Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 788
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
mmm_, ааа още не е тръгнала. Утре ще слагаме ваксина, другата седмица пускаме изследванията и живот и здраве мисля от 16-ти. Общо взето малко по-малко измествам датата.  Wink
Маслинке, на снимката да не си ти? Радвам се, че Ивайличка е в настроение и дивее.
Гале, много се радвам, че диагнозата на невролога е грешна.  Grinning Ако не е неудобен въпроса в кой Дом работиш?
Анту, дано не се наложи да взимате нов акумулатор и намерите документите.
Щък, честит нов компютър! С кеф да си сърфираш из нета.
lusia, как се опитваш да сложиш линк?

# 76
  • Варна
Гале, с гейша направих прилика, но за булка от село Рибново не се бях сетила  Mr. Green. Радвам се, че диагнозата се е оказала лъжлива  Peace  Hug. То и мен едно време ме бяха изкарали с Бехтерев  Rolling Eyes. На майка ми сигурно и се е скъсил живота.
Маслинка, радвам се, че Ивка бързо е забравила неволите  Hug.
АнАн, с мокри кърпички лесно се маха "Здравето"  Laughing. Да живее този който ги е измислил!
Щъки, честито ти РС!
Светли, липсата на лоши новини си е супер новина  Peace Wink.
ГериHug не я мисли толкова яслата.
На мен днес на обяд ми се обадиха да ходя да прибирам Ели. Била неспокойна и ревлива цяла сутрин, което не било обичайно за нея. Като отидох към 1 вече беше заспала (не ме дочакало горкото) и бяха установили, че сигурно я боли ухо. Водих я при хомеопатката и ни изписа друго лекарство. Каза, че лявото ушенце е леко зачервено. Ще си се гледаме 2 дни вкъщи и дано вече я оправяме тази хрема, че аман... Мисля, че и последните кътници я морят вече, защото като я питам къде те боли ми показва на бузката, където трябва да е зъбчето. Знам ли  Rolling Eyes. Ей я на сега, ръфа си солети, гледа анимация с кака си и гък не казва, а нищо не съм и давала.

# 77
Здравейте,
Маслинка, изтръпнах, не една, а две ужасии наведнъж. Дано нямаш повече подобни преживявания. Иначе и аз живо се интересувам от крема против белези и колко време след зарастване на раната се започва, защото и ние сме с цепната глава от празниците.
Гале, страшно се радвам, че диагнозата се е оказала погрешна. И аз при такава диагноза бих потърсила второ мнение. На нас една докторка ни каза, като малък, че Валери има рахит. Слава Богу, не беше вярно, но и аз 2 дни бях като попарена. А на теб - направо не знам какво ти е било.
Ние днес навън много се изнервихме, защото вместо детето да си играе спокойно, то все трябваше да крещя "Не, не" и да го отстранявам от някакъв боклук или от някое кучешко *. Накрая, когато лапна една празна, захвърлена бутилка, вече просто се прибрахме. Той все повече налита да пипа всичко и не слуша, но в крайна сметка, това нормална ли е, децата да няма къде да си играят. Срамота, че живеем в град, който има наглостта да се нарича Европейска столица.

# 78
Гери, исках да сложа албума в поста си ,друг път съм копирала албума и като го поставя в поста излиза линк,сега обаче нещо ненамирам такава опция да копирам ,а да го изпратя на приятел уф ама и аз съм си тъпичка не ги умея тези работи. Създадох нов албум в нашите юнските,на който му се гледа ,но определено ме домързя да качвам много снимки. Лъвице, на нашето летище ни искаха акт за раждане на детето като се мотивираха ,че сме с различни фамилии,ама то по принцип без акт не можеш да изкараш международен паспорт и ми се видя супер тъпо ,но... не ,че не направиха справка по телефона ,но  ако и при вас е така имай го в предвид. Иначе това ,че Диди се държа така не е критерий ,защото имаше и други деца ,които дори си поспаха по пътя ,но определено кацането им действаше зле и премрънкваха. Радвам се ,че с Оги всичко е наред  Peace ,а за докторите просто нямам думи ,добре ,че се намира и по някой свестен все пак. Ох ,Маслинка, какви са тези задачки закачки Laughing,като съдя по черно бялата снимка знам, че не е Ивка и най-вероятно ще си ти. Браво на детенце ,че не се е травмирала много.

# 79
  • welcome to the Jungle
Благодаря ви, момичета, за подкрепата!   bouquet Трудните мигове на психически стрес отминаха, но още не мога да си дам обяснение как може такива ОЛИГОФРЕНИ да носят бели престилки, да правят такива ГЕНЕРАЛНИ грешки в работата си и с лека ръка даже да предписват силни лекарства на реално здраво дете. Още повече, че се оказа в последствие, че не е разчел и правилно ЕЕГто, което е направил, та чак професорът го изкоментира красноречиво "що за колега му е тоя". Пази, Боже, от такава сган. И хич не бих му и скрила името на тоя "хубавец", а директно бих ви препоръчала да се пазите от него - Г. Пейчев от Първа градска болница (титлата доктор изрично му я спестявам).
Даже обмислях да пусна жалба срещу него в СЗОК, но след като първоначално предписа Депакина, старателно ми обясни по каква схема да го пие детето ми, малко след това "размисли" и ми вика - "хайде, няма да го пиете, а направете ново ЕЕГ след 2 месеца"  #Cussing out и не ми даде рецепта. Един вид - на ти диагноза, ама щото пък не съм сигурен, не прави нищо и почакай!  red Ако имах рецепта като доказателство + заключението на изследването, което е доста уклончиво бих му опукала една сносна жалба на тоя мизерник.

Маслинке, кремчето е това DERMATIX . 85 лева струва "голямата" тубичка от 15 мл, но пък се харчи много по малко и бавно. ЗА ефекта - виждала съм поразителния ефект на това кремче при огромен лицев белег и трябва да ви кажа, че редукцията на белега е почти на ниво пластична операция. Невероятен крем! Започвате да се мажете не по-рано от 1 месец след случката, а мазането продължава минимум 6 месеца, най-добре 1 година.

Аничка*, почти се е издокарала твойта палавничка:

# 80
GERY80 , един КРЕТЕН ни вгорчи живота за 5 дни като обяви, че Оги има епилепсия след някакво безумно ЕЕГ, което му направи.
Shocked  Shocked  Shocked  ooooh!
... и още не знам какви емотикони да наредя! Още едно доказателство, че в България само на едно мнение НЕ трябва да се вярва - нито за хубаво, нито за лошо! Много се радвам, че Оги е добре  Whistling, а подобни 'експерти' и 'специалисти' наистина могат да ти съкратят живота!
Талона ми е лесен, Лъвичке, големият е тука, ама за винетката как ме е яд, ако знаеш...  ooooh! Представям си едни 65 лв, хвърлени през терасата, примерно.  Tired Тъпо е да се ядосваш за пари, ама аз си се ядосвам, да му се не види! Имам крехка надеждица де - мъжо сега развива болтовете на шкафа за обувки, който е хванат към стената, дано се окаже, че са паднали зад него.  Tired
Хаха, Аничке, аз точно за тази булка се сетих.  Mr. Green А с кърпички наистина не бях пробвала, благодаря за светването.  Peace

# 81
На снимката на автара е баща и.Такава изумителна прилика...........не бях виждала.все едно ивайла гледам. Laughing

# 82
Добро утро!Ееее,край няма перални,прахосмукачки,готвене ooooh!всеки ден и след тебе нищо.Ние сме добре,моля се дъжда да устиска до обяд,че да мога да прибера децата.
Маслинка,кофти празник.Децата бързо забравят остава само ужаса за майките.
АнАн, дано да ги намерите документите на колата PeaceСега Мацо като е в Бургас ходи ли на ясла?
Лъвичке,нямам думи направо CloseДобре че сте се разминали с диагнозата.И на мен ми се е случвало,известен специалист по УНГ да изкара Митко глух,а при повторно изледване в София всичко да е нормално и детето да няма нужда от слухови апарати.Какво те накара да го заведеш на профилактичен при невролог?
Ани,голяма сладурана е Ели GrinningКак е днес момичето?
Щък,честит ти компютър!

# 83
Лъвичке, много добре те разбирам и съжалявам, че си минала през такъв ад Sad Сега само се радвай,че всичко е наред и си почини малко от доктори Hug

# 84
Момичета, ще ставам леля newsm44 newsm44 newsm44
Събитието ще е октомври- ноември, още не знам подробности, защото брат ми и приятелката му още са ошашкани, въпреки че беше планирано. Нямате си напрестава колко се радвам Heart Eyes
Лъвичке, добре че сте се разминали. От такива лекари, да пази Господ! Важното е, че Ого-Фого е добре!
АнАн, честита ти пълна къща SunglassesПредставям си каква радост е като сте се събрали всички Hug Намери ли документите?
Маслинка, как е Ивка? Наистина много си приличат с баща си. Моите маймунки и те са абсолютни копия на баща си като малки, но Гого вече почва да прилича повече на мен Mr. Green
Аничка, и аз имах такава случка с крем Здраве, само че барабар с дрехите и дивана Crazy
Гери, наистина не се шашкай толкова с яслата. За децата  е по-добре да са в колектив с връстници, но ние майките сме странно племе, притесняваме се за всичко.
Ди, на същия хал съм като теб. Поошетах за сутринта, после ме чака един обеден и един вечерен тур и утре отначало. Доста ме е стегнала шапката в това отношение, а колко имам да гладя, не е истина ooooh!
Щък, честит ти комп! Косьо как е с яслата? Аз съм била голяма ревла и по тази причина, защото не съм оставяла децата да спят са ме изместили  на 2,5г. на градина.
Лусиа, супер че децата са се харесали и са се "сработили". Кога ще се видите пак със сестричката ти? Сигурно ти е много мъчно. Ние преди два дена изпратихме брат ми/хем са в София, не са в друга държава/ и си поревахме с майка дружно.
Сашунче, как е и твоя юнак? Зараства ли раната?
Ние сме добре, Радо беснее, не яде и не спи #Crazy Аз чакам да се стопли и да ходим на разходка, да почва ясла, а аз работа. Такъв е план-графика, но какво ще стане, никой не знае.
Лек ден!

# 85
  • Варна
Гоголина, честитооо! Дано бременноста е лека и безпроблемна и да се радвате на сладко бебе  Hug.
Маслинка, и нашата кака е точно копие на баща си като бебе.
Ди, Ели днес си е ок. Няма дори сополи, а вчера казаха, че омазали престилката на леля си Ванче, но пък постоянно мрънкала, което естествено води до сополи. Сега се чуди какво да сътвори, скучно и е, особено без кака. Малко ме е яд, защото още една колежка отсъства, а друга е болна и не може да си остане вкъщи. Съвестно ми е  Rolling Eyes.

# 86
Ееее, Гоголинка, супер!   bouquet Лека бременност на бъдещата мама! И да не се шашкат с брат ти - трудното тепърва предстои.  Mr. Green
Ди80, засега се гледаме с Мацо вкъщи, че в моя офис има битови проблеми  Rolling Eyes и не ходим там, но тези дни ще ходя на оглед в една частна градина, където казаха, че могат да го вземат, а юни го прехвърлям в яслата на Стефан, който пък ще бъде абитуриент.  Laughing
Маслинке, много е малка снимката на аватара, нещо не мога да преценя, но щом казваш...
Да се похваля, че с колата всичко е наред, снощи намерихме документите, олекна ми. Повече няма да ви занимавам с моите глупости.
А Максим нещо не ми харесва - от сутринта е с лека температура, още нищо не съм му давала, има и разстройство. Хомеопатичката ни е в отпуск  ooooh!, а беше забранила да давам Ентероли и всякакви такива неща, та се чудя какво да го правя сега. Ще идем при личната, дано тя даде акъл. Силно се надявам ново зъбче да е виновника, но не знам...  Sad И все иска да го гушкам, да го нося на ръце, а му е понатежало дупето. Сега почти няма Т, под 38 е сигурно, но не е особено жизнерадостен.  Confused

# 87
АнАн, ако може/не съм запозната с хомеопатията Embarassed/ давай чай от кора на нар или листа от мушмула. Има го по аптеките. От тях  съм най-доволна.
Аничка, и за хремата открих нов цяр. Ако можеш да си намериш черноморска луга, по аптеките или някой санитарен магазин, по принцип основното й предназначение е за компреси при  дискови хернии, артрити и т.н., но  разтворена 1:5 до 1:10 във вода като капки за нос е също много ефикасна, брат ми си прави и гаргара на гърлото, че беше понастинал. Радо беше с хрема 10 дена, пръснах го 3-4 пъти и няма помен от секрети. Наистина е като вълшебно лекарство.

# 88
Точно за кора от нар си мислех, имам у дома, ще направя.  Peace Сега си играе, не мрънка, но май пак е надрискан.  Rolling Eyes
О Боже... Издърпал кабела на прахосмукачката и се опитва да го мушне в контакта. Големи чистници са тез мойте... Дано така си останат.

# 89
  • Варна
Гоголина, мерси за съвета  Hug. Непременно ще пробвам, защото сополите вече са ни неизменни спътници  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт