Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 894
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Питам, защото на места разбрах, че още едва ли не веднага след навършването на 3г. отписват детето.
В действителност имаше такъв проблем, Гери, особено в Пловдив. Всички наредби и разпоредби в БГ не стига, че никнат като гъби след дъжд, ами са написани така, че да могат да бъдат четени както дявола чете евангелието.  Confused В Бургас леко я пропуснаха тази наредба и слава Богу, че не знам как щях да се оправям с две деца, ненастанени никъде.  ooooh!
Босилче, тука съм си бееее, в Бургас.  Sad Мъжо се мотае напред-назад из Европата (е, по работа де), но от тази седмица си е у дома, от днес - даже в отпуск. Тъкмо днес ми купи съдомиялна  Flutter, най-после, че се каним от 100 години. Сега я монтира.
Гоголинка, и аз чакам да разбера откъде в бургас я купуват тази луга.  Peace

# 106
Честита придобивка Ани,ще останеш много доволна,желая ти със здраве да си я ползваш.
Ние изкарахме 3 ден ясла и в понеделник живот и здраве сме за 2 часа.Днес почти не е плакал,което ме радва много.
Ади залязвам,че чиляка казва АБ АБ- демек хляб

# 107
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Момичета, привет!
Честито на АнАн за новата придобивка и на Гоголинчето и Светли за добрите новини!   bouquet
Съжалявам за перипетиите на Маслинка, на Лионес, и на всички вече "разкроени и зашити". Дано само с това се разминаваме и да ги пази Господ лудетините.  Praynig
Ние цяла седмица сме в къщи, щото Нико изкара зъб и беше адски кисел и с течащ капчук, както казва баща му. Това обяснява и неписането ми. Embarassed
Аз пък от понеделник съм на режима на Дюкан, което също допринася за липсата ми.
Надявам се от понеделник всичко да тръгне "по мед и масло" за всички.

П.С.  bowuu -4 кг до тук, стискайте палци да издържа

до скоро   bouquet

# 108
  • welcome to the Jungle
 Peace
Анту, честита съдомиялна!
От няма и месец и аз се радвам на този уред в къщи и направо съжалявам, че толкова късно го взехме.Вече ги няма кошмарните камари от мръсни съдове, които редовно миех с не особена охота. И не, че ми е пречело това да мия съдове, колкото до това, че ненавиждам полуизмити съдинки, които да мазнеят и винаги старателно миех всяка, което ми отнемаше доста време. Е, свърши ми робството  Mr. Green, а пък и на теб! Със здраве да си я ползвате! А каква марка е?

Cigarette , как ти се отразява Дюкан-ът? Сваляш ли скоропостижно кила?
Много се чудя дали да се впускам в тая диета или да си карам по правилата - спорт, умерена диета без въглехидрати и Пилатес за ракош  Rolling Eyes

# 109
Лъвичке, Зануси е. Намерихме добра промоция на този модел (ZDS-104, http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xml/add/2009/03/02/6745719.jpg), 450 лв. Мисля, че е старичък модел, но консултантите във всички магазини го хвалиха много, един бил с такава вкъщи, друг мислел да си я взема...  Joy И на мен колко ми трябва.  Mr. Green Твоята каква е?
Елз, успех с Дюкан!  Peace Аз не бих могла, честно. Предпочитам да се ограничавам в яденето малко (и по този повод днес ометох една тарелка еклерчета  Confused) и да увелича движението, отколкото да ям всеки ден само месо. Ужас...

# 110
  • welcome to the Jungle
Страхотна е!
Нашата е BLOMBERG, а днес такава купихме и на майка ми. 10 комплекта, половин зареждане, индикатори...за 529 лева.

Между другото в МЕТРо има изгодни таблетки на Калгонит - 90 броя за около 24 лева  Wink, които като цена доближават МЕДИКСовите, но са несравнимо по-добри  Sunglasses

# 111
  • Варна
Честити ви придобивки! Аз си мечтая за отделен фризер вертикален, но нямаме консенсус къде да го турим. Ако може отгоре с една малка съдомиялна... Ех, мечтиииииииии...  Crazy

# 112
 Привет на всички.

Честито за новите придобивки на всички.

Ние понеже по неволя станахме ангажирани личности и не можем да се включваме често.

Аз съм по цял ден на работа , а вечер се занимавам с Мики и лично време няма.Мики си ходи на ясла.И цялото семейство сме в постоянно движение.Събота и неделя докато се обърна и хайде пак понеделник.

Сега ще ви изчета и полсе пак ще дарсна.
 Приятен ден и много усмивки.

# 113
  • Пловдив
Добро утро момичета ! Днес е от мен  Hug

# 114
Момичета днес е ТОДОРОВ ДЕН !!!Тъи че честит имен ден на всички именници!!Да са живи и здрави и с радост да си носат името.Моя татко е Тодор,и днес ще празнуваме!!Да ми е жив и здрав и се така да ми помага.Приятен ден!!! Wine Glass

# 115
Да ви почерпя

и за обед

# 116
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Много здраве, щастие, късмет, любов, пари и успехи!

# 117
Ted, честит Имен Ден !!Да си все така социално ангажина ,много здраве и много нерви ти желая за да се запазиш личността ,която си !!!

Моят бащя е Тодор и той празнува днес,свекър ми пък има Рожден Ден,а пък брат ми е роден утре......

Честито на Анту и Лионес за миалните машини.Аз имам откакто сме в новата къща (4год) и се родих.Пожелавам на всички да имате това щастие  Simple Smile Аз ползвам само таблетки предимно на SOMAT perfect.На 6-та програма.Слагам всичко наведнъж(чаши,чинии,тенджери),но всичко преди това изплакнато(леко).

Лионес,какво сте изживелиииии направо не е истина!!!!

Малкия ме побърква вече-да свършва тази зима,че ми писна  #Cussing out
За тези,които са се засилили да бременеят   bouquet
Лусия,разкажи повече за почивката.Що се отнася до игрите с братовчедчето-сигурно наистина са били мила картинка,но бротче или сестричка бебе......... това е нещо съвсем различно.Конкуренцията е страшна и картинката е по-различна.Питай майките с 2 малки деца.Не,че не е купон де.

Аз съм против диетите (стриктните)  Naughty(има теория,че тялото има памет и в момента,когато започне човек да се храни нормално след преживения стрес от лишаване на храна-започва да трупа повече и то на нежелани места) Лионес ,мисля че твоята теория е по-правилната.Аз ще ходя на апарат-противоцелулитен -10 процедури.

Сега съм на тема зъби.Ще си слагам брекети.Обаче преди това ще ми махат мъдрец  Sick

Приятни празници тези дни !!!!

# 118
Честит имен ден на празнуващите!!! Да са здрави и обичани! Ан Ан,честита придобивка със здраве да си я ползвате.Гоголина,честита бременност на снаха ти! Да е лека и безпроблемна и като дойде време да се радвате на прекрасно племенниче! Ох така ми се иска вече и на мен второ детенце и ставам супер нетърпелива  Embarassed,дано Господ се смили над нас и не чакаме дълго като с Диди  Wink Гери ,че децата ни бъркаха -бъркаха ни ,но аз се забавлявах много и се разнежих тотално. Не съм изпитвала такова удоволствие до сега ,да съм заобиколена от толкова много обичани и обичащи хора наведнъж(поне не от както сме разделени със сестра ми) Но не само децата ,а и испанците ни бъркат много и това ме забавлява много ,макар вече не си приличаме както преди GrinningКраси,ами ако се впусна да разказвам ще стане мноооого дълго ,но когато съм със сестричката ,няма по-щастлив човек от мен  Grinning ,децата бяха повече от разкошни (като изключа кошмарното ни пътуване,на Диди нещо не и понесе самолета) Наистина нямаше и грам съперничество или ревност между тях,както казваш между братя и сестри,и душата ми се напълни с хубави емоции. Матео беше като скачен съд за мен и много се гушкахме с него,той е много любвеобилен. Бяхме в Океанографика там е супер децата гледаха в захлас ,но пък се поумориха доста. сега имаше и представления с делфини ,предния път като ходихме нямаше и още дострояваха някои части от комплекса.Времето беше между 20-23градуса но се осещаше един постоянен вятър и беше по неприятен.Не можахме да отидем до моренцето ,защото деня който планирахме заваля дъжд. Но и като валеше не скучаехме слизахме в гаража на къщата(за 3 коли) голям и им устройвахме състезания с колички и триколки . Беше супер забавно децата се заливаха от смях и ние покрай тях. Ми в общи линии е това ,дълго е за разказване ,но още по-хубаво е ,че го преживях  Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
Честит празник именници! Да ви е свято името! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт