Великденски базар в Пазарджик се стяга, кой с каквото може тука да помага

• 32 080
  • 516
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета!
Разгледах снимките от вчера страхотни неща сте изложили. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ    bouquet
Всички на които се обадих са ви посетили и са много очаровани. А племенниците ми много се радват на сърчицата "Добро сърце" които са получили и на красотите които са си купили. /Още вчера следобяд ми ги показваха по скайпа./
Много съжалявам, че аз не мога да дойда да ви видя, но ви се възхищавам, дано и днес да имате успех.
Ползотворен ден и късмет! newsm51 newsm10 newsm51

# 496
Хайде някой от помощниците да пише, че Яна е на имен ден.
Момичета, знам, че ви излезе душата днес и вчера от умора..... Hug

# 497
Влизам само да напиша, че и днес базарът имаше голям успех, от 4 коли, сега прибрахме нещата в една.
Общата сума е 2001 лв.
Утре ще пиша подробности за всичко! Hug
Понеделник ще пуснем линк с останалите гоблени и декупажни бутилки, който иска да си купи, ще му изпратим.

# 498
БРАВО,БРАВО ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ МАЙКИ  bouquet
и днес да е така Peace
Здравкова, искам да ти кажа, че бутилката с овцете отиде при шефа на парламента - Георги Пирински - той си я купи Simple SmileСлучайно мина  чак се шашнахме Crazy

# 499
  • Между два свята...
За пръв път взех участие в базара на ДБМ и съм много доволна и щастлива. Най-вече за това, че се заредих с положителни  емоции Hug Това е велика идея! newsm10 Споделих я с моята кръщелница, която е в 4 клас и тя събрала децата от класа днес и на пазара в квартала направили базар и те - продавали старите си  играчките  Heart Eyes Събрали са около 30 лева и искат лично да ги занесат в "Дом майка и дете" или да купят нещо на дечицата. И ме  помоли милата да питам от какво имат нужда - 30 лева. Аз предложих да купят памперси newsm30, дайте идея Hug

# 500
Леле,Янче незнам какво да кажа, само Embarassed Grinning Embarassed Grinning
Поздравления за базара момичета.Големи сърца имате и много добрина и човечност сте съхранили в тях(в днешно време всеки гледа.............)
Поздравления и към всички момичето,които са вложили толкова старания и умения  за направата на всички красиви неща!!!
       БРАВО ГРЕЕЩИ ОТ ДОБРИНА  ЧОВЕЦИ!!!!!  bouquet Hug Heart Eyes

# 501
снимки - ден втори/ до края/:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/51#69

# 502
СТРАХОТНИ СТЕ ХОРА!БРАВО НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 503
Мирна, браво на дечицата ..... Дано всички да възпитаваме в този дух децата си. Трогнах се

# 504
 smile3501 момичета newsm20

# 505
слънчеви привети на всички,които намериха време за да се осъществи това благородно начинание!  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 506
БРАВО  МОМИЧЕТА!    bouquet
Напълно ви разбирам за емоциите, които сте изживели, аз самата много се развълнувах гледайки снимките.

# 507
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО И ОТ МЕН! СТРАХОТНО СТЕ СЕ СПРАВИЛИ. А ТАКИВА КРАСОТИ НА ЕДНО МЯСТО ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА.   bouquet  bouquet  bouquet

# 508
Току що научих от снахичката ми /на брат ми жената/, че сте ми връчили грамота. БЛАГОДАРЯ ВИ!  Hug   bouquet  Каза ми че е останало 1 нещо само -пано ли, от рамките ли, не разбрах. Много се радвам Grinning. Тези дни ще се видим с нея и ще си я получа. Нейната майка е била там да пее - незнам тържество ли е имало някакво  newsm78. Абе като се видим ще я разпитам   Grinning

# 509
Току що научих от снахичката ми /на брат ми жената/, че сте ми връчили грамота. БЛАГОДАРЯ ВИ!  Hug   bouquet  Каза ми че е останало 1 нещо само -пано ли, от рамките ли, не разбрах. Много се радвам Grinning. Тези дни ще се видим с нея и ще си я получа. Нейната майка е била там да пее - незнам тържество ли е имало някакво  newsm78. Абе като се видим ще я разпитам   Grinning
[/quotРаковина твойте неща се изкупиха буквално за часове. Вчера до обяд беше останало само едно пано ,но може след това и то да е продадено Благодарим ти от сърце  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт