Мама с мартенички ще се украси, ЮНЧЕТО пък не спира да се върти!№36

• 12 255
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
greenlife  , Fuzzi за сега водят в моята класация, те нали са тип джоб , решила съм да взема около 5-6 от тях и  12-13 подложки . Онези , тип хибридни (за нощите) около 2-3 бр... Но изчаквам, защото в "Екомама " се очакват нови модели през март... да видим колко ще дойдат Simple Smile)
Gydelichkova  наистина ми хареса с какъв замах взе количката   #Sniper   Crazy  

# 166
dnd, сладко прозвуча, че си ни шпионирала Simple Smile Били сме герои в Биг Брадър пред теб Simple Smile Не знам какъв горчив опит си имала по форумите, но тук наистина тонът и отношенията са много добри, чак да се чудиш как е възможно това в БГ  newsm10 Ама тук сме се събрали все  мацки от сой  newsm08, дето се подкрепят на всичкото отгоре  Hug

Слънчице, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

# 167
Още нарастват???????????????????? Thinking Момичета, не се шегувам - аз няма да мога да ги нося. И най-интересното ( мъжа ми стигна до този извод ) е, че са огромни, но са щръкнали напред( не са овиснали - опази Боже ).
Нали ви казах, че вчера се върнах и четох първите ни теми................толкова мило ми стана. Аз не знам какво е по принцип отношението по форумите, защото пиша само тук и чета рядко други форуми.

# 168
Киното ми е страст, много ходя на кино, свалям и от нета, като започнат фестивалите тук в София съм на кино през ден. Гледах вече всички номинирани за Оскар за най-добър филм, харесаха ми всичките общо взето, но нямах ясен фаворит. Все пак може би от номинираните и аз бих дала наградата на Беднякът милионер, защото беше по-необичаен, а Холивуд рядко подхваща нови теми. Въпреки че имаше мелодрама във филма, аз все пак го изгледах на един дъх и с много емоция. Другият ми фаворит от номинираните беше Четецът, въпреки че са малко свръх-експлоатирани темите за Холокоста, тук гледната точка беше необичайна, а актьорската игра - много добра.

За мен е необяснимо защо Съмнение (Doubt) не беше номиниран в тази категория. Може би защото на пръв поглед е "малък" филм, без голяма тема, без мащабна или историческа драма. Но филмът е много стилен, с отлична актьорска игра, с внимание към детайла. Оставя много въпроси неотговорени и в крайна сметка дава храна за размисъл. Много деликатен, изискан филм, където категориите добро/зло, черно/бяло съвсем не са така изчистени както в повечето Холивудски продукции. Филмът има номинации за най-добра женска роля (на Мерил Стрийп) и за най-добра актриса в поддържаща роля.

Вчера започнах да гледам и "Рейчъл се омъжва" с номинация на Ан Хатауей за най-добра актриса. Необичаен филм, с много психологизъм в него и същевременно с много поне на пръв поглед излишни диалози. Прилича на телевизионен театър повече, отколкото на типичен кино филм. Аз обичам така, но мисля, че много хора биха се подразнили. Още не мога да дам отзиви, защото приятелят ми беше изтощен от работа и трябваше да си легнем. Така че филмът остава за тази вечер.

Горещо препоръчвам филма "В класната стая" (The Class), френската номинация за най-добър чуждоезичен филм. За мен е просто страхотен! Останалите номинирани в тази категория още не съм ги гледала, надявам се да дойдат на Филм Феста през март.

Други филми, които мисля да гледам тези дни специално от Оскарите са Кечистът (The Wrestler) и Пътят на революцията (Revolutionary Road).

# 169
Fate, а питаш ли ги бабите, на които циците им са до пъпа  Shocked  Честно, сега им съчувствам какво им е, преди ми беше смешно, като ги гледах, ама сега ми е направо жал.

Моите също доста големи са станали, имам чувството, че 2 кила от "скромните" ми 69 са само ненки  Joy  Да сте чували да продават колички за цици?  newsm78

# 170
Ей цицорани,я не се оплаквайте.Аз веднъж се надявах да се видя с големи бомби,но уви! Grinning Останаха си S размер.
За отношението по други форуми,имам личен опит.Преди да се регистрирам в юнски мами,бях в Зачатие,поради предишни несполуки,и проблеми.Но честно да ви кажа такава женска злоба събрана на едно място не бях срещала! Направо е като змиярник.Постоянно някой се заяжда,не можеш да изразиш мнение,различно от това на останалите.Спомням си че бях коментирала че си пия понякога по чаша вино-еееййй какво ме направиха!Едва не ме изгориха на клада.
Тук се чувствам в свои води,винаги срещам разбиране,и темите ни са нограничени!Много съм благодарна че съм част от този форум! Hug

# 171
хахахаахахххаха За мен от онези строителните триколки, иначе може и количката да ми е малка хахахахах Joy

raia123, че аз и сега си пийвам винце ( червено ). Ееееееееее лятото ще мина на бяло. Изрично питах доки и той каза - "Няма проблем. По чашка за отпускане на матката". Не се шегувам!!! Ееееееееееее не си мислете, че съм алкохоличка. Но като ми се пийне си наливам. И все карам моя, че той ми знае дозата ( защото чашата ми за червено вино е огромна - и не се пълни естествено  Laughing ).

# 172
Обичам винцето много - особено мерлото на Мезек, няма такъв аромат!!! Веднъж седмично ми се случва да пийна по чаша, а иначе на ден по чаша може. Това с матката беше добро! Аз цялата се отпускам, като се има предвид как отвикнах да пия Simple Smile

Мерси, че ми напомнихте да си пийна довечера хубаво винце  - ще излизам с приятелки и разпускането ще е пълно  newsm68

# 173
Че и аз си пийвам по една чашка,полезно е за кръвообръщението.
Искам да ви предложа една вкусотия която си забърках преди малко-карамелизирани банани  chef,страшно е вкусно.
Нямах нищо сладко под ръка и ми хрумна тази идея.

# 174
Ама естествено - като сме бременни и се опитват всичко да ни забранят - цигарки, винце, секс, ............ееееееее не става така. Уж най-хубавите моменти от живота ни - пък сме ограничени от всички хубави неща. От всичко по малко ( в малки количества )!!! И така е по-сладко.
На моя една колежка роди скоро - и тя пък твърди, че нейният доки и казал да пие по литър бира на ден за кърма.....................Е жалко - аз бира не пия.  Laughing

# 175
Имам си кафява линийкааа Simple Smile тънка, много нежна - през целия корем минава - от долу до горе Simple Smile Голяма радост хаха Joy Joy

Днес си личи, че нямам почти никаква работа, а?  newsm53

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 15:17 от KaterinkaM

# 176
Чашки винце може и 2 на ден. Така пък каза моят доки  Peace

# 177
Хаххахахахахахахахахаххахахахааххаахаххахаах някой ако ни чете от страни ще си помисли, че тук сме се събрали за клуб на анонимните алкохолички хахахахахахаах

# 178
  • София
Честит рожден ден на малкото слънчице на Слънчице!  Grinning

за гърдите, наистина след раждането, ако кърмите стават огромни и твърди. Моите бяха като силиконови почти половин година, докато ми се регулира напълно кърмата и към една година вече не бяха такива, но си имах кърма предостатъчно.
за пиенето, спокойно може да се пийва по чашка бира или вино. Ама чак по литър бира за кърмата е прекалено, всичко отива в бебето. Плацентата има по-голяма бариера от колкото кърмата.

# 179
Fate още нищо с Дженерали, днес им звънях на мизерниците. Само ме ядосват. Общо взето ги зарязвам, направих си среща с препоръчана лекарка от Тина Киркова на 5 март и ще видим, ще си говоря с нея. Дано ме вземе.
И личната лекарка ще видя тия дни и ще обсъдим новия ми картон и така. Само ме притеснява при кой гинеколог да отида по здравна каса, да ми пусне изследванията и да ми води картона.

Мона-Балона разгледах пелените, но доста по скъпи от Бамбино мио ми се струват, нещо не мога да се ориентирам.
Мамите, които също ще ползват многократни пелени, дайте да ги обсъдим и ние - кой към коя марка се е ориентирал и защо?

Sv. аз още преди Оскарите съм почнала да гледам номинираните филми и нещо съм до никаде, времето не ми стига. Май месец ще има да наваксвам. А ти явно си фен. Сестра ми е като теб - не пропуска Филм феста.

Общи условия

Активация на акаунт