Формула 1 - сезон 2009

• 20 592
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив

Между другото днес толкова ми беше интересно състезанието, че чак заспахме  с милото Mr. Green, а доколкото разбрах и още някой други индивиди от компанията са последвали примера ни /държа да отбележа - не сме се наговаря ли с никого  Joy/. 
Някак си не ни харесва, на никой от компанията,  тази писта  Mr. Green Много ни е скучна и доста ни приспива Joy

И аз заспах - 10 обиколки преди края   Blush

# 316
  • София
Ето нещо весело http://forum.planet-f1.com/index.php?t=msg&th=76562&start=0&
Снимката е стара, но коментарът е готин Simple Smile

# 317
аз  пък съм за Кубица Peace

# 318
Ето нещо весело http://forum.planet-f1.com/index.php?t=msg&th=76562&start=0&
Снимката е стара, но коментарът е готин Simple Smile
Joy Joy Joy

# 319
  • София
Да не забравите - уикенда ни е "домашната" формула - най-близката ни е, може да си я присвоим леко Simple Smile

# 320
  • София
Хайде на квалификациите !

# 321
Кубица § БМВ  Peace

ааа Кен Блок  Crazy
Страхотен!

# 322
  • Луната ни пази
Никой ли не гледа или всички са на Формулата на живо, в Истанбул?  Hug Отново изненади нула! Май и този сезон ще доскучее  Wink

# 323
Еми... Бътън да излиза Peace добър е няма спор

# 324
Скука, скука, скука......Не ми е интересна нещо в последно време формулата.......да вземат да я направят нещо по-атрактивна...да измислят някакъв скандал......

# 325
  • София
Голяма скука...все едно сме се върнали във времто на онзи...няма да му споменавам името.
Днес се замислих колко по-интересни бяха последните 2 сезона - Кими стана шампион с 6 победи през 2007, Маса не успя, но също имаше 6 и до последно и двата сезона нищо не беше ясно - пълен кеф, а сега Бътън има 6 победи от 7 старта  Shocked. Радвам се за него, но ми е малко скучно да гледам. Дано Ред Бул успеят да дават още по-силен отпор през втората половина.

# 326
Хе, време е да се откажете от тез моторни спортове. Особено пък формулата е пълен въздух. Що не коментирате вилейболистите ни, например, ами нЕк'ви смешни автомобили, обикалящи безспирно в глупави шикани? Rolling Eyes

Това, че не разбираш нещо или не ти харесва, значи ли, че трябва да ми даваш наклон на ******* кое да коментирам, кое да гледам и кое да харесвам?  Rolling Eyes

# 327
  • в зоната на здрача
Здравейте,включвам се само за един въпрос.
Това място-21Е, да ли е хубаво,хич не ми разбира главата ,
а искам да купя един билет за подарък,и дали от тук да го взема.
http://www.grandprix-tickets.com/index.asp?pageid=WWW_GPT_COM_TK … &raceid=italy

# 328
  • София
Breaking News

Отборите, с изключение на Уилямс и Форс Индия, ще се отделят и ще правят нова формула!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 12:10 от Lana

# 329

Общи условия

Активация на акаунт