Отговори
# 15
Беба пий едно и заради мен,моляте!Че с това кърмене...
И аз ви завиждам за хубавите снимки,ако можех и аз така... Joy
Аз си лягам ,че ми е много спекло.До утре!

# 16
  • жителство на место
беба 28 в безвъглехидратната знаят ли за твоите нощни удоволствия Mr. Green

# 17
беба, упътването за лятната част е с упътването на сашито. Не че там са описани тези двете въпросни неща. Но май са свързани с поставянето на седалката с лице кэъм родителя - трябва не знам как си да се прикрепва с не знам какво си. #Crazy newsm78        
Аз също ползвам лятната част +muff Escimo от януари - и рева навън престана от тогава  Rolling Eyes.  Нищо още не ми е замръзвало. Но си разбих по тия глупави павета предното колело - и сега трябва май да пускам рекламация. #Cussing out

# 18
Хайде един кратък отчет от днешната консултация - 6800 г и 66 см. Последните три месеца наддава все малко над 300 г.
Май Оги е най-слабичкият младеж в септемврийската компания. Евентуално Стилиан може да се мери с нас. Като чета тука за тегла около 8 кг  newsm78. Гледах какво съм записвала за Виктор - ами и той е бил същия глист  Joy
Сега ви казвам Лека Нощ и отивам мъжо да ме гушка преди да е заспал.

# 19
Стонче, Стилиан незнам дори в коя категория е.... Той душата и пет и половина няма даже.Последно беше 5400....

# 20
Да се отчетем и ние с нашия бебо имаме си първо зъбче  tooth

беба28 ние от родилния дом си ползваме чашка, сега пюренцето си го пийваме от чашка, щото нямаме търпение мама да подаде следващата лъжичка и е един рев, та така с чашка си караме

Да ви споделя, че тука в СЗ-то имало много болни дечица от гадната вирусна плевмония, една мам дето си ходим по разходки е в болницата с малката си принцеса и сподели,че има много случаи. Като се сетя и ми се свива сърцето, мамини малки душици болнички

Дидишонче цъкни ме при кърмещите мами, толкова често пиша, че и тая не съм я свършила още

Поздрави на всички мамита и целувки за всички бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
беба 28 в безвъглехидратната знаят ли за твоите нощни удоволствия Mr. Green

Ма то можело след  Joy 6-тиа ден ли беше по 1/2 литър винце hahaha Party
че вчера и лунувах та да си нваксам двойно Joy

Така ви уважавам всичките Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 22:46 от беба28

# 22
беба, упътването за лятната част е с упътването на сашито. Не че там са описани тези двете въпросни неща. Но май са свързани с поставянето на седалката с лице кэъм родителя - трябва не знам как си да се прикрепва с не знам какво си. #Crazy newsm78        
Аз също ползвам лятната част +muff Escimo от януари - и рева навън престана от тогава  Rolling Eyes.  Нищо още не ми е замръзвало. Но си разбих по тия глупави павета предното колело - и сега трябва май да пускам рекламация. #Cussing out

Аз имам едно упътване дето нищо не се рабира ама нищо #2gunfire
Пише "както е показано на картиката " а картинка няма Joy Луда работа, иначе ми е танк количката Peace високо проходима и за полеви условия, в каквито съм. Ама и раждясаха няколко болчета  #2gunfire
много ми е гот Joy така днес  #2gunfire
ох ма хич не съм заядлива, ако беше някоя друга до сега 100 пъти да се е обадила да рекламира, хич ме няма по тея работи  Embarassed

# 23
  • София
Здравейте мами. Благодаря, че сте ни мислили.  Hug
Ради снощи продължи с истериите до средата на нощта. После си заспа дълбоко и спокойно до сутринта. Днес е добре (пу-пу  Praynig). Почти съм сигурна, че е било от това, че вчера беше спал само 2 часа за целия ден. Той основно се вкисва, когато му се спи, а преумори ли се, не може да заспи милото и става страшно. Днес си отспа през деня и вечерта си заспа без проблем.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз ужасно съм се сдухала. Павчо вече 3 седмици е вкъщи. Този бронхит не минава, гадният. И АБ пи, и какво ли не. Ами кашля си още всяка сутрин по 3-4 пъти за запис. Не смея да го пусна на ДГ, че в родата има и астматик и много съм се шашнала защо не минава пуста кашлица.  Sad Симеон и той от 2 седмици вече е вкъщи, с шина на целия крак и ходи като робокоп, горкият.  Cry А аз съм се смахнала тотално сама с тримата. Докато ги извъртя да закусят, едвам успявам да пооправя отгоре-отгоре и идва време за разходка и пазаруване. После обяд за тримата. После чистене, готвене ,пране, гладене. А те малките си искат и внимание, душичките. И хайде - къпане и вечера по ред на номерата.  Tired Не че от вчера съм с 3 деца, ама толкова време не съм била сама с тримата и то двама болни.  Sad А мъжът ми търчи по майстори и магазини, че почнахме да правим новото жилище и се прибира гроги и той. По принцип по-спокойно приемам натоварването, ама сега сигурно покрай тази кофти нощ съм недоспала и отчаяна. Дано утре съм по-позитивна.  Wink
Инче,  сега ще гледам да се наспя, че едвам гледам и утре препрочитам твоите постове да ме заразиш с ведро настроение и оптимизъм.
Ради, браво на Митето. Страшен е.  Heart Eyes
Момичета, някой да е чувал ЕОС и пееща? Съвсем изчезнаха.
Веч, взех си бележка от професионалиста и оправих снимката.  Laughing Много ме изкефи щерка ти, за пореден път.  Hug

# 24
И аз съм на винце  newsm24 newsm24 newsm24 черпя по една чашка домашно  Crazy

целувам ви и пожелавам лека нощ  Heart Eyes

# 25
Добра вечер.
ради78, страхотен млад мъж   bouquet
ston, ina . Не  ги мислете толкова тези грамчета. И ние не сме еднакви, камо ли пък те. Колкото-толкова. Hug

Дами днес се замислих за музикалните предпочитания на Биби лигичката. Laughing
На практика вкъщи слушаме огромен набор от стилове- като се почне от стари хипи неща, блус, рок, метал, по-хард неща, изпънкарясваме от време на време, случва се и джаз, в последните години предимно етно- имам наистина неизчерпаема колекция като се почне от Япония,  Индия, минем през Пакистан, Турция, малка забежка към Африка, и отлетим към Северна и Южна Америка  Laughing . Отплеснах се. Мисълта ми е , че тя например не харесва всички детски песнички - както и аз впрочем- някои са просто отчайващо дебилни.А и репертоарът ми е беден.  Rolling Eyes  И забелязвам, че предпочита например по-стари банди, като й запея я Beatles я Uriah , много се заслушва на македонски, а онзи ден направо пощуря като чу Тодор Колев  #Crazy . То беше едно хилене и пищене, а от колоните дъни 100 кила ракия давам( ако се сещате)  ooooh!
А, също така беше ми много полезно от курса по йога, на който ходех лятото идеята да им пускаме и пеем песен, с която ще се успокояват- тогава и пеех- по-скоро тананиках- ето това
http://www.youtube.com/watch?v=Wg1gdso23OY

Та въпросът ми е - какви песни предпочитат малките? Имат ли си нещо, което ги успокоява, като го чуят.

# 26
Моят, проявява интерес към музиката, с която известяват време за  релама  по БТВ и НОВА даже ако яде спира и се обръща да види телевизора, явно ги познава мелодиите.

# 27
Адаш, дано утре се чувстваш по-добре. И мен понякога ме обзема подобно чувство - нещо между отчаяние и тотално безсилие, но винаги е за кратко и винаги като следствие от натрупано неспане. Мисълта ми е - нормално е, минава и не на последно място ГУШ!  Hug
Анамар, прекрасна тема повдигаш. Парчето, което си ни пуснала ми допадна страшно много. За първи път го слушам и ще издиря още в този стил. Та мисълта ми бе, че за мой срам улисана покрай по-битовите неща съм пропуснала нещо толкова важно като музиката /а уж съм пианистка - 6 години съм свирила, че и рецитали съм имала даже  Crazy/. Ще започна провеждането на въпросното изследване и ще докладвам писмено. Иначе и с бременността си със Спаси, и с Джи обичах да слушам в колата Бари Уайт и различни бразилски неща. Сега той обича предимно БГ музика  Rolling Eyes
веч, напълно ме удовлетворява отговора ти  Hug От него заключавам, че всъщност въпросният препарат не действа с многодневно натрупване. Точно това се чудех. Благодаря ти.
За грамчета и теглилки - изобщо не се втелясвам. Определено е далеч от 8-9  кг.  Даже и с док не я мерим. Аз нали имам кантар и гледам нещата да вървят нагоре. Спаси не е бил от най-тежките бебета. Движеше се напълно в норма, докато други негови наборчета тежаха с по 1-2 кг над него. В момента, в който минаха на смесено хранене и проходиха нещата се промениха напълно. В момента Спаси е най-висок от всички свои септемврийски приятелчета набор 2006 и е доста едричък.
беба, какво викаш за червеното винце и 90 дневната диетка?  hahaha

# 28
Ирина, кураж!! Като те прочета и веднага преставам да мрънкам и всякаква умора се изпарява - като си помисля, че трябва всичко да умножа по 3, и веднага....просто....се стягам (уж)
А за грамчетата и теглилките - хм, на моята госпожица май сантиметрите ще й дойдат много.....утре очаквам поне 69....(преди 20дни бяхме 66.5). Но пък сме си финички...не вярвам да сме минали 6900...

Irinii, от две седмици се мъча да си намеря по-евтина доставка на осанит-а от германия, но за разлика от лефакс-а, нещо не намирам нищо като хората. Ако не е проблем да кажеш, ти как си го взе? (някой ти го донесе?)

# 29
Пиша, защото ако човек ви изтърве за кратко... и отече цяла тема Wink
Да живее хомеопатията!!! От парцал за пет часа станах пак човек нормален Grinning Кефф.
Да живее и алоето! - отпуши ми носа за секунди Simple Smile

Сега да кажа - Ради, дори за снимка му е прекалено рано, за да го оставяш така Rolling Eyes Много са им слаби крачетата още. Едно е да го придържаш под мишниците, или пък да е на бънджи, съвсем друго е да е на собствената си тежест, при това на мека повърхност Confused
И като свърших с тирадата - много благодаря за предложението за помощ Hug Hug Hug Бих се възползвала, но първо сте далеч, и второ - аз съм болна и не върви да идваш до вкъщи... освен това Цвети най-другарски ми донесе две супи и салата, че и алое за носа. ПРосто не знам наистина какво бих правила без хората, които познавам от този форум Hug

И като сте заговорили за килограми... Нашите мерки от вчера са 9800 г и около 71 см - сестрата не беше съвсем сигурна, но каза,ч е можело да се закръгли. Така или иначе тежи и е дългоран... едва му мия дупето вече. Но слава богу вече го къпем седнал, та не ми тежи на ръцете Peace
Утре пътуваме за Сандански. Ще се включвам бегло от там може би Hug

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 00:06 от Асенцето :)

Общи условия

Активация на акаунт