Отговори
# 210
Ехоу Simple Smile Благодаря за отговорите за вратлето! Много сте мили!  Hug

Стеле, пак и отново  Hug   Hug  Страхотна си...
Вечи, и ти... много хубаво стихче, обожавам такива, които се докосват до сърцето...
Гледах едно раждане по ТВ... разплаках се, и на мъжа ми му излязоха сълзи на очите... спомних си като родих... сега е на 5 мес., скоро на годинка, две, три... не, не, не искам да минава, искам да спра времето някак и да гушкам, да гушкам...  Heart Eyes    Heart Eyes

# 211
  • софия
Моарейн, да не си гледала море от любов, и аз плаках...  днес е доста сълзлив ден за мен Simple Smile

# 212
Записче  Hug
Връщам се да чета...че сте изписали много нещо

# 213
Веч, просълзих се. Толкова много ме разчувства!!!!!
И аз плаках на "Море от любов".Спомних си раждането на Цвети, после на Бобо....толкова мили спомени!!!
Днес ми е много ревлив ден!

# 214
  • София
 Hug
Днес по-малко сте писали. Навярно се дължи на плахите прояви на нещо като пролет.  Wink Joy
Веч, страхотно стихотворение. Ти си го писала, нали? В чест на нашето Стелче ли е или си го имаше отпреди?   bouquet
Дидишонче, не знам какво да ти кажа. Аз още като пусна преди снимката ти казах, че на мен не ми приличаше на зъбче. Зъбчето излиза като чертичка, чука на лъжичката. И за 2 месеца да не порасне.  newsm78 Дано поне, ако не е, да не усетите зъбоникненето за компенсация.  Wink

# 215
Не ме засрамвайте! Embarassed
Нищо особено не е, ама реших, че е подходящо за случая.
Ирина, писано е отдавна (май преди 20 г  Joy)
Сега имам едно писано, дето е още по-подходящо, ако Стела иска, ще го пусна тук, ако не - на лични, че да го прати като картичка на заблудената овца дето и се води мъж.

# 216
Веч пускай го тук.  Hug Няма само аз да му се радвам.
Цял ден мисля, и установих, че огромна част от вината за това което става е и моя. Моя силен и властен характер ми изигра лоша шега. Не се замислих, че и той има нужда от мен, вглъбена в страховете си, този път бебто да се роди и да е живо и здраво. После Ния се появи и и се отдадох изцяло. Забравих го. А той през всичките тези години беше до мен. Мислех че е длъжен да се съобразява и да търпи безразличието ми. Е получих си го.
Приятна вечер милички и благодаря, че ви има. С някой от вас ще се видим утре. Целувки от мен и Ния  Hug

# 217
Веч пускай го тук.  Hug Няма само аз да му се радвам.
Цял ден мисля, и установих, че огромна част от вината за това което става е и моя. Моя силен и властен характер ми изигра лоша шега. Не се замислих, че и той има нужда от мен, вглъбена в страховете си, този път бебто да се роди и да е живо и здраво. После Ния се появи и и се отдадох изцяло. Забравих го. А той през всичките тези години беше до мен. Мислех че е длъжен да се съобразява и да търпи безразличието ми. Е получих си го.
Приятна вечер милички и благодаря, че ви има. С някой от вас ще се видим утре. Целувки от мен и Ния  Hug
* * *

Онемях.
От обида.
И от твойта злина.
Как прекърши със сила
мойта душа.
Като танк ме прегази.
Като мраз - вледени.

А аз търсех утеха във твойте очи.

Само пепел намерих.

А ти...

Само едно ще ти кажа - проявил е слабост. Мъжете са по принцип слабохарактерни говеда. Трябва им бич да ги подкарва в правата посока. А ти си го изпуснала покрай раждането на детето и пълното ти му отдаване.
Не си си го получила.
Ако не е късно и нещата са поправими - може и прошка.
Аз лично бих, щом се прибира при мен. Но това ще направя аз.
Какво ти ще решиш - само ти си знаеш.
Имаш нас и нашата подкрепа! Hug

# 218
Здравейте,
аз не мога да се добера до компа от истерии, но май почнах да му хващам цаката.

Стеле сърцето ми се свива като те чета. Ти си прекрасен човек и каквото и да решиш сме с теб.  Hug
Вечи  много ми е хубаво да те чета, супер въздействащи стихове.
Ирини добре поне, че Джи е паднала на мекичко с юргана. Пак е стрес де, дано не се повтаря.

Днес и на мен ми е много емоционален ден. Много рев много чудо.
Колегите ми пратиха по куриер едни супер сладки червено-бели терлички за Ясен и картичка със стихче. Толкова се трогнах  newsm45. Просто няма други такива готини колеги ....
Утре ще го снимам и ще ви се похвалиме Simple Smile.

Ванче супер сладко ти вика "мама" Нико  Heart Eyes И от това ревах  Rolling Eyes Crazy
Моят син от няколко дни е на "не не не", "да да да", "айде айде", "айде де" и "аааааа", като това последното с такъв назидателен тон, че само дето пръст не ми размахва  Joy Joy Joy

Моарейн, Стефина и другите девойки с плачкащи бебоци, силно гуш и бързо да минава тоя период.

# 219
  • София
Стелче, на предния ти пост, дето блабла му желаеше щастие си замълчах.
Ама сега да кажеш, че сама си си виновна.  ooooh! Ти чакаш едно детенце цели 8 години. Естествено е да те обсеби. Те децата така правят, обсебват (при всички случаи). А твоят съпруг би трябвало да се вгледа в теб и като майка вече и в дъщеря си, не да си вее ....
Надявам се, че не те обидих, но така мисля аз. Знаеш колко си те обичкам!  Heart Eyes

Сега вече се зачудих много. 3 мами споделяте, че днес ви е бил ревлив ден. Е, и аз ревах днес на 2 пъти от различни емоции.  newsm78 (отдавна не ми се беше случвало). Странна работа...

# 220
Веч страхотно е. Благодаря ти  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Бих простила, заради Ния и заради себе си, признавам си, но той не иска прошка.
Иринка не ме обиждаш  Hug

# 221
Сега вече се зачудих много. 3 мами споделяте, че днес ви е бил ревлив ден. Е, и аз ревах днес на 2 пъти от различни емоции.  newsm78 (отдавна не ми се беше случвало). Странна работа...

Хм, и на мен ми беше ревлив ден  newsm78. Е, чак до рев не стигнах, ама си ми беше адски тъпо. Сигурно времето е виновно  newsm78

# 222
  • софия
Стеле,  жените  имаме невероятна интуиция... следвай нея, няма да те излъже Wink направи това от което ти ще се почустваш по-добре, било то с него или без....

и както всички казаха ние сме тук и те подкрепяме каквото и да стане....   bouquet

# 223
  • София
Хм, и на мен ми беше ревлив ден  newsm78. Е, чак до рев не стигнах, ама си ми беше адски тъпо. Сигурно времето е виновно  newsm78
И аз това си помислих!

# 224
Здравейте мами от мен. Бих искала да ви разкажа какъв ужас изпитах днес и да видите какви лекари си имаме в нашата "хубава" държава.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376362.0

Общи условия

Активация на акаунт