Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 806
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Анту, да ти е жив и здрав мъжа! Много да те обича, цени, помага и уважава!

# 181
Добро утро!
Гери, АнАн, успях да обърна клипчетата с Windows movie maker и се оказа, че даже е и доста лесно.
Радо ми беше много смешен вчера. Отиваме да вземем Гого от училище, той излиза от стаята и почва да се облича, а Радо се намести на неговото място на чина и почна да нарежда пъзел и не иска да си тръгва. Хареса си точно баткото, който е приятел на Гого постоянно го приказва. После кажете, че не са от една майка и един баща Mr. Green
Приятен ден!

# 182
Здравейте и от мен. Днес с Евгений сме си вкъщи , реших да го оставя да си го гледам и в понеделник ще го пратя пак на ясла. Раната му е засъхнала вече , ме я пипа , абе тои е забравил че я има , но аз едва ли ще забравя. Днес ще излезнем на разходка и ще се гледаме:) .
Чао ви за сега от мен и лек ден.

# 183
# 184
Добро утро от мен на всички !

Нещо се губите при нас нищо ново  а след малко се приготвяме да излизаме че днес се очертава хубав ден .

Приятен ден на всички !

# 185
  • Пловдив

Добро утро момичета!
При нас нищо ново, за това и няма какво да пиша няколко дни  Hug
Всчики болни, да оздравяват бързо и ранените също  Tired Hug

# 186
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, а бях в отпуск близо 3 седмици. Но време не остана - голямо ходене по разходки и екскурзии. Водихме Мира и до Варна на делфинариума и аквариума, че е на вълна РИБИ хихиихихи. Бяхме и до Айтос, където има малък зоопарк и малката много се зарадва на животните.
Чета че има разни инциденти из яслите. Мен пак започна да ме хваща страха да пускам Мира на ясла, защото преди 3 дни ми направи пак пристъп и вече не знам - уж този път беше доста по-кратък...но пак си ме е страх. Знам ли при едно такова силно стресово удряне как ще реагира малката  ooooh!
Гери твоята сладурана и тя правеше такива пристъпи нали, ти какво смяташ за идеята да пускам мира от юни на ясла. Тежи ми финансово тази детегледачка, а от друга страна много ме е страх да я оставя едва ли не безпризорна в яслата  Thinking
Гледам обсъждате билетите за Мадона, аз за първи път се изложих много сериозно и чак седмица две след пускане на билетите и се озовах с някакъв билет за 110 лева на края на стадиона седяща, но пък важното е присъствието. За Депеш тази година не съм се натискала бях преди 2-3 години и им се накефих, та и аз чакам Ю2 да дойдат в БГ ама май няма да ни огрее  Crossing Arms
Това е от мен за сега, връщам се назад да ви чета!
Целувки и слънчев ден   bouquet

# 187
Анту, да ти е жив и здрав мъжа!

Трапезица, дано не го боли детенцето и бързо да зараства. И нашата рана на челото е от радиатора, само че вкъщи. От веждата нагоре е и ще мажем с нещо, иначе му падна лепилото и белегът е доста тънък и равномерен.
Гери, добре си и казала на директорката. Тя пък какво се прави на интересна.
Ние от миналата година сме регистрирани в системата за ясла и като гледам, редът все не ни идва. Даже назад се преместваме Rolling Eyes. Обаче аз и не мога да го дам, заради алергията. Но си мисля иначе как щеще да стане, като са препълнени градините в нашия район. И така ще си подавам скоро молбата за неплатен отпуск.

# 188
  • София
sachun, интересно как се измествате назад. Някой пак играе нечестно значи ....  Close
Жужке, Ели не се беше захласвала около 2 месеца и сутринта пак се опита ама не е губила съзнание. Мисля, че тези пристъпи ги правят само при близък човек. Надявам се в яслата да не се случва, даже в понеделник трябва да ги предупредя.  Според мен ще е добре да я пуснеш може пък от тръгването пристъпите да изчезнат. Пусни малко снимчици да гледаме, да си поизплакна очичките, че тази мръсна София ми писна вече.
Гоголинке, супер, че си успяла да обърнеш клипчето.

# 189
  • гр. Пловдив
Здравейте!  Hug
Подготвяте ли се за Великден. Още е рано, но днес ми нахлу спомен от миналата година. Тук в темичката се публикува снимка на пораснала тревичка в купичка. Мисля, че беше на Ася, но може и да греша. Рових доста, но не я открих. Някой има ли спомен с какво се правеше и как? Мисля, че се чакаше близо месец, за да порасте достатъчно.  Rolling Eyes

# 190
  • София
Здравейте,

Звезделина хич не е рано до Великден. Но моите сили стигат до по сериозно почистване. Не правя украси и прочие, както на Коледа.

Нещо снощи споменаха за детските градини, че ще променят правилата. Не гледах детайлите, но останах с впечатлението, че ще се толерират дарителите. ooooh! Легална форма за рушвет ли е това. Ще трябва да се захвана сериозно и с това да попрегледам.

# 191
Привет как сте момичета?!Ние сме добре,напоследък съм се изморена и не ми оставаше време да ви драсна два реда.Малкия е добре,ходи на ясла и му харесва там.Как се прибере вкъщи и подивява и не се спира на едно място.На 30 март ще имат открит урок(нещо като тържество)за да ни покажат какво са научили до сега.Дано покажат нещо,защото мисля че малчо като ни види ще хукне при нас и няма да седи отпред.Или ще иска и аз да съм с него,дано персонала ги овладее.Ще разказвам като мине!Отивам да го взимам от ясла,и след това да манджера нещо за вечеря!Приятна вечер!!

# 192
Подготвяте ли се за Великден.
О, да, висят яйца от къде ли не, кокошки крякат, зайци подскачат из нас Laughing
Но най-вече се стягам за скиииии Party

# 193
Ето обещаното инфо за лугата:http://www.seastars.hit.bg/index_files/Page532.htm
Баща ми я е купил от санаториума в Поморие.

# 194
  • Пловдив
Здравейте!  Hug
Подготвяте ли се за Великден. Още е рано, но днес ми нахлу спомен от миналата година. Тук в темичката се публикува снимка на пораснала тревичка в купичка. Мисля, че беше на Ася, но може и да греша.
Ася, Ася  Mr. Green Хубаво ми напомни. На дъното на стъклена  купичка се слага слой памук, хубаво се намокря и от горе се поръсва леща, гъстичко.
Поливаш всеки ден, памука трябва да е мокър винаги!
Успех! Hug
Имам още една идея.
В половин черупка от яйце пак се слага малко памуче и от горе пак лещичка. Като порасне тревичката, може да се нарисуват очички и уста на черупката и става като човече, а тревичката като косичка  Peace

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 17:39 от ♥asq♥

Общи условия

Активация на акаунт