Отговори
# 30
Добър вечер и от мен   bouquet
Докладвам за консултацията - Алекс вече е 7500. Биха му третия Пентасим и се надявам да няма реакция  Praynig Педи ни забрани седенето докато не навърши 6 месеца, а аз се надявах, че ще даде зелена светлина  Crazy Но ще почакам още 2 седмици  Wink
В този ред на мисли, вие слагате ли ги бебоците да седят?  newsm78
Ради, а Митето вече стои?!  ShockedНе му ли е доста раничко? Hug 
Иринче, дано се нормализират бързо нещата при вас и да оздравяват мъжете ти  Hug
За музиката - Алекс много се кефи на детски песничи. Принудих се да науча завидно количество, както и стихчета и една приказка в стихотворна форма  Simple Smile Песничката за балончето му е любима   Heart Eyes Иначе не съм му пускала много стилове, защото аз си слушам рок и друго нямам  Peace Като му куфея се залива от смях милият, а на мен вече ми се откачи главата  Joy Но така е ...децата искат жертви  baby_neutral

# 31
Здравейте мами Hug.
Ние пак сме болни и пак лошо.
Това е първата нощ на Йосиф когато позволи да го оставя легнал.
Няколко дни спахме полу прави.
Аз заклещена в едно ъгълче от възглавници и той в мен.
Ужасен вирус, сополи... ама имам чувството, че ще почнат да му излизат от ушите вече.
Температура, повръщане пълна програма и е толкова тъжен постоянно мърмори... липсва ми много да ми се усмихне с бадемови очи.
Моля се да минем без антибиотик.
В Ямбол няма добри хомеопати, яд ме е много за това.
Дали не е възможно да се съветвам с някой дистанционно?
За Мари си имам такъв лекар специалист по алергиите от Пловдив и се получава.
Опс ... задави се.
Пак ще се гушкаме, но скоро се надявам да сме здрави и да се разписвам усмихнато.
Поздрави от нас момичета  bouquet!

# 32
Асе, не че нещо, ама грам се съкращава "г", а не "гр". Иначе теглото...  Shocked  Да ти е здравичък! В сравнение с нас е направо Крали Марко!

Нашият дребо харесва всичко, което му пея, харесва дори и баща му да го прави, което е направо невероятно, като се има предвид певческите му възможности, или по-скоро липсата на такива. Обикновено го оставям с VH1, а веднъж заспа на Metallica  #Crazy Най-обаче ме изуми като му пеех нещо на Ела Фицджералд, слушаше буквално като омагьосан, без да помръдне, без да мигне, с отворена уста!

Лека нощ!

# 33
Еееееееее ама какви чудесни мерки имате...за бебоците говоря да не мислите,че вас хваля Mr. Green Joyние сме 6600 и си мисля,че сме дебели.Ами огромни сме.Ако беше 8 кила направо на липосукция щеше да иде. JoyИмам малко страх от дебело бебе.То не е то4но страх ама..........
Ирина милата.Аз с едно и къща едва се опраавям.А ти.Мама герой.
Абе мами с повече дечица-как се справяте,особено че по-големите имат нужда от внимание.......Мале героини.
Соня нашето педи ни насърчава да седим.Ама да си каж-Мона си седи стабилно.Хваща се за крачетата и е като едно малко пакетче.Поне 10 минутки си изкарва така.Аз не я държа повече,ама се радвам,че е стабилна.Бяз възглавници,без ръцете ми-сама.И днес започна опити да пълзи-пред гостенката ни направо си пълзеше.След тпва явно се умори.
Ох ще чистя,че едва сега имам време.........целувам ви.

# 34
Мариам, знам за един хомеопат от Бургас, при когото ходят ямболлии и след първо запознаване, след това може и дистанционно. Ще се опитам утре да ти намеря координати, че и аз все се каня да се запишем при него. Но за сега конкретно едва ли ще може да ти помогне от дистанция, а и знам, че е с много пациенти и задължително при него се ходи с час, който се спазва по германски!
Пращам малко позитивна енергия на малкия Йосиф, да се оправя по-бързо! Hug

Тине, честито зъбче!

# 35
Асе, не че нещо, ама грам се съкращава "г", а не "гр"
Пиаф, в моя тълковен речник пише, че се съкращава "гр."  Peace Още предния път си го помислих, но ме домързя да ставам да ровя в речници  Crazy
Мариям скорошно оздравяване на малкия бонбон  Peace

# 36
  • София
Сонче, и на нас ни забраниха сядането на последната консултация- само в мен може с подпряно гръбче.

Мариям, много ви се събра на теб и детенце! Дано да започне да се подобрява! Praynig

Ради, радвам се на наддаването ви!  bouquet За съжаление нашите грамчета дойдоха основно от АМ, но и така съм доволна от резултатите Laughing.

Иринче, наистина си е супер изморително, когато всички деца са постоянно вкъщи, при това болни Sad. Павчо не скучае ли?

Инче, възхищавам се на позитивните ти постове, особено в такъв момент- много готин човек си!  bouquet

Асе, чудесно е, че си по-добре! Hug

Утре съм на преглед при гинеколожката ми и малко ме е страх....Отивам за колпоскопия- нали минаха пет месеца от раждането, та й дойде времето Thinking. Притеснявам се от резултата, де...Дано да няма нищо! Praynig

# 37
Сонче, Пиаф е права Peace Гуглето каза, че грам=г   - без точка. Отивам да се самосезирам Grinning
Пиафче - мерси Hug

Що се отнася до сядането - важното е вие как го усещате. Ако виждате, че детето иска и се набира - няма смисъл да спирате естествените му пориви. Още повече, че това за седенето след 6-тия месец е като прясното мляко след годинката Wink Е, на 6 месеца и един ден не е по-развито от 6 месеца без един ден Wink Всичко си е до дете Peace
А вие със сигурност най-добре усещате готово ли е детето да сяда. Любо се набра на около пет месеца и десетина дни. Е, какво да го вържа ли? Ами няма! Било то и шишо. Той сега вече си живее на пода, като възглавница има само зад гърба му. Да знае, че като се кандилка, катурка и пада - боли. И човек трябва да е стабилен Wink Grinning

# 38
Пез, донесоха ни го още щом се роди Джи... заедно с един гел. за съжаление не мога да съм ти от полза. Цената му е окло 6 евро там

Джи, не седи стабилно и сътветно изобщо не я слагам така. Само в скута ми или на крак. В бънджито седи до 5 минути, а в проходилката виси до 10 мин...  Много големи изглеждат като се вертикализират

Асе, приято изкарване в Сандански. /Оттук да ти благодаря за консултацията за приятелката ми с мъничкото бебе в Шейново.   bouquet Много ми е мъчно от факта, че когато бебетата са малки и мат най-голяма нужда от мама ги държат далеч от тях...   Sad Дано да удържи фронта и да успее да закърми както трябва/

# 39
Мариямче  Hug Heart Eyes
Асе, много добре, че си добре  Wink
Аz пък не мога да раzбера, zащо на мойта мишка и се zапушва носа все нощем напоследък Thinking . Беше болна, уж се оправи, ама това си продължава.. Чудя се дали не е накаква алергийка.. Оф
И аz съм на винце. И на спагети, полуфабрикат. Имам си едни, дето много ги обичам, с броколи. Да не четат диетаджийките и мамите кулинарки, че реzил  Joy
Утре ще купувам и аz Осанит. Че днес нямаше кога.
Пец, а ти zащо не пробваш тая Chamomilla 9CH , zащо искаш специално Осанит? Това не е ли хубаво? Нали в същност това беше zа zъби, да не бъркам?

# 40
Сова , хъм, това с запушването да не е от въздуха, да не би да е много сух?
За сядането- кюфти?!, да сяда, нее  hahaha Само в мен облегната, дори така се свлича, още изглежгда не й е дошло времето за това упражнение.
Лека нощ и спокойни сънища на неспокойните. Hug

# 41
Де да zнам бе, сух сух.. колко да е сух.. все си е едно и също, нито по_ топло, нито по_студено, откакто се е родила. А това с носа е отскоро. 
И Ана Мари е далече от сядането сама, а е почти на 6мес. Навсякъде се клати, свлича.. иска и се, ама нещо не може, милата. Той и брат й беше така, тогава и zа това се шашках, но сега не го мисля. Той седна стабилно май чак към 8мес. Гледам я, натам отива и душата.
Лека и от мен.

# 42
Да се разпиша и аз днес,макар и по нощите!
Ирина утре ще си по-положителна като се понаспиш,че не съм свикнала да те чета такава  HugАма с 3 деца сама... ooooh!
Мариам,,бързо да оздравява фараончо Praynig
Асе,браво ,че така бързо се вдигна на крака Simple Smile
Ради,браво за резултатите-ние утре сме на консултация,но аз не очаквам чудеса от мойта щерка LaughingА Митето как стои-Яна също умира да стои права и да усеща земята под краката си!
За сядането-от около седмица поне я слагам да сяда доста изправена в количката и така и е кеф,щото си докопва играчките и оглежда всичко наоколо с подробности Laughing
Към мамите,които дават хомеопатични монопрепарати на Боарон-аз си мисля ,че най-малката доза за еднократен прием е 5 гранули.Или поне на мен никога не са ми изписвали 2 или 3 гранули на един прием. newsm78Идеята ми е ,че ако не давате пълната доза дали ще има някакъв ефект..ама може и аз да греша.Ще се посъветвам.
Флу и аз не бих давала Панадол превантивно newsm78
За музиката още не съм усетила Яна да има някакви предпочитания за стил и жанр-не, че има голям избор у дома де LaughingОт известно време и пускам едни немски детски песнички и то милото бая ми се пули като запея-сигурно нищо не разбира Joy
Кой търсеше лъжички на Нуби?Днес ги видях във Вис Виталис-2 термолъжички в комплект.
Имаше още да пиша ,ама заспивам вече пред компа и дреба ,ако си спази традицията от 3 нощи насам да се събуди в 2:30...не ми остава много време за сън Sad
Айде оставям Совите тука Wink Laughing

# 43
Хелоууууууууууууууууууууу..... Аз съм в пъти по -грозна от вчера, хахахахха, странно звучи, ама си е факт. И в пъти п-отпаднала и изобщо всичко е в пъти по---- зле от вчера. Ама нали за да се оправя, трябва да се разваля така да се каже. Поне дребчо е добре засега, вчера и температура не е вдигал, дори и мъничка, дано го прескочи. Снощи Петър като взе да ме маже с всичките му там церове се почувствах като онова пиле от някаква реклама, дето се радва, че ще го пекат намазано с нещо си там и като го сложиха във фурната и пляскаше с кълки, сещате ли се?????
Айде сега да пусна една пералня преди дреб да е станал и да Фърля един поглед на огледалото, да видим в последните десет минути, откакто не съм се гледала, колко още съм погрозняла!
Готин дееееееееееееееееееен, мацки....

# 44
ДУ!
Много набързо се разписвам, че ще тичаме на консултация. Надявам се да сме стигнали 6.500 ама не ми се вярва... и ние сме от елегантните Wink

Пелените - са страхотни! Е, просто няма база за сравнение... цяла нощ беше с пелената, още не съм я сменила, нито да ти мирише на урина, нито да му е мокро на дупето на детето - все едно не е пишала... Много съм доволна.
За Еос - аз нали ви бях писала, че по скайп я засякох, каза че са по-добре, малкият покашлял, ама са си вкъщи поне. Може би не сте видяли като съм писала. Това беше преди около седмица и нещо...
Ирина, радвам се, че е било моментен киселият Ради Wink  И да знаеш, че и аз като другите момичета, много ти се възхищавам... Изобщо и на другите майчета, дето имат по 3 деца... Браво!
Ина, айде да отминава гадната шарка.... Simple Smile Радвам се на чувството ти за хумор Simple Smile
Музика - яко рок и пънк тука се слуша. Един ден ги бях заварила щерка и татко да се приспиват на някакъв траш-метъл... Паднах Simple Smile Ама дреба се унасяше!  Mr. Green
Асе, радвам се и за теб, че си се оправила!
Тичам, че мрънка, кърмя и отиваме на мерене. ( вчера и днес ми суче на час и половина - два.....  Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт