Мама с мартенички ще се украси, ЮНЧЕТО пък не спира да се върти!№36

• 12 248
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
О биричката да ... Simple Smile на 2 седмици 1 път си пиивам една малка бира  smile3521

# 181
kokitka , извинявай, ама чак сега видях, че си от Сливен. И аз съм от там принципно ( нищо, че съм в София от 14 год. ) АААААААААААААА на две седмици - може и по-често, ако ти се пийва  Grinning .

# 182
Слънчице да ти е живо и здраво детенцето  bouquet

Добре дошли на новите юнки Hug

Фейт успех на изпита.
Мона балона, настигам те Laughing 13 кила и обиколка на корема 95 Laughing то хич не е за смях де, лятото ще ни е доста тежко в жегите.
Грийнлайф, първо се увери, че пампересите които носиш ще са за твоето бебе, защото в Шейново ги слагат на едно и се ползват за всички Peace
Говорите си вие за биричка, така ми се пие, ама заради магнезия ме е страх, че с алкохол не се усвоявал Sad

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 15:44 от Алиен

# 183
Fate newsm10  а иначе на 2 седмици ми е добре .. аз по принцип не съм кои знае колко голяма пиячка Simple Smile моито свеки оня ден сигурно чак на другия краи на града я чуха като ме видя да пия бира такова мрънкане беше  Laughing

# 184
Другата седмица ще идвам в Сливен. Взела съм си една седмица отпуск и мисля да обиколя - Бургас ( моят е от там ), Свети Влас, Сливен. Че после като си седна на дупягата - няма мърдане.

# 185
Супер макар че дано да е хубаво времето др седмица сега уж го гледаш едно такова слънчево а пък нали го знаеш нашия вятър тука...

# 186
Ами и аз си пийвам бяло, червено вино, бира. Каквото почерпят Mr. Green А и ми е препоръчително червеното, че ми е много ниско кръвното! Вярно не всеки ден ама не отказвам! Wine Glass

# 187
Гъди, какви са цените на памучните пелени горе долу? И на мен ми харесва идеята за многократната употреба. Сега се разрових и има много инфо, но не намирам цени... странна работа
оф, намерих - 30 кинта пакета от 8 броя Simple Smile

# 188
Катеринка ето тук има цени:

http://shop.danet.bg/index.php?cPath=167&osCsid=d7bdf2a252e9 … d1a13d3cc75d26171

и тук

http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/peleni-za-mnogokratna-upotreba.html

мен малко ме стресираха вторите цени, но пак излиза по-евтино от еднократните, като се сметне във времето.

Сега проучвам и избирам.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:10 от greenlife

# 189
Мерси, Гриин Simple Smile Сега остава да проуча подробностите Simple Smile

# 190
Темата стана много алкохолна beer Wine Glass Drunk хахахаххаха
Аз съм за пелените за еднократна употреба.Не мисля че ще ми се перат другите.
Пуснаха водата,най после,започвам да  wash newsm79 newsm37

# 191
Катеринка, втория линк не го бях копирала правилно, поправих се

# 192
Аз излязох за 2-3 часа и сега немога да ви изчета Laughing

Лелеееее ама наистина ако някой страничен наблюдател чете ще се хване за главата ooooh!
Последните няколко страници само за алкохол се пише.Наистина все едно е форум на анонимните алкохолици Joy

И аз си позволявам чат пат по една чашка винце.То при моето ниско кръвно/80-60/трябва по редовно да пия, май? newsm78

# 193
Като сме започнали темата за алкохола как бих могла да пропусна да се включа Crazy
Не че някога съм била кой знае каква пиячка, но на моменти и на мен ми се пийва. Но е вярно това, че сега ни е за последно защото плацентата пази, но всичко минава в млякото. Е вярно е че бебето после спи дълбооооко, но не е правилно. Twisted Evil
А и наистина сега си е полезно Joy

# 194
  • София
за момичетата, които имат желание да кърмят, подгответе се още от сега с информация, какви храни и напитки трябва да избягвате, защото преминават в кърмата и могат силно да алергизират бебето. Като за начало, мога да ви кажа, че не трябва:

1. да пиете купени натурални сокове и компоти, защото консервантите действат много зле на бебешкото стомахче.
2. да кунсумирате повече от една чаша прясно мляко на ден, а другите краве продукти да се заменят с овчи, например. бебето може да направи алергия към белтъка на кревето мляко.
3. да не се изяжда повече от една шепа ядки(не и фъстъци-много силен алерген), защото както увеличават кърмата, така и образуват силни колики, същото важи и за бобените изделия.
4. Също не повече от една шепа мъхести плодове и цитруси, череши и други, които са силни алергени или могат да предизвикат разстройство на бебето.
5. шоколад, не повече от едно-две блокчета, бебето може да се обрине.
За друго, ако се сетят и другите майки, но на мен това ми го обясняваха акушерките в МД и после педито, което си виках на частно в къщи. А в много други родилни домове, не ти казват нищо и после майките се чудят защо бебето много реве или е изринато.

Общи условия

Активация на акаунт