Мама с мартенички ще се украси, ЮНЧЕТО пък не спира да се върти!№36

• 12 251
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, чувствам се малко като агент 007 защото съм прочела всичките ви теми, но поради разни причини не съм се включвала. Имам чувството че вече ви познавам даже. Накрая реших да се включа та да не съм инкогнито и да съм като шпионин. Казвам се Деси и съм от София. Аз съм на "преклонната" възраст 34 години и чакам живот и здраве бебе на 14 юни-момиче. Имам си вече батко на почти 6 години. Не обичам много форумите защото имам неприятни спомени, но пък вие сте изключително свежи, та чак ви се радвам! Лек ден на всички!

# 136
Добре дошла dnd11174   bouquet

# 137
Момичета да ви почерпя виртуално ( не знам как се слага снимка )  party023  ura Вики днес става на 2 годинки!

Чакам след обяд да дойдат бабите и дядовците, ще бъдем у дома, не съм канила много хора , защото  дребното бързо се изнервя.  

Днес сутринта бях и на доктор, изтича ми майчинството 2г за дете. Доктора ми даде болничен и ме прегледа.
Бебенцето отговаря на 26 г.с., пак потвърди че е момиченце.
Хемоглобина ми от предните изследвания е 129, микробиологията ми е напълно чиста ( да се чуди човек от къде това течение).
На 18.03 съм на преглед отново, тогава ще си пусна пак кръв и урина за изследвания.

Вчера не можах да спя, заспах най-накрая към 2:30 и в 6:00 Вики се събуди да си играе.  Сега я сложих да спи и аз си лягам  - покрай нея съм с режим на бебе задължително спя след обяд, защото така и не успях да свикна да ставам в 6 -6:30 всеки ден и да не ми тежи.

# 138
*Слънчице*, честит рожден ден на Вики!
Много здраве и безгрижно детство!

Пожелавам ви весели почивни дни!

След малко тръгваме при свеки.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 12:16 от Франческа Салиери

# 139
bellaa, доволна съм от Перкуталфа повече отколкото от Мустела или Чико, харесва ми на усещане, не е лепкава или тежка. Иначе моят корем не се е увеличил толкова много и не ми опъва, така че сигурно и без мазане щях да съм ок горе долу. Но, бях писала и преди, една приятелка, която имаше склонност към образуване на стрии, ползва Перкуталфа като беше бременна и каза, че не само не са се образували нови стрии, но и са избледнели старите.

dnd11174, добре дошла! За каква преклонна възраст говориш, аз съм на 33 и се възприемам като млад човек!

# 140
*Слънчице*, честит рожден ден на Вики bdbaloni

# 141
Здравейте и от мен!
Ритането и аз до няколко дни го усещах много ниско долу, но снощи вече беше доста по-високо-сигурно се е обърнало. Но и аз съм имала това чувство, че още малко и бебето ще се покаже и като казах на лекарката тя толкова учудено ме изгледа и ми каза, че явно съм много чувствителна и като ме слушал човек щял да си каже че направо съм за болница. А като я питах дали според нея е ниско разположено тя ми каза, че не е.
Долре дошли на janivasileva и dnd11174 !
На мамите с изпити -стискам палци!
Някой знае ли кои колани са добри за стягане на корема след раждане?
С нетърперпение чакам края на работния ден.
*Слънчице* честит рожден ден на Вики!

# 142

dnd11174,
Добре дошла  bouquet

*Слънчице*, честит рожден ден на Вики само радост да ти носи

# 143
dnd11174 добре дошла.
 smile3525Слънчицечестит рожден ден на  дъщеричката ти. Tada

# 144
dnd11174 , добре дошла и само положителни емоции Simple Smile))   bouquet 
Слънчице  , да ти е живо и здраво малкото слънчице   newsm67 

# 145
Преклонна е с ". Иначе аз се чувствам млада също. Но в сравнение с доста по-младите майки все пак.Ама на кой когато му дойде времето, де. ku-ku
И благодаря за посрещането!

# 146
janivasileva и dnd11174 Добре дошли  Hug  bouquet

*Слънчице* Честит Рожден ден на Вики Simple Smile много много да те радва Simple Smile   bouquet
Момичета иска да ви почерпя Simple Smile моят мил батко днес има Рожден Ден Simple Smile

И повече искам да се оплача ... на 25-ти ходих на консултация и съм в шок ... за 5 седмици 5 кг ... ужасно е ... 98см в легнало положение обиколка на корема ... Сестрата в кабинета беше помислила като ме видя в коридора, че съм 9 месец ... толкова ми бил голям корема Sad Вече пия Магнерич 2х2, но поне за сега не съм усетила да ми се стяга корема дано продължава в същия дух Simple Smile
Два дни съм депресирана ... Но вече се оправих след като вчера следобяд стигнах до пощата да си взема дрехите от Ларедут ... много съм доволна. Всички са 100% памук и ми изглеждат качествени ... Ще кача снимки в албума на дрешките за Тео Simple Smile Вече си нахаресах още неща и мисля и тях да поръчам Simple Smile

Fate успех на изпита  Hug
аз съм на 4 и 6-ти и още не мога да се наканя да чета и да пиша проекти ... а май от втория семестър ще ми останат направо за септември изпитите Simple Smile но живот и здраве тогава ще си гуша Тео и друго няма да ме интересува Simple Smile

# 147
Здравейте момичета! Наистина сте много свежи, но сте и голеееми писателки Joy
Моят бебчо като че ли ме рита навсякъде. Слава Богу не съм имала втвърдяване на корема. Ще се прибираме при нашия татко в неделя и то май с влак- на малкия ще му е за пръв път да се качва и ми е интересно как ще се държи. Поне там ще има повече място да се движи.
На Слънчице да и е живо и здраво детенцето!  bouquet
Добре дошли на новите майчета- лека бременност и сладки бебоци на лято! baby_neutral
Мойта лекарка твърди, че не трябвало да се ползва колан за стягане след раждането, защото мускулатурата ставала мързелива. Аз така или иначе ползвах, но не ми помогна newsm78

# 148
mgamisheva , според моите наблюдения , май аз водя ... всяка седмица качвам по 1 килограм (така че споко  Wink ) , обиколка в легнало положение , измерена от понеделник - 100 см.. 76 кг вече - 15 кг до тук....  newsm78      Laughing    Мен ме питат също дали ще раждам вече или съм бременна с близнаци    Simple Smile
За батко ти   newsm67

# 149
petia_tag, благодаря за изчерпателния отговор   bouquet
Имах гости и не бях малко на компа Simple Smile
Аз си измерих обиколката на корема права-100см  #Crazy Много растем  Joy

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 13:18 от Fantasia

Общи условия

Активация на акаунт