Очакваме малки и големи в БУРГАС, Баба Марта да донесе мартенички и за нас

• 18 315
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
 Ооох, лоша седмица.  Sick Crazy Не знам дали ще оцелея до петък.

# 121
Ооох, лоша седмица.  Sick Crazy Не знам дали ще оцелея до петък.

А няма да се даваш  Naughty Случило ли се е нещо? 

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!!!

# 122
  • По света и У нас
Ji - само не се разболявай  Hug

Честит празник на всички    bg
Колко ми се ще да ни е малко по-празнично и тържествено настроението покрай такива празници, но май по-скоро всички минават като поредният почивен ден и време за отспиване  Rolling Eyes

# 123
  • Бургас
Честит празник! Нека има повече дни в годината, в които да се гордеем, че сме българи! bg

# 124
  • у нас
Честит национален празник  bg bg bg

# 125
  • Бургас
Честит празник!

# 126
  • UK
 И аз днес се чувствам ужасно, никакво празнично настроение  Tired

# 127
Честит празник и от мен! bg

# 128
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 129
            Не се разболявам, обаче преживях много тежки вечери, освен това и програмата ми до петък е запълнена. Crazy

# 130
Не разбрах сега хвалиш ли се,оплакваш ли се ..  Thinking

# 131
  • у дома
Колко ми се ще да ни е малко по-празнично и тържествено настроението покрай такива празници, но май по-скоро всички минават като поредният почивен ден и време за отспиване  Rolling Eyes
Луси, кой както си го направи, днес цял ден пишем с Наталия думата "празник"...
А и как ще е тържествено, е.ати, по новините на нова репортажа за щастливия брак беше по-дълъг от този за националния празник...

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 19:31 от У бре, де бре

# 132
Не разбрах сега хвалиш ли се,оплакваш ли се ..  Thinking

И аз това се чудя  newsm78

# 133
Оплаквам се, че през деня ми е лошоооо, а иначе нямам други забележки.  Wink

# 134
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Честит Празник и от мен, с малко закъснение!!!
Да ви кажа (нещо, което на голяма част от вас ще се стори сигурно глупаво, но на мен ми се случва за 1ви път) вчера пуснах 1вата пералня с бебишорски дрехи..., кошарката е сложена и тя... и другата седмица влизам в 9ти месец... Много ме радват всички накупени бебешки работи дето започват да заемат място вкъщи и в живота ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ... ме хвана страх вече... една съм се напрегнала от всичко, което предстои, живот и здраве... Confused  Praynig
Благодаря ви отново за всички обяснения, които ми бяхте дали за детските магазини... мисля че вече успях малко по малко да обиколя голяма част от тях   bouquet
Исках да ви попитам отново за педиатър, бяхте споменали за такъв някъде зад Механотехникума, бихте ли ми казали отново име и тел. и ... евентуално къде точно се намира. Питам ви отново, защото ми е близо и евентуално нещо спешно ако ми се наложи ще тичам с бебо направо там... А иначе ми препоръчаха д-р Ангелова в Св. София, вие какво мислите за нея?
Приятен 1ви работен ден на всички работещи и разбира се лек ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт