Отговори
# 225
bubety как е малчо сега?  Hug

Във  връзка с утрешната прошка - един поздрав
http://www.beinsadouno.com/play.php?id=116

# 226
Еми сега е добре, спи. Наяде се. Направо ме побъркаха тези доктори. Незнам къде се намирам. Единия ми вика много е зле, другия нищо му няма. Е на кои да вярвам.

# 227
Вярмай на малчо и на себе си  Hug

# 228
Бубети,ужасно е да не знаеш какво е истинското състояние на детенце HugМоже и лаишки да ти прозвуча,но на теб какво ти казва интуицията като майка?Дано няма нищо сериозно,но съм се нагледала и наслушала на мноооого "спешни"случаи и на действително спешни,при които не е реагирано.Дори наскоро на един колега на мъжо искали да оперират детенцето от апендицит ,но бащата категорично настоял детето да се прегледа на ехограф преди това-и познай оказало се ,че на апендикса нищо му нямало #2gunfire
Стела,от снощи те мисля и не знам какво да те посъветвам...Знам ,че при една такава ситуация човек е склонен в даден момент да обвини за всичко себе си,а след това обратното...Каквото и да кажем ,ти си тази ,която го познава,знае ситуацията в детайли и взима решения.А ние сме тук ,за да те подкрепяме и да ти покажем,че винаги има хора ,които те обичат HugЩом не иска прошка значи ли това,че той категорично е решил да се разделите или просто не се чувства виновен?Гушкай Ния и ти благодаря за искрения и прочувствен отговор днес HugЩе бъдеш щастлива-това го знам със сигурност Simple Smile

# 229
Здравейтееее!!!!!!   bouquet Hug
Много ми липсвахте ей!!!  Heart Eyes
Нямах време тези дни да ви чета и сега се опитах да понаваксам  Grinning

Много ревлив ден ми е и на мене-поплаках си на Море от любов  Cry Simple Smile и сега пак плаках,докато четях историята на Стелето  Cry Cry Cry
Еййййй,това мъжете са големи гадове!  #2gunfire А пък без тях не можем  Mr. Green
Стеле,възхищавам ти се искрено!!!Не съм толкова силна като теб!!!Винаги съм се чудела как бих реагирала в подобна ситуация  Thinking Обаче да простя и да остана с него ми се струва непосилно  Naughty Просто психически няма да издържа!!!!! Cry Не знам,,,,,,Да не дава Господ  Praynig Praynig Praynig
Силна си много!!!Дано само мъжът ти да си отвори очите и да те оцени докато съвсем не те е изгубил  Hug Hug Hug
И не обвинявай себе си-ти си най-малко виновна в случая!Ако на мъжът ти му е липсвало нещо-логично е да поговори с теб и да изясните нещата,не да бяга и да търси утеха другаде!! Peace Поне аз така мисля  Simple Smile

Обичам ви ,момичета!!!  Heart Eyes Hug
Благодаря ви,че ви има!  bouquet

# 230
Дани ами не се чувства виновен.
Пенелопи оставам за малко. Не за винаги. Докато се устроя на друго място с бистър ум и вдигната глава.
Лека милички  Hug

# 231
Благодаря на всички.
Стела първо съжалявам много за това което ти се е случило. Направо ти се възхищавам на търпението аз ако бях....Ох до сега онази девойка какво щеше да я сполети. Да не говорим за мъжа ми....На него ще му се иска никога да не си е помислил за друга....
Относо интуицията ами мисля че е само от сополките които се стичат на вътре и това предизвиква кашлицата. И реших да ида до аптеката и взех Мукосолван. Пък като се свържа с педи ще видим тогава какво ще каже тя

# 232
Стеле, възхищавам се на силата на духа ти! Много силна жена си!

# 233
Стел,а той иска ли да се разделяте?Изобщо той какво очаква сега при тази ситуация?Извинявай ,не те разпитвам от любопитство,а от опит знам,че при разговор и от въпросите на другите и на мен ми се избистрят някои неща в главата.Не ми отговаряй ,ако не искаш Hug

# 234
Честита Баба Марта,милички!
Пожелавам ви здрави дечица и усмихнати майки!
Бели,румени,засмени
и от хубави емоции зашеметени! Hug

И поповод денят за прошка:
http://misli.hit.bg/forgiveme.html

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 00:11 от penelopi

# 235
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН
Да сте здрави и много щастливи !!!!
 moresmile

# 236
  • София
Милички, здравейте, не съм влизала цял ден, защото ходих да поработя малко Wink.   Hug.

Стелче, разстроих се заради теб Hug! Ужасно е любимият ти човек да излъже доверието ти по такъв начин! Умът ми не побира как има мъже, които са в състояние да причинят това  в толкова интимен и радостен семеен момент (бременност, раждане на дете....)! Ти си знаеш най-добре проблемите в отношенията ви, твоите и неговите недостатъци, но каквито и грешки да си допуснала, това не е оправдание за подобна постъпка и в никакъв случай не трябва да хвърляш вината върху себе си Naughty! Дано намериш сили в себе си да погледнеш на ситуацията трезво и да последваш онова, което би било най-доброто решение за теб и Ния.
Гушкам те и ми е толкова мъчно заради сълзите, коите ще изплачеш..... Hug Hug Hug

irinii, душичката Джинджи....само като си представих как се е кокорила в тъмното и ми се сви сърцето Sad.... важното е, че е добре!

bubety, големи притеснения и при теб! Ти даде ли някакъв сироп в крайна сметка? Дано да е само от сополките! Peace

Желая на всички един много усмихнат ден утре!  Нека Баба Марта да дойде с много здраве, усмивки и слънчево време!

# 237
Момичета, четох тук една статия в едно списание "Моето бебе и аз" по повод на кърменето и се хвърлих в размисли и страсти и реших да се допитам до опитните мами. Общо взето една мама с бебе наш набор пита дали е нужно да се цеди още, защото няма къде да съхранява кърмата и д-р Мария Русинова, специалист по храненето й отговаря:
" Изцеждането е необходимо само в началото, докато се нормализира лактацията - след това тя се нагажда според нуждите на бебето и не е необходимо да се изцеждате след всяко кърмене. Това може да става само в периодите, когато има промени в апетита на бебето и то се храни по-малко или искате да осигурите кърма в случай на ваше отсъствие. Спрете да цедите, още повече, че  вече е време да захранвате бебето с немлечни храни и броят на кърменията постепенно намалява. "

Когато имах проблеми с кърменето Асето ме посъветва винаги да се цедя след кърмене, макар и за 5 мин. , но да доизцеждам гърдите. Аз като добро дете слушам и изпълнявам вече повече от 5 месеца. Асе, какво мислиш? Нужно ли е все още да се цедя след всяко кърмене, имам два фризера пълни с кърма. Дребната засега отказва да пие от шише, а и гърдите ме болят наистина от това цедене вече.  Sad Аз съм нон-стоп с помпата. Ако спра дали ще ми намалее кърмата? Много ме е страх, че както не иска да пие от шише съвсем да не го закъсаме.. newsm78 Иначе на гърда си цока с голям кеф.
Вие цедите ли се като мен след всяко хранене? Ако не, не ви ли намалява кърмата така?

# 238
  • Варна
Честита Баба Марта!

Ние вече сме във Варна и от днес имам и интернет.
Влязах с мисълта да ви се оплача, че вече си нямам кола. Когато отидох да я регистрирам се оказа, че двигателя е бил подменен със по-малко мощен.  #Cussing out И тъй като вече несъответствията станаха прекалено много се ядосахме с баща ми и я върнахме на собственика. А толкова си я харесвах количката, направо се бях влюбила в нея. А и нали ще сме си сами с дребния за дълго време, щеше да ми е от голяма помощ.  Rolling Eyes Два дена вече само за това мисля и ми е едно такова тъжно и мъчно  ooooh! Луда жена  #Crazy
Ама е трябвало по-рано да влезна във форума за да се осъферясам, че има толкова по-важни неща и по-големи проблеми.
Минах само по диагонал и това което ме накара да се зачета е нашето "Изгубено" момиче..
Стел, много съжалявам за това през което минаваш в момента мила  Hug Бъди силна и разумна! Вземи решението със чисти мисли и спокойна душа. Каквото и да е то, вярвам че ще се справиш. Ти си силна, макар че понякога да си силна въобще не е плюс.
Но само ти си знаеш ситуацията, човека и чувствата между вас. Аз противно на останалите не обвинявам 19-годишната... Пукнатината се е появила между вас - и именно тази пукнатина трябва да решите какво да правите с нея. Ако ще я запълвате - трябва и двамата да положите усилия. Ако ще я правите пропаст, тогава поне да запазите човешки отношения в името на така дългоочакваното си детенце. Трудно е, много е трудно, но в наше лице имаш хора на които винаги можеш да разчиташ. Прегръщам те  Hug
А ти прегърни Ния  Heart Eyes
Тъжно ми е.. Но тоя път не е заради тъпата кола.....

# 239
Честита баба Марта, момичета! Нека животът ни е изпълнен със здраве и пролет!
Джул, тчно днес те мислих... Как се чувстваш с МПС-то , а то какво станало...  Hug Дано скоро си намериш Твоята кола
Ланвинка, аз изобщо не се цедя!!! И ако кърмата ти се е урегулирала - няма смисъл и ти да го правиш

Днес готвих ужасно много неща. Човек като спазва хранителен режим и повече работа му е отваря...  Whistling

Сега ще доукрася поредните сладки и лягам

Общи условия

Активация на акаунт