Формула 1 - сезон 2009

• 20 560
  • 448
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Толкова надежди имах за това състезание...а то  Confused

Добре че поне Фелипето е добре!

# 361
  • Варна
Нашто гардже спечели  newsm44 newsm44 newsm44  иеееее ...
Измъчена победа за целия отбор на Макларън, така се радваха всички , все едно спечелихме шампионата  Mr. Green, ноо така е по-сладка победата. Усети се сплотеността на отбора, което е страхотно!!!

Браво на Райчо, показа страхотно каране и кондиция, като се има предвид цялото напрежение в момента в отбора им!
Надявам се, Маса да се възстанови и да няма фатални последици (лично мен ме притеснява това удължаване на изкуствена кома до вторник...)

Ред бул упорито с гонят победите ... само, където така като гледам техните "агресивни" борби, ми приличат на едни такива, които едно време бяха наказвани и по-специално, когато ги правеше едно такова "черно гардже"  , ама нейсе няма да се оплакваме, че скоро време не са ни търсили отговорност за нииищо  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Жалко за Алонсо, жалко, че няма май да кара следващото състезание, което  на всичко от горе е и на "домашната му" писта!!!

# 362
  • София
Новото инфо за Фелипе е, че има някакви увреждания на лявото око, но докато е в кома не може да се каже колко са сериозни. Дано бързо да се оправи, а и доколкото знам жена му е бременна, какво ли и е на горката...
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090727154644.shtml

За наказанието на Рено, даже няма и да коментирам - интересно защо Браун не са наказани - все пак техен елемент е в основата на инцидента...но съм пристрастна. Представям си втора поредна Валенсия без Алонсо - феновете няма да са много доволни.

# 363
Това с увреждането на окото никак не е приятно. Засегнат е нерва зад лявото око, но не може да се уточни степента. Тази вечер са събудили Маса и лекарите не смятат да го поставят под изкуствена кома отново.
Той е успял да каже и няколко думи. - http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090727193150.shtml
Тази снимка от как я видях ми е като кошмар. Много зловеща ми се стори.

Явно състоянието на Фелипе не е никак добро. В някои публикации се споменава, че дори може да не се състезава вече.  Дай Боже да се възстановява, да се радва на семейството си и дано да радва и нас догодина  Praynig

Съпругата му Anna Rafaela е бременна в петия месец, като през ноември очаква тяхното бебенце. Предполагам, че никак не и е лесно в това състояние  да види тази зловеща катастрофа, да прелети толкова километри и сега да трепери за живота и здравето на половинката си.

Вече започнаха спекулациите за това, кой ще замести Фелипе.
Ники Лауда даде тон с въпроса си "Кой е свободен?" и странното предложение това да е Шумахер. Шуми от своя страна май е на съвсем друга вълна. Новата му страст са моторите и само преди седмица той самият е претърпял катастрофа. - http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/sport-news/more-sport/ … orbike-crash.html
Чест му прави, че в този труден момент, той също в своя официален сайт изказва своята съпричастност и пожелания за скорошно оздравяване към Фелипе.
Според други слухове Рено и Ферари ще се споразумеят Алонсо да смени тима за домашното си състезание във Валенсия на 23 август.

# 364
  • София
Мда, явно все пак не са толкова добре нещата както изглеждаха в началото. И аз четох предположения, че най-вероятно до края на шампионата няма да е в състояние да кара, за по натам не се знае.

Но това за Алонсо във Ферари във Валенсия ми звучи страховито - това ще означава, че Фернандо наистина отива във Ферари и може би не на мястото на Кими...

Но според мен най-логичното в такава ситуация е резервният пилот да замести Фелипе (имам спомени за Педро де ла Роса на мястото на Хуан Пабло Монтоя преди години), а не състезател на друг отбор  Shocked

# 365
  • Варна
Пилотите, за които става дума, които биха могли да заместят Маса са дългогодишният трети пилот на Скудерията - Лука Бадоер и бившият състезател в Гран при - Марк Жене. Още няма официално изявление .......
Тия журналисти заради сензации и спекулации и Господ ще намесят, ако трябва ........

# 366
  • София
Шокираща новина: БМВ излизат от Формула 1 в края на сезона. http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090729102057.shtml

Фелипето, междувременно, си е отворил лявото око и вижда, има апетит, отговаря свободно на португалски, английски и италиански, но не си спомня какво е станало http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090729094847.shtml

И  newsm59 Фернандо!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 13:52 от Lana

# 367
# 368
  • София
Сега остава да отменят бан-а на Рено и ще гледаме Ф1 от миналото  Wink

Интересен ход, не очаквах, но ми е любопитно как ще се развият нещата...най-неочаквано ще е ако спечели шампионската титла  Joy

# 369
# 370
  • E-CLM & CH-VD

Това като подарък за рождения ден на Алонсо  Laughing Joy

# 371
# 372
# 373
  • София
Много ще ми е интересно завръщането на Шумахер.Фернандо вече ще има двама сериозни дразнителя/Ш. плюс Хамилтън/. Mr. Green

# 374
  • Варна
Решението за Шумахер да кара, а не някой друг според мен е отличен маркетингов ход, защото реално Ферари няма какво да губят от този сезон, а единствено ще спечелят те и Формула 1.
Само времето ще покаже дали това е бил правилният избор ..... за екипа и/или за него като човек,пилот,съветник, стратег  Mr. Green  или там друго на каквото го преквалифицират през три месеца  Mr. Green

п.п. Не уважавам фурнаджийски лопати!!!

Общи условия

Активация на акаунт