Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 792
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
И аз да драсна smile3523.Хубавеца се държи прилично на яслата newsm47.Вчера малко е плакал,но днес като наближихме заведението и 50 метра преди него почна да  newsm45 и така докато влеза,после незнам какво е ставало и изненадата ми каква беше,като отидох да го взимам врата към групата беше затворена и успях да прочета на вратата,че имало детенце с варицела от 27.2...  newsm09 и сега ще видя,той тогава не е ходил на ясла,но незнам дали някое друго не е бацил,че да му метне и на него един.Какви са симптомите,по запознатите да споделят,да знам какво да очаквам.
И мойте резултати се оказаха добри след едноседмичен прием на антибиотик,сега ще локам витамини за подсилване на имунитета Drunk.Ади цунки   love001 и хубав ден на всички.
Гоголинче лека и безпроблемна бременност желая на твоята снаха.
Гале  spoko

# 91
  • FRANCE
куку,

И аз да драсна smile3523.Хубавеца се държи прилично на яслата newsm47.Вчера малко е плакал,но днес като наближихме заведението и 50 метра преди него почна да  newsm45 и така докато влеза,после незнам какво е ставало и изненадата ми каква беше,като отидох да го взимам врата към групата беше затворена и успях да прочета на вратата,че имало детенце с варицела от 27.2...  newsm09 и сега ще видя,той тогава не е ходил на ясла,но незнам дали някое друго не е бацил,че да му метне и на него един.Какви са симптомите,по запознатите да споделят,да знам какво да очаквам.
И мойте резултати се оказаха добри след едноседмичен прием на антибиотик,сега ще локам витамини за подсилване на имунитета Drunk.Ади цунки   love001 и хубав ден на всички.
Гоголинче лека и безпроблемна бременност желая на твоята снаха.
Гале  spoko
Алекс я кара миналото лято. Инкубационния период мисля беше 10 -14 дена. Започва с три четири дена висока температура и после избиват пъпките пълни с жълтеникава течност. На всяко ново избиване на пъпки има повишаване на температурата.  после пъпките стават на корички. Детето е заразно до падането на последната коричка. Алекс я кара доста тевко имаше и пъпки в главата. Бвха ни изписали топоцин за пъпките които вече са се спукали. Дано му се размине на детенцето

# 92
  • Варна
и успях да прочета на вратата,че имало детенце с варицела от 27.2...  newsm09 и сега ще видя,той тогава не е ходил на ясла,но незнам дали някое друго не е бацил,че да му метне и на него един.Какви са симптомите,по запознатите да споделят,да знам какво да очаквам.
Инкубационният период май беше 14 дни (т.е. толкова време след контакт очаквай включване). Лично при мен просто една сутрин се събудих с пъпки по тялото - малки червенки. На втория ден стават още повече. Не се пие нищо, само изписват за малките деца нещо за мазане да не ги сърби толкова. Зорът е да го овардиш да не ги разчесва, че така стават белезите. Най-добре е като хване коричка тя сама да падне. Вдига се лека температура, около 37.5 варира, но не знам при малките дали е толкова. След седмица шоуто свършва. И не се кахъри, по-добре сега, отколкото като мен на 24  Rolling Eyes. Изцеди ми организма отвсякъде, 2 месеца по-късно още не можех да ходя по улиците от липса на сили.
Бравос за твойте резултати  Peace

Гоголинче, честита хубава вест!

П.С., Мадам вече ме е изпреварила, но повечко инфо не вреди. Simple Smile

# 93
  • Варна
Щък, описали са ти вече симптомите. Аз да допълня, че инкубационния период е 21 дена. Ето малко повече информация, за да си наясно какво да очакваш. Както е казала Светли по-добре сега да я изкарва, че е по-лесно. А ти след този едномесечен прием на антибиотик си вземи да пиеш пробиотик, за да си възстановиш чревната флора - например Лактофлор.

# 94
  • София
Здравейте, момичета!

Преди обяд ходихме до педиатъра и й би последната ваксина на Ели. Поплака малко, но бързо се успокои.

Гоголинче, честито!  Grinning Дано бременността мине леко и безпроблемно и си имаш едно здраво бебче.
Щък, знам ли хем е по-добре да ги изкарат шарките като са по-малки, хем си е доста неприятно и по-добре да им се размине.  newsm78
Анту, дано Макси се оправи бързо и неразположението наистина е от зъбче. Супер, че Стефчо ще бъде в яслата до юни. Как се споразумяхте с директорката? Радвам се, че сте намерили документите.
Ани, недей да се чувстваш неудобно пред колежките, така се е случило не го правиш нарочно.
Щък, .... А ти след този едномесечен прием на антибиотик си вземи да пиеш пробиотик, за да си възстановиш чревната флора - например Лактофлор.
Съжалявам, че се намесвам, но приема е бил една седмица.  Wink
Лусия, снимките са страшно хубави. От тях извира толкова много любов. Heart Eyes Я, кажи децата не се ли объркваха като сте заедно със сестра ти?

Направих ново албумче в общия албум, да сложим по-актеални снимки на децата.  Grinning

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:55 от GERY80

# 95
  • Варна
Чела недочела  Mr. Green. Както и да е, това за пробиотиците важи за всеки прием на антибиотик  Peace.

# 96
Здравейте, сладки юнски маманчета!  Hug

Как сте? Надявам се малките разбойничета да са здрави и да не ви създават проблеми.

Мишо малко поболедува, но нищо много сериозно, аз работя, той ходи на ясла, когато е здрав и така... Като цяло нямам време за нищо, нито за домакинството, нито за себе си и малко съм се поизнервила... ама то ще е от зимата и кризата Wink

Иначе какво да ви кажа, из вкъщи вървят едни влакчета, спъвам се в пискащи колички, Мишокът постоянно вози на един камион разни кучета и мечета и съответно издава силни пронизителни звуци, като мине покрай мен и като прави завои...  Mr. Green ... свириме на едно малко пиано, играеме една онлайн игра с пищящи линейка, полицейска кола и пожарникарска ooooh! и имам чувството, че вечер като си легна, в главата ми пищи ииаа-ииаа-ииаа-ииаа...   Tired  Ама кво да правиш....  Simple Smile

Няма ли някоя бременна между нас?  Flutter  Че аз си спомням, че имаше желаещи....  Wink Ние ще почакаме още половин година, че искам да защитя дисертацията и тогава   Wink

# 97
Мерси момичета
Босилече,ади и аз ще те чакам  Wink

# 98
Привет с кафето,

хич не обичам дните, в които Емата пропуска съня си Close Но явно не й пречи особено, Диана има приятелка на гости и Дреби си играе чудесно с тях. Ще я гмурна рано-рано в леглото довечера Grinning
Лъвице, ужасТ, егати и лекарите, егати и чудото #Crazy Кой им дава диплома на такива индивиди и защо нещата остават ненаказани се питам. Rolling Eyes
Босилек, имаме си бременна, Биа Wink Чудесно е, че и вие обмисляте за второ Hug
*АнАн* , пожелавам ви бързо да оздравявате и е чудесно, че сте всички заедно. Татито дълго ли ще остане при вас?
Гоголина, разбирам въодушевлението, аз бях на 7то небе, като разбрах, че ще ставам леля Heart Eyes А тази черноморска луга под формата на спрей ли е или как? Луга за мен е кал и някакси не си го представям Crazy
Да погладя, а?! Laughing

# 99

*АнАн* , пожелавам ви бързо да оздравявате и е чудесно, че сте всички заедно. Татито дълго ли ще остане при вас?

Абе оттук нататък все ще отсъства за по месец, но засега нямам инфо кога пак ше тръгват. Само да сме здрави, децата като поотраснат става лесно вече. Надявам се де.  Rolling Eyes

Щък, ако е прихванал, не се тревожи - да ти се маха от главата поне.  Peace Аз моите се чудя как да ги заразя.  Thinking

Бос, радвам се да те видя.  Hug

Гери, не сме споразумявали с директорката, поне не за Стефан. Той е роден през първата половина на 2006, така че по план юни 2009 трябва да е на градина вече. Споразумението беше Максим да бъде приет през юни (евентуално  Rolling Eyes) вместо през септ.

А Максим не е вдигал температура от сутринта. Смъкна я сам, без лекарства. Ака през няколко часа по мъничко - досега 3-4 пъти, но е рядко и зеленикаво. Прилича на бебешко разстройство. Утре ще идем с колата до личната. Иначе е добре, жизнен, закача се с брат си и така.

# 100
Момичета, благодаря за споделената радост Heart Eyes
А тази черноморска луга под формата на спрей ли е или как? Луга за мен е кал и някакси не си го представям Crazy
Шоши, и аз така си представях, но е безцветна течност, която е получена след филтриране или нещо подобно на калта. Донесаха ми я от Бургас, но не знам от къде точно се купува. Туба от 500мл, 4 лв., ако проявявате интерес ще питам.
Щъкче, наистина е по-добре сега, че после са малко като мене на 27г., дето я карат леко тая варицела. От нашия лекар разбрах, че тази година и предната, шарката била по-лека. Не вдигали толкова висока Т и са с по-малко пъпки. Гого я кара много тежко ooooh!
Босилече, ние сме на други мелодии, много се впечатлява от пиана, йоники и т.н. и на мен все ми се чува, че ми звънни пък телефона, луда работа. Но Радо е най- голям фен на готвенето. Няма манджа, която да не е приготвена с негово участие. Като му кажа "Хайде ще готвим" е като стрела, добутва си столчето за хранене до печката и аз го обикалям, че иска и да бърка в тенджерите...
Днес съм много активна Crazy

# 101
Ииии, прекрасно!!!
Биа, честита бременност!!!   bouquet  Нека да е лека и приятна!  Hug

А другите какво чакате?  Mr. Green  Щъкич разбрах, че чака мене, а останалите?  Mr. Green

Гоголина, честито!   bouquet Наистина е голяма радост да се появи ново бебче в семейството! Simple Smile

АнАн, аз нещо съм изпуснала, къде сте сега?? Кой ще идва, кой ще си тръгва? Вкарай ме малко в образ Wink Да не си в Китай?  Flutter

Шоши, Аничка, как са принцесите?? Simple Smile Ах, кога и аз ще си имам едно нежно създание вкъщи?  Simple Smile

# 102
  • София
Анту, добре сте се споразумяли, дано не се отметне. Супер, че  и със Стефчо са се наредили нещата. Питам, защото на места разбрах, че още едва ли не веднага след навършването на 3г. отписват детето. Приема за градини не е ли само септември? Нямат ли учебна програма там? Дано и разстройството на Макси мине и всичко е ок.
Босилече, радвам се да те "видя!  Grinning Пиши по често. Супер, че сега Мишето е добре. Пусни актуални снимки на малкия.  Grinning

# 103
  • София
Момичета, къде се загубихте?

Ние днес е Ели излезнахме без количката и доста се изморихме. Ходихме до НДК да се видя с една позната и нейното бебче (3м.), малката се попарзаля. Като видях майките с малки дечица как са насядали по централните алеи ми стана много тъпо, че в центъра няма една свясна детска площадка. Ели до сега не беше ходила толкова много и веднага като легна заспа.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:13 от GERY80

# 104
Как къде,с това хубаво време навън всички са на разходка GrinningСтами тази сутрин се събуди в 6,15 и вече спи от един час.То при нас нищо ново,тези дни кара камиончето вкъщи и се заклещил между масата и дивана,поглежда ме умолително и каза ''Ой'' с едно сладко гласче Heart EyesИ сега като си говори всяка втора дума е ой LaughingМалката хала се изучи само обръща коша с играчките,а събирането остава за мама.Напът сме да махнем и шишето с биберона,само с гърнето сме до никъде.
Гоголина,честито!Да се радвате на едно здраво и весело бебе!

Общи условия

Активация на акаунт