначе се разхождаше и само в пилотската кабинка не бяхме. Тя казваше че е страх и нищо не беше в състояние да я укроти направо ми е гадно като се сещам все едно беше някаква инквизиция. Ох Маслинка ,какви чудесии сте преживяли само,как е детенце? И всички пострадали и болнички да се оправят!!! ох нещо съм се объркала със снимките ще опитам пак сори! Embarassed

# 66
Момичета, помощ не се справям ,защо не ми качва албума нещо съм много затъпяла май newsm78

# 67
  • София
Лусия, къде се опитваш да го качиш?

# 68
Гери,качих ги в снимка бг. но немога да ги препратя като линк тук във форума.

# 69
драс драс
Нямах компютър и вече имам нов.Честито за всички празници който пропуснах.   bouquet Новата ми клавиатура е ко да ви разправям.Мъжу грабнал една от един куп с клавиатури втора ръка и тя с немски клавиши,че сега малко търся някой букви,но ще свикна.Добре сме с малкия,днес му мина първият ден в яслата,надявам се този път да се адаптира.Нито едно друго дете не плаче в групата,само той се дърли като магаре.И така  Wink хайде хубав ден на всички.Свелте радвам се за теб.
Маслинке егати ужасите вчера,направооо настръхвам.
Лъвице,какво стана с киселите млека,че пропуснах темата.
Аничке  Joy едно червено носле и трябва на малката и малко по голяма уста.Готова е за цирка  hahaha Голяма сладурана.Ади лека от мен   bouquet

# 70
Здравейте и от мен. Честита Баба Марта на всички. Бъдете винаги румени и засмени.
Ние сме добре , Евгений вече свиква в яслата , казват че нямат никакви проблеми и е спокоен. Дано да е така.
Днес сме на тържество , послучай 8 - ми март в градината на Гошко , тои ще рецитира едно огромно стихотворение за мама  Simple Smile.
Маслинка , дано вече нямате такива лоши преживявания.
Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 71
Маслинка, съжалявам много за премеждията, на апартамента м****та му, добре, че хората не са пострадали! А Ивайла как е? Боли ли я? Да я гушнеш от нас!  Praynig
Светли, и аз най-много се радвам на липсата на лоши новини. Онзи ден като ме успокои гинчо, че всичко ми е наред, после седнах на раздумка с личната лекарка и й казвам,, че се притеснявам баш пък всичко като е наред  Laughing и тя вика "таз пък друга луда, що нямам проблеми?"  hahaha
Трапзица, хубав празник!   bouquet Дано Гош си каже безпроблемно стихчето!
Аничке, хохохохо!  Joy Това ми се е случвало и на мен, моля се в този крем да няма наистина нищо вредно, щото чистенето му със сигурност е мисия невъзможна.
Лъвичке, Пирогов, а?  Confused Моите са по-кротки, слава Богу, защото ние тук даже Пирогов си нямаме, а до Спешното по-добре да не стигаш.  Stop Стискам палци да не стъпвате повече там!  Praynig
Аз имам ядове малки - загубила съм документите на колата, не знам къде са. То бива да съм заплес, ама това мойто вече... не знам.  #Cussing out Освен това, понеже два месеца хич не съм я припалвала  Blush акумулаторът е супер изтощен и нещо трудно се зарежда, та май нов ще трябва, но да видим.

# 72
  • welcome to the Jungle
Маслинке, егати кошмарния ден, честно... ooooh!. Дано повече не се повтарят тия поразии. КАто ми каза за сцепената глава на Ивката, се подсетих що ходиме често до ПИРОГОВ и що купувам крем за близо 100 лева да махаме белези от муцунката на ЛЮбослав, ама нейсе.... Такива да са ни проблемите, не по-тежки.

Светли, стискам ти палци   bouquet

Лусия, благодаря за споделеното. Измислям варианти за морска почивка това лято, но старшно много се надявам моренцето ни да е извън България, а в Гърция или Турция примерно. За втората дестинация ще си трябва самолет, та да се подготвям психически ако натам се организират нещата.

svetli , ще го чуеш, усетиш, гушнеш  Hug Сигурна съм!

GERY80 , един КРЕТЕН ни вгорчи живота за 5 дни като обяви, че Оги има епилепсия след някакво безумно ЕЕГ, което му направи. Та по най-бързия начин се свързах с проф. Чавдаров и направихме второ ЕЕГ, с което професорът категорично отхвърли всякакви съмнения за епилепсия. Но тези пет дни ми бяха кошмарни, направо ужасни. А всичко тръгна от един най-обикновен профилактичен преглед, при уж препоръчан от наш познат невролог.  Още ме полазват тръпки като се сетя какъв ад ми беше в сърцето и главата... Но слава на Бога, всичко е наред и то категорично отхвърлено при това от най-добрия в тази област в България.

Жени, нещата с работата са благоприятни за мен - ще има конкурс за директорското място малко преди Любослав да направи 2 годинки. Още не съм на 100% убедена, че си заслужава да поема многото рискове срещу нищожното заплащане, което ще имам, та ще го обмислям кое-как, но има време.

Щък, аз бавно и методично си правя проби с кисело мляко като заквасвам купешка ВЕРЕЯ 3% (прясно мляко). За момента фаворити са ми На БАБА, ЕЛЕНА , ЕЛБИ, СЕРДИКА а последно пробвах с АКТИВИЯ. С активията стана добре, но има много цвик. Незная до колко е ползотворен този експеримент, но поне за себе си мисля, че открих няколко добри и вкусни продукта, на които ще се доверявам.

Аничка* , твойта кукла се е издокарала кат булка от с. Рибново  Mr. Green, само малко пайети и липсваха по муцунката  Joy.

*АнАн* , не се кахъри пък чак толкова за документите. Ваденето на нови такива е 70тина лева и 1 ден загуба. Вярно, не е като безхич и откъм финанси и откъм време, ама мисля, че нервите са ти по-важни. А и предполагам, че големия талон си е у вас  Sunglasses Дано ги намериш   bouquet
аз по подобен начин незная къде съм скрила 2 златни синджирчета на децата, дето им са подарък при кръщаването ... Crossing Arms Единственото злато у нас ( щото хич не го обичам като метал) и го няма ...

# 73
  • София
Здравейте,

Честито празници на всички! Надявам се да сте изкарали добре. С изключение на Маслинка, май не е имало произшествия.

Лъвице, твоята работа ми се струва много натоварваща психически, за сметка на това и зле платена. Добре, че имаш още време да решиш.

Като ви слушам, се радвам, че Алекс е по спокоен. Не че онзи ден не се бута на пързалката. Не че не хвърча след батковците в локвите и не прави опит да пие вода от там. Но това са си нормални неща все пак. Общо взето се пази. Знае, че като падне и го боли.

Ние добре си изкарахме почивните дни. Днес направих резервация за три дни от майските празници. МИ това е за сега.

Гери как е Ели на яслата днес.

# 74
Ивайла е добре.Играе си дивее,все едно не падала Laughing
Лионес какъв е тоя крем за белези,и аз трябва да и купувам да се махне...............
И забравих да ви дам задачка,според вас кой е на черно бялата снимка на автара ми? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт