Мама с мартенички ще се украси, ЮНЧЕТО пък не спира да се върти!№36

• 12 257
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Петъъъък...нямам търпение да свърши работния ден..

Много странно усещане имах преди малко - бебка ме изрита много ниско, но имах усещането, че назад някакси,все едно в долна задна стена..много  странно ми стана  Rolling Eyes

"Беднякът милионер" и мен много ме впечатли, невероятен филм, гледах го точно вчерта преди да спечели Оскарите Simple Smile

# 121
Не се настройвайте, няма такова нещо с кърмата Peace
Аз знам, че се носи ракия /и нещо друго имаше/ и се иска прошка от родители, кумуве, други...
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=1122&sectio … id=8&id=00008
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/forgiveness

Вчера забелязах, че около пъпа кожата ми е по-червена - има ли и други мами?? Май трябва да мажа там по-често... newsm78 Но имам спомен, че и предния път беше така..., а после нищо не остана.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 11:31 от ayas

# 122
Здравейте на всички в  този прекрасен слънчев ден.Пролетта наближава,по всичко си личи.
Снощи усещах бебка много ниско долу,около триъгълника,и се поуплаших.Вечер като си легна направо ми разказва играта от ритници.
Имах планове на шетам малко,но няма вода,изглежда има някаква авария.Отново ще бездействам.

# 123
Дойде ми колана за бременниииии  newsm44

http://family-bg.com/prX_1668.htm

Другата седмица ще ви кажа дали си заслужава парите Simple Smile

# 124
Мацки, ами спрете да четете такива притеснителни неща де. Аз като видя, че в даден пост или статия пише нещо лошо, вече гледам на секундата да го игнорирам и не го дочитам. Защото направо може да се побърка човек, като чете всичко. Ето - онзи ден си бях внушила, че имам гестационен диабет, а после, като размислих на трезво, нямам почти никакви симптоми за това.

"Беднякъде милионер" още не съм го гледала. Все се каня, ама се захващам с нещо друго. И "подмяната" си бях дръпнала, а още не съм го зяпала. Имам планове и за предишните сезони на "Отчаяни съпруги", не виждам кога обаче ще смогна. Май ще си ги оставя за май, живот и здраве, когато излезна в болничен.

# 125
Здравейте и от мен.
За пелените за многократна употреба - мисля, че няма да използвам такива,защото незнам дали ще се справя.Вярно,че всичко е въпрос на организация,но аз каквато съм...... ooooh!

Мисля след малко да изляза да накупя мартенички,при нас няма слънце,но е доста топло времето.

Fate успех на изпита Hug

"Беднякът-Милионер" съм си го дръпнала от една седмица и чаках да дойдат тези почивни,за да го изгледам на спокойствие.Така,че днес или утре и аз ще дам отзиви Peace

# 126
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ая, ще го уредим живот и здраве Peace

Fate, стискам палци Peace И аз имам държавен изпит, но юли, а преди него имам и една държавна практика да изкарам от 180 часа + защита. Още преди 2 седмици трябваше да съм я почнала, но уви - втора седмица не успявам да си изкарам здравна книжка, заради "умните и разботливи" лелки в ХЕИ ooooh!
В този ред - стискайте палци днес (на преглед съм) на мен и "калпавата" ми шийка - дано се е държала прилично последните 2 седмици, защото и с практика и с изпит и с дипломиране ще се размина и тази година ooooh!

За стягането - усеща се като втвърдяване, започващо от двете страни на корема и завършващо с връх в центъра. При по- мощно стягане дори спира въздуха за секунди. Не се връзвайте на приказки, че това са безопасни, подготвителни контракции, особено, ако са повече от 3-4 на ден. С предната бременност се наслушах на успокоителни слова и в резултат си родих детето по- рано Whistling

# 127
Муцуна , стискам палци всичко да е наред Simple Smile  Praynig
Аз съм на невролог , заради кръста  ooooh!   Praynig

# 128
И аз знам, че няма безобидна болка особено ниско долу и централно! Хубаво е да се види какво е  Peace
На всички мами с изпити, успех!
аз пък съм станала много мързелива  Embarassed срам ме е от самата мен...

Моето бебе ме рита ту долу, ту горе, мисля, че се мести. На последния преглед беше с крачетата надолу и казаха, че е от това - аз го наричам акробатчето на мама Simple Smile

Не знам дали ви писах, но онзи ден се забавлявах с дечко - каза ми изведнъж "бебето няма врата на корема..." с един театрален жест на ръцете. Аз си му казвам, че ще излезе по родовите пътища с помощта на лекар. Всичко при нас се назовава правилно /но донякъде/- никакви щъркели и други измишльотини Simple Smile

Вчера беснях, че пак ни беше развален асансьорът - срещнах домоуправителката и и казах, че юни не се виждам така! Предложи ми ключ от общата стая /на партера/, която по проект е за детски колички, а иначе склад и чистачно. За всеки случай ще взема, но това не ме успокоява. Сега пълзим до 6ти етаж с малкия, но и той се уморява, а и може би ще съм пак секцио, та.....Просто нямат деца малки в блока и никой не ни мисли.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 11:49 от ayas

# 129
  • София
Fantasia, Ексципиал Урея Липолосион, много съм, доволна, защото и моята кожа става все по-суха. Според мен е хормонално, а не само от парното. Това е козметика създадена специално за суха и атопична кожа. Има я в по-големите аптеки, но е при лекарствата. И никък не е скъпа. Голямата опаковка от 500мл е 23 лв. Аз досега не съм взимала нещо толкова ефикасно на тази цена.
за протичането на коластра, няма гаранция за нищо, гаранцията е в правилното кърмене, но всичко това го има в библиотеката на кърмаческия. Peace
за лошите предчувствия, изобщо не се настройвайте на такива вълни. Аз, че съм с такава проблемна бременност, не си и помислям, че мога да тръгна да раждам по-рано. Въпреки, че моят доктор се подготвя за всичко и подготвя и мен. Аз обаче категорично отказвам да си мисля такива неща. Имам предчувствието, че всичко ще е ОК и не допускам други мисли. Позитивното мислене е изключително важно. Wink
за ритането ниско долу аз и Габи, а явно и това бебе ги нося ниско долу и от 6-7 месец са с главата на изходна позиция. по тази причина и усещам ритане направо на изхода на шийката. Особено като е по-голямо и вече по-силно детето си е направо неприятно. С Габи имах чувството, че всеки момент ще и изпаднат краката, а като седях права и ме изриташе там, чак ми изпукваше въздух от влагалището. Но щом шийката е в добро състояние, не прави проблеми.
поготвителните контракции наистина е добре да не са начесто, защото могат да доведат до промени в шийката. Но обикновено с по-високи дози магнезий и покой, нещата бързо се стабилизират.

# 130
С Габи имах чувството, че всеки момент ще и изпаднат краката, а като седях права и ме изриташе там, чак ми изпукваше въздух от влагалището.

Точно това усещах аз миналата седмица и се опитвах да го обясня тук, но не ми идваха правилните думи  Peace  Вече съм спокойна, че не само при мен е било така  Hug

# 131
Добър ден и от мен мами.
Моникакъв ти е бил прегледа ехо или гинекологичен за шийката?
Fate успех на изпита и от мен.
Ayas моята кожа около пъпа е по-бяла и суха/вътре в пъпчето/
За ритниците мен втори ден ме рита ниско долу и мисля, че е дето стоя постоянно пред компа,а беше почнало да ме удря около пъпа.И аз все се притеснявам да не тръгне да ни вижда по-рано и постоянно му говоря,че навън е студено,а на мама в коремчето е топличко и да си стои още три месеца там,а аз като видя че се е стоплило ще му кажа вече да излиза Joy
Гъди ти си права,че не трябва да четем такива работи.Нали всеки е различен и от бременност до бременност има разлика.Трябва да се наслаждаваме на момента.
janivasileva добре дошла.
А това е специален поздрав за всички работещи:

# 132
 bye
petia_tag: При теб това ритане,че въздух изпускаш ще е някъв спортист твоя бебо.И аз снощи усетих силно ритане долу,че чак ме заболя.Понякога мърда горе,но снощи имам чувството ,че се обръщаше такова мърдане.
rfsip: При кого ще си в ОКРБ ?
Анито: Да се оправяш бързо.

Що се отнася за пазаруването по нета ми е неясно как да преценя материята ,качеството?
Sv доволна ли си отПеркуталфа. И аз го взех ,но от скоро.
Забелязвам обаче,че няма почти нито един крем за бремени нито колаген нито еластан ,а те отговарят за еластичността.

# 133
bellaa ще се срещам с акушерка март месец да се видим.Няма да избирам лекар и прочие,а само акушерка и само на нея ще платя.

# 134
rosip: Wink Това е много  newsm10 за работещтите. Мен от днес ми намалиха с 1 час раб ден и ще тръгвам 16,00.  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap като се постопли ще се разхождам. Чакамете топло схвана ми се душата вече

Общи условия

Активация на акаунт