Мама с мартенички ще се украси, ЮНЧЕТО пък не спира да се върти!№36

• 12 501
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ayas , решила съм само за болницата да купя памперси... след това започвам ... Боже, колко ли ще ми треперят ръцете над това същество малко и гърчаво  Laughing   baby_neutral

# 91
Аз също съм решила да ползвам пелени за многократна употреба.
През първите месец-два обаче е доста трудно или по-скоро трудоемко, защото постоянно трябва да перем и гладим. Имам приятелка, която роди през юли м.г. и още от самото начало беше с такива пелени, каза че с второ дете не би повторила от толкова рано- било е направо ад.
Мисля да започна от втория месец на там. Но не съм се и ориентирала какъв точно тип да избера. А и първоначалната инвестиция е доста висока, да не кажа плашеща.
А иначе ЕБХ започвам на всяка цена веднага след раждането.

# 92
Тук има плюсове и минуси за различните пелени  http://nodiaper.multiply.com/journal/item/11/11
А от този сайт може да си поръчаш от БГ  , с тенденция да позапълнят с нови марки ... Явно е нов и първо пускат да видят кое ще се търси, но много майки са им дали поръчки и за други марки пелени ..  http://www.ekomama.net/

# 93
Здравейте момичета Hug
точно вчера четох за пелените за многократна употреба Laughing мисля и аз да взема такива. Ако трябва да се гладят ще се поузоря, това ми е най-ужасното занимание. А и не разбрах много добре какво точно трябва да се вземе, какво се подменя и колко често, мокрят ли се дрешките и тем подобни. Ако някой има яснота да разкаже.

# 94
Ayas относно картинките, когато пишеш отговора си, кликваш на иконата с картината/вмъкни изображение и копираш адреса на картинката. Ако искаш да качиш твоя картинка, може да ползваш, както каза somebody сайта imageshack.us, като се появят линковете кликваш на + Show Advanced Linking и копираш последния адрес, с горните адреси поне при мен нищо не се публикува, а само с последния.

# 95
Здравей те на всички бъдещи мамчета, аз съм Жани и ще се радвам ако мога да се включа в форума и да споделям с вас трепетите и притесненията си.

# 96
vanny_76 , аз отидох в магазин, където продават неща на Bebetto.
Във Врана нямам обаче идея къде може да има? newsm78
Не може да няма магазин, в който да се продава тази марка.
Иначе това е сайта на фирмата и определено има страхотни неща:
http://www.bebetto.com

# 97
janivasileva , добре дошла Simple Smile     bouquet

# 98
Здравейте мами HugИскам да ви попитам на колко често ви се втвърдява корема(по точно контракции)защото тази седмица ми прави впечатление,че при мен станаха повечко.Днес съм на консултация и ще говоря с доки,но все пак искам и вашето мнение,че ми е притеснено Sadиначе пия магнерот 3x1

# 99
janivasileva, добре дошла и от мен.

Момичета, абе къде точно се намират болките от разширяването на таза? Боли ме ниско долу, под началото на корема, като болката обхваща разстояние около 3-4 см. хоризонтално. Дали е от разширяването?  newsm78  Силно се надявам да е от това, а да не е нещо друго, по-сериозно.

Ау, да знаете колко ми е гадно, че днес съм на работа. Имам да върша сумати досадни неща, предимно отчети, заявки и договори  Sick   

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:25 от Gydelichkova

# 100
Аз мисля, че един единствен път съм имала контракции... ниско долу в корема с болки - хоризонтални, но това беше към края на 3-ти месец/.. Тези дни усещах много стегнат корем, но не мисля, че са контракции...онези , как бяха... неболезнените   newsm78

# 101
Здравейте, Прекрасни!
janivasileva, добре дошла!
Оххххххх, Гъди, разбирам те. Нооооо днес е петък!!! smile3558 И после 4 почивни дни!!! А за болките, не мога да ти помогна. Мен ме боли кръста, но само от ляво. Казаха ми, че това било разтягане на връзките на матката.
Утре ще пообиколим магазините с мъжо..........нямам търпение. Естествено обаче преди това съм на изпит ooooh!

Прекрасен ден!!! Hug

# 102
Благодаря за гостоприемството.
До колкото съм чувала болките ниско долу са от разширяването на матката и са нещо съпсем нормално, не съм много запозната с това.Аз съм в 26та седмица и не съм имала никакви болки до сега.По-притеснена съм от това че започна да ми тече коластра, а мисля че е твърде рано Confused

# 103
Да допълня,че втвърдяване на корема не е болезнено(знам че това са така наречените подготвителни контракции)но тъй като тази седмица позачестиха затова се притеснявам

# 104
janivasileva , не е рано за коластрата, споко!
С първата си бременност имах коластра от 23 г.с.- за протокола кърмих 1 година.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:46 от Франческа Салиери

Общи условия

Активация на акаунт