Във връзка с утрешната прошка - един поздрав
http://www.beinsadouno.com/play.php?id=116

Може и лаишки да ти прозвуча,но на теб какво ти казва интуицията като майка?Дано няма нищо сериозно,но съм се нагледала и наслушала на мноооого "спешни"случаи и на действително спешни,при които не е реагирано.Дори наскоро на един колега на мъжо искали да оперират детенцето от апендицит ,но бащата категорично настоял детето да се прегледа на ехограф преди това-и познай оказало се ,че на апендикса нищо му нямало 
Щом не иска прошка значи ли това,че той категорично е решил да се разделите или просто не се чувства виновен?Гушкай Ния и ти благодаря за искрения и прочувствен отговор днес
Ще бъдеш щастлива-това го знам със сигурност

и сега пак плаках,докато четях историята на Стелето

А пък без тях не можем
Обаче да простя и да остана с него ми се струва непосилно
Просто психически няма да издържа!!!!!
Не знам,,,,,,Да не дава Господ

Поне аз така мисля 

.
.
! Ужасно е любимият ти човек да излъже доверието ти по такъв начин! Умът ми не побира как има мъже, които са в състояние да причинят това в толкова интимен и радостен семеен момент (бременност, раждане на дете....)! Ти си знаеш най-добре проблемите в отношенията ви, твоите и неговите недостатъци, но каквито и грешки да си допуснала, това не е оправдание за подобна постъпка и в никакъв случай не трябва да хвърляш вината върху себе си
! Дано намериш сили в себе си да погледнеш на ситуацията трезво и да последваш онова, което би било най-доброто решение за теб и Ния.

.... важното е, че е добре!
Аз съм нон-стоп с помпата. Ако спра дали ще ми намалее кърмата? Много ме е страх, че както не иска да пие от шише съвсем да не го закъсаме..
Иначе на гърда си цока с голям кеф.
И тъй като вече несъответствията станаха прекалено много се ядосахме с баща ми и я върнахме на собственика. А толкова си я харесвах количката, направо се бях влюбила в нея. А и нали ще сме си сами с дребния за дълго време, щеше да ми е от голяма помощ.
Луда жена
Бъди силна и разумна! Вземи решението със чисти мисли и спокойна душа. Каквото и да е то, вярвам че ще се справиш. Ти си силна, макар че понякога да си силна въобще не е плюс.

Дано скоро си намериш Твоята кола