Отговори
# 45
ИНКА, кефиш ме!!! Отварям си аз форума сутрин рано да проверя кой е будувал до късно снощи,  и виждам твоя пост - не знам как да го опиша, но в негативното лъха толкова оптимизъм, че ме е срам да се оплача, че не съм си измила чиниите  Laughing Дано бързо ти мине, но най-вече да не загубваш никога своята същност (поне тази и част, която показваш тук на нас)   bouquet

За сядането - ами той се набира и иска седнал от 3,5 месеца  #Crazy Аз в началото не му давах  Blush , но вече си се водя по него - не подпирам с възглавници, сяда сам в мен или с мен. Някой път дори няма нужда да придържам, но аз го правя.
Иначе и педи отсече - не по-рано от 6ти месец! Ама к'во - на предния ден не може, туп - става на 6 месеца и веднага седнал  Whistling

Мириям
, гуш от нас  Hug и днес да успееш да ни зарадваш с добри новини  Praynig

Асе
, браво за бързото възстановяване!   bouquet И едно Благодаря!!! за Другарката Цвети, че се грижи за теб!!!   bouquet

Иринка, днес да се похвалиш с възстановени мъже и нови сили  Hug

Хайде, давайте отчет- кой как спа  Heart Eyes

# 46
ДУ Simple Smile

за темичката  Hug ама аз нещо не се вписвам в нея  Joy

инче мн бодро звучиш - стискам палци по-бързо да минава  Praynig

соня, и на нас педи ни каза никакво сядане и посочи освен всичко друго и разширяване на таза. НА този етап й вярвам на 100 % и бузанка ще изчака малко със седенето.

Мариям, бързо да се оправяте  Hug

айди чао засега, ще се стягаме за разходка - тук едно чудно слъне е изгряло  newsm44

# 47
За сядането - дребният го слагам полуседнал в количката, когато е буден за да си зяпа наоколо. Само че той обикновено спи, та това не се случва много често. Вкъщи не го слагам седнал. Като му се разглежда нещо да си стои по корем и да си гледа.  Naughty Да се върти, да се клати и каквито там други занимания си измисли - негова воля. Не му помагам за нищо. Нека сам открива кое как става. Така си развива равномерно всички мускулни групи без нещо да става насила. Когато успее да си седне абсолютно сам без никаква помощ и без подпиране, тогава да си стои колкото иска седнал. Виктор успя да седне сам малко преди да стане на 7м, ама малко след това се и изправи, така че почти не си е играл седнал.
Аз изчезвам на фитнес  Sunglasses

# 48
Мариам, много наистина ви се събра напоследък, дано  оздавявате вече  Praynig  Тъжно е  наистина с болно деденце вкъщи Sad

Ирина  някой няма ли как да ти помага, някоя дружка или роднина? Аз едвам с едно бебе издържам понякога, на мамите с 2 им се чудя и мая, пък за 3 вече мсля, че имате нещо свръх естествено като енергия, че да сте в кондиция

# 49
ДУ!
При нас нещата са нормални. Събуждане към 700, ставане към 7.30. сега ще пия кафе и ще ям плодове, а Джи си играе е с една музикална кутия.
Вс забравям да ви кажа, че напоследък поне по 1-2 пъти на ден малката  ме "нагризва" докато суче. Направо свят ми се се завива от болка понякога.Тчи си сладурката зъбките, които още не са избили   tooth

Мариам, дано болестите ви оставят вече!  bouquet
Моарейн, чакаме те след консултацията!   bouquet
Стон, с темповете ти на спортуване и движение, сигурно вече си си възстановила напълно формата, нали?
Лимонова, да не забравиш да се снимаш. С прекраснто си чувство за хумор има да се смеете след години!
Беба, а твоето човече как е?

# 50
Добро утро,
мерси за темата, много е актуална в момента  hahaha
И Яна напоследък е почнала да се буди към 8 часа и опитите ми да я приспя, за да мога да имам мналко свободно време за спорт се провалят.

Мириам Hug много ви се насъбра. Нека Йосиф се оправи по-бързо и да те гледа с весели очи.
Инче евала мацка, при такава ситуация и си толкова позитивна. Супер си. Айде скоро да почнат да изчезват пъпките.
Асе супер, че се оправяш. Много е важно да имаш верен другар.  Peace
Ради браво на нашето момче Митето. Той почти стигнал половинката си. Вече няма Яна да изглежда толкова голяма до него.
Яна също обича да си стой права на краката, но гледам все да я поддържам. Сенала седи в мен опрята.
Ирина надявам се да си се наспала и днес да се чувстваш заредена с енергия. И аз ви се възхищавам на мамите с по 2 и 3 деца.
Деси и аз си мисля, че може би въждуха в стаята е сух и затова да и се запушва носа. КОлко градуса е при вас?

# 51
Добро утро и от нас!Ние спахме добре,ама се сабудихме.... Simple Smile,а на мама още и се спеше!
Вече съм готова с обяда-40 г тиква!Много вкусна стана,дано и Вики я хареса.
За сядането педи каза да я слагам да сяда вече,ама тя се кандилка...така че няма да я насилвам когато иска тогава!
Инче не може да си грозна бе душа,не вярвам! Hug Аиде бързо да се махат гадните пъпки...
Ирина да знаеш че ти се възхищавам изкрено!  bouquet Да си призная аз с едно дете и къщата не мога да се оправя,колкото и зле да звучи!Все е мръсно или разхвърлено...ама кво да се прави ooooh!  .Докато беба е кротка гледам да съм опънала кълка!
Мириям  Hug дано  бързо се оправи малкото съкровише
Майче вън пече ама е доста хладно да знаеш!
Ние ще излизаме към 12 след като си хапнем пюрето!
За сега толкова...после пак!
Дописвам Ирини моя малък дзвер как хапе!Като си забие малките остри зъбчета и направо ми прималява.Като си ги точеше не беше толкова зле.А сега ме болят зърната зверски...

# 52
  • софия
Дзак !!!
Ние сме събудени в 8и нещо, малката папка към 9, после мама, сега си седи и гледа на кафе, а пък аз още се излежавам....

Ирини, мила, можем ли да пием кафе??? мен 2 дни ме боли глава щото не знам дали може.... днеска май 3ти ще ме боли

# 53
ДУ  Hug
за един следобед да ви изтърве човек и няма наваксване Simple Smile
Диди, Муци   bouquet
Ради, аз просто онемях  Heart Eyes ами Митенцето е невероятен, браво на момчето  Mr. Green
брат ми също се е изправил рано рано сам в кошарата и досега е доста подвижен, за разлика от мен
имаме 3 години разлика, а тои преди мен е направил подскок с двата крака  Crazy
Тине, честито зъбче Simple Smile
Ирина  Hug
Мариям  Hug милия Йосиф, да но по бързо се възстанови
Ина   bouquet
някой чувал ли е Уанда?
Дими?
Момичета само Лина ли остана под 7 килца?  newsm78

# 54
Аз съм в чудене дали да замествам хранене или на вяско да му давам после да суче. Вчера пак като изяде 125-те грама ХИПаджийско пюре от тиква и картоф се ослушваше за още.Мляскаше като стара баба и се разциври като му избърсах муцунката и го вдигнах от стола.Очевидно е, че е готов и за по-голямо количество, показва си го просто.
Кво да правя сега?
Мари_п, а на въпроса с въпрос - а само моят ли малък мъж ли остана под 6кила, хи хи хи....

# 55
Забравих да попитам нещо. Може ли която има бънджи да ми каже каква марка е или да ми покаже някаква снимка. Аз търся от тези, който се закачат на вратата иили тавана, а не тези които са с носещата си кострукция заедно.

# 56
  • софия
ами Инче, аз бих му давала колкото иска, той сам ще ти покаже като не иска повече! аз давам на мойта госпожица от големите бурканчета по 190, ама май ще почвам от по- големите,че както казваш иса си още.... увеличи пюрето и ако ти се вижда сито детето не му давай мляко, разбира се ако искаш да заместиш

# 57
ДУ!
Бяхме в една лаборатория да вземат кръв на Ясен. Горкото ми детенце.  Cry Надупчиха му и двете ръчички и нищо. Не можаха да нацелят вена и като хванаха най-накрая една, не пусна кръв Sad. Оставихме изследването за другия месец, като са контролните, че милия така се дра. Половин час след това още пищеше.  Cry
А почна "Часът на мама". Ще дават за Индиговите деца (Вечи  Hug)
След малко ще ви чета, че пак сте преполовили темата Simple Smile.

# 58
някой чувал ли е Уанда?
Момичета само Лина ли остана под 7 килца?  newsm78
Ния е над 7.
Уанда е ок. Работи. Peace
Мариям, Иринка Hug
Хубав ден момичета  Hug

# 59
петка, като се събуди Джи ще  я снимам и ще ти покажа бънджито ни. То е на абс дизайн, много е хубаво и удобно!
дидишонче, можеш да пиеш кафе, разбира се. В белтъчните дни, даже мляко можеш да си слагаш. Аз без кафе трудно бих оцеляла с малкото часове сън, които ми се полагат
Дианченце, сърцето ми се сви като четох за премеждията ви. Е...ти бездраниците са тези лаборантки!!!
Лимонова, пиете ли вода? Съветвам те да си кърмиш след храненето с твърда храна, особено ако не пие вода бебешора! Peace
Мари, спокойно  Hug Още много бебчета са под 7 кг! Джинджи включително /очаквам да закръгли въпрсната цифра докъм 7-10 дни/

Общи условия

Активация на акаунт